پزشکی خوردن ادامس و این بیماری خطرناک

  • نویسنده موضوع ήίάž
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 179
  • کاربران تگ شده هیچ

ήίάž

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
تاریخ ثبت‌نام
23/8/19
ارسالی‌ها
649
پسندها
5,701
امتیازها
21,973
مدال‌ها
14
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
محققان هشدار می‌دهند مواد افزودنی خوراکی که معمولاً به عنوان عامل سفیدکننده در محصولاتی نظیر آدامس و مایونز استفاده می‌شوند می‌توانند منجر به بیماری التهاب روده و سرطان کلورکتال (راست روده) شوند.



در این مطالعه، محققان تأثیرات ماده افزودنی E۱۷۱ (نانوذرات تیتانیوم دی اکسید) را بر سلامت بر روی موش‌ها بررسی کردند. این ماده افزودنی معمولاً به میزان بالا در مواد خوراکی و برخی داروها به عنوان ماده سفیدکننده استفاده می‌شود.



به گزارش ایران ناز محققان دانشگاه سیدنی دریافتند مصرف موادغذایی حاوی E۱۷۱ بر میکروبیوم های روده تأثیر دارد و می‌تواند موجب بروز بیماری‌های نظیر التهاب روده و سرطان کلورکتال شود.



«ووسیچ کرزانووسکی»، عضو تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «به خوبی اثبات شده است که این...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش
امضا : ήίάž
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] _S_N_

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا