- ارسالیها
- 649
- پسندها
- 5,710
- امتیازها
- 21,973
- مدالها
- 14
- نویسنده موضوع
- #1
محققان هشدار میدهند مواد افزودنی خوراکی که معمولاً به عنوان عامل سفیدکننده در محصولاتی نظیر آدامس و مایونز استفاده میشوند میتوانند منجر به بیماری التهاب روده و سرطان کلورکتال (راست روده) شوند.
در این مطالعه، محققان تأثیرات ماده افزودنی E۱۷۱ (نانوذرات تیتانیوم دی اکسید) را بر سلامت بر روی موشها بررسی کردند. این ماده افزودنی معمولاً به میزان بالا در مواد خوراکی و برخی داروها به عنوان ماده سفیدکننده استفاده میشود.
به گزارش ایران ناز محققان دانشگاه سیدنی دریافتند مصرف موادغذایی حاوی E۱۷۱ بر میکروبیوم های روده تأثیر دارد و میتواند موجب بروز بیماریهای نظیر التهاب روده و سرطان کلورکتال شود.
«ووسیچ کرزانووسکی»، عضو تیم تحقیق، در این باره میگوید: «به خوبی اثبات شده است که این...
در این مطالعه، محققان تأثیرات ماده افزودنی E۱۷۱ (نانوذرات تیتانیوم دی اکسید) را بر سلامت بر روی موشها بررسی کردند. این ماده افزودنی معمولاً به میزان بالا در مواد خوراکی و برخی داروها به عنوان ماده سفیدکننده استفاده میشود.
به گزارش ایران ناز محققان دانشگاه سیدنی دریافتند مصرف موادغذایی حاوی E۱۷۱ بر میکروبیوم های روده تأثیر دارد و میتواند موجب بروز بیماریهای نظیر التهاب روده و سرطان کلورکتال شود.
«ووسیچ کرزانووسکی»، عضو تیم تحقیق، در این باره میگوید: «به خوبی اثبات شده است که این...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش