♡Mahdiyeh♡ کاربر حرفهای سطح 38 ارسالیها 2,539 پسندها 40,917 امتیازها 71,673 مدالها 21 سن 24 4/11/19 نویسنده موضوع #1 ماقوت بستنی زعفرانی دسر خیلی خوشمزه و لطیفیه که طعم و مزه بستنی سنتی میده. من که عاشقش شدم. حتما امتحانش کنید. واقعاً ارزششو داره. این دسر برای ماه رمضانبسیار مناسبه.
ماقوت بستنی زعفرانی دسر خیلی خوشمزه و لطیفیه که طعم و مزه بستنی سنتی میده. من که عاشقش شدم. حتما امتحانش کنید. واقعاً ارزششو داره. این دسر برای ماه رمضانبسیار مناسبه.
♡Mahdiyeh♡ کاربر حرفهای سطح 38 ارسالیها 2,539 پسندها 40,917 امتیازها 71,673 مدالها 21 سن 24 4/11/19 نویسنده موضوع #2 مواد لازم شیر ۲ لیوان نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری بستنی ۱۰۰ گرم (یک عدد بستنی وانیلی لیوانی) گلاب نصف لیوان پودرژلاتین ۲ قاشق غذاخوری شکر نصف لیوان زعفران کمی طرز تهیه ماقوت بستنی زعفرانی ابتدا پودر ژلاتین را به گلاب اضافه کرده و روی حرارت کتری بنماری می کنیم تا شفاف شود. در قابلمه ای نشاسته را با کمی از شیر مخلوط می کنیم. وقتی صاف و یکدست شد، بقیه شیر را اضافه می کنیم. رویحرارت ملایم، شکر را می افزائیم. وقتی شکر در شیر حل شد، خامه و بستنی را اضافه می کنیم. مدام هم میزنیم، وقتی به جوش آمد، ژلاتین شفاف شده و کمی زعفران را به بقیه مواد اضافه می کنیم... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
مواد لازم شیر ۲ لیوان نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری بستنی ۱۰۰ گرم (یک عدد بستنی وانیلی لیوانی) گلاب نصف لیوان پودرژلاتین ۲ قاشق غذاخوری شکر نصف لیوان زعفران کمی طرز تهیه ماقوت بستنی زعفرانی ابتدا پودر ژلاتین را به گلاب اضافه کرده و روی حرارت کتری بنماری می کنیم تا شفاف شود. در قابلمه ای نشاسته را با کمی از شیر مخلوط می کنیم. وقتی صاف و یکدست شد، بقیه شیر را اضافه می کنیم. رویحرارت ملایم، شکر را می افزائیم. وقتی شکر در شیر حل شد، خامه و بستنی را اضافه می کنیم. مدام هم میزنیم، وقتی به جوش آمد، ژلاتین شفاف شده و کمی زعفران را به بقیه مواد اضافه می کنیم... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.