- تاریخ ثبتنام
 - 18/2/19
 
- ارسالیها
 - 6,888
 
- پسندها
 - 45,844
 
- امتیازها
 - 96,873
 
- مدالها
 - 28
 
سطح 
                
    
    
    39
 - نویسنده موضوع
 - #1
 
به نقل از ایرنا علی اکبر کمالی اردکانی روز پنجشنبه  با بیان این که هنگام خرید روغن سرخکردنی مانند سایر محصولات غذایی باید به پروانه بهداشتی ساخت، تاریخ تولید، انقضا و شرایط نگهداری آن توجه شود گفت: با توجه به اینکه مردم نمی توانند کیفیت روغن مصرفی شان را بسنجند بنابراین تنها راه، خرید روغنهایی است که در کارخانههای دارای پروانه های بهداشتی معتبر تولید میشوند. 
وی افزود: همچنین اگر روغن سرخکردنی هنگام استفاده دیرتر به نقطه دود رسید، کیفیت بهتری دارد و در صورتی که پس از استفاده رنگ و ظاهرش کمتر تغییر کرد، نشانه مرغوبیتش است؛ کیفیت روغنهایی که نقطه دود پایینتری دارند و پس از سرخ کردن رنگ و ظاهرشان تغییر چندانی نمیکند، بهتر است.
کمالی خاطرنشان کرد: رنگ روغن نشاندهنده سالم یا...
وی افزود: همچنین اگر روغن سرخکردنی هنگام استفاده دیرتر به نقطه دود رسید، کیفیت بهتری دارد و در صورتی که پس از استفاده رنگ و ظاهرش کمتر تغییر کرد، نشانه مرغوبیتش است؛ کیفیت روغنهایی که نقطه دود پایینتری دارند و پس از سرخ کردن رنگ و ظاهرشان تغییر چندانی نمیکند، بهتر است.
کمالی خاطرنشان کرد: رنگ روغن نشاندهنده سالم یا...
	
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.