طرز تهیه چیز کیک انجیر سه لایه مجلسی دسری خوشمزه و مقوی

  • نویسنده موضوع ♡Mahdiyeh♡
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها 229
  • کاربران تگ شده هیچ

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
24/11/18
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,907
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
سطح
38
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
مثل اکثر کیک های پنیری 3 لایه داره که لایه پایه اون کیک اسفنجی هست. این چیز کیک خوشمزه و مجلسی عالی میشه حتما درست کنید و از طعمش لذت ببرید.



چیز کیک انجیر


چیز کیک انجیرمواد لازم برای تهیه کیک اسفجی
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
  • وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
  • شربت سنیچ یک قاشق غذاخوری به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
24/11/18
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,907
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
سطح
38
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
طرز تهیه کیک اسفنجی
دمای فر ۱۸۰ درجه از یک ربع قبل روشن بشه زمان پخت من ۳۰ دقیقه زمان برد. باز بستگی داره به فرتون تا ۴۰ دقیقه هم زمان میبره قلق فر باید به دستتون بیاد.


ابتدا سفیده و زرده را جدا کنید. سفیده را کمی بزنید. نصف شکر را برای زرده کنار بگذارید.

سه قاشق غذاخوری شکر را با سفیده و با دورتند همزن تقریبا سه دقیقه بزنید تا خوب فرم بگیرد. (وقتی روی سفیده شکل قله افتاد آماده است.)

بعد سفیده را اداخل یخچال بگذارید.

حالا داخل زرده شکر و وانیل را بریزید. یک دقیقه با همزن بزنید.

آب جوشی که از کتری برداشته اید را داغ داغ داخل زرده ها ریخته و با دورتند همزن به شکل دورانی هم بزنید.

درحین هم زدن یک قاشق غذاخوری گلاب و یک قاشق غذاخوری شربت سنیچ بریزید تا خوشرنگ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
24/11/18
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,907
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
سطح
38
 
  • نویسنده موضوع
  • #3
نکات مهم در مورد زدن سفیده (ابری کردن سفیده)

حتما پره های همزنتون تمیزباشه
حتما ظرفتون تمیز و عاری از هرگونه چربی باشه.
مواد میانی چیز کیک انجیر
پنیر ماسکارپونه یک بسته ۲۰۰ گرمی

پودر ژلاتین یک قاشق و نیم

آب سرد چند قاشق غذاخوری

شربت سنیچ سه تا۴ قاشق غذاخوری

خامه قنادی ۳۰۰ گرم



چیز کیک انجیر
 

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
24/11/18
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,907
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
سطح
38
 
  • نویسنده موضوع
  • #4
طرز تهیه لایه میانی
پودر ژلاتینی را داخل آب سرد بریزید و بگذارید تا حالت اسفنجی بگیرد. چند دقیقه بمونه کافیه.

بعد روی بخار آب بگذارید تا پودر ژلاتین باز و شفاف شود. ژلاتین را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

خوب اول خامه ای که داخل فریزر گذاشتین و شبیه بستنی شل ، شده را با دورتند همزن به مدت ۸ دقیقه بزنید تا فرم بگیره.

بعد پنیر ماسکارپونه هم بریزید و باز هم بزنید تا به خورد خامه بره.

سپس به مایع ژلاتین شربت سنیچ و بعد خامه و پنیر را اضافه کنید. ژلاتین را داغ وارد پنیر و خامه نکنید، چون حتما مواد بریده بریده شده و زحمتتون به هدر میره.

اگه دوست داشتید میتونید چند تا انجیر را میکس کرده و به این مواد اضافه کنید. من نریختم ترجیح دادم روش بمونه.

[IMG alt="چیز کیک...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
24/11/18
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,907
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
سطح
38
 
  • نویسنده موضوع
  • #5
خوب این مواد را روی کیک اسفنجی ریخته و با پالت همه جا را پوشش داده و صاف و یه دست کنید.

چیز کیک انجیر

حالا من ۱۰ تا انجیرو برشها عرضی زدم داخل شربت سنیچ زدم و بعد کنار هم روی چیز کیک چیدم.

چیزکیک انجیر


در این مرحله چیز کیک انجیر را داخل یخچال گذاشته و سراغ لایه آخر می رویم.



لایه رویی چیز کیک انجیر
  • پودر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا