- ارسالیها
- 6,888
- پسندها
- 45,857
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 28
- نویسنده موضوع
- #1
شیر مصرفی برای تهیه ماست، باید جوشیده شود. فعالیت میکروارگانیسمهای غیر بیماریزای داخل محیط ماست (بهصورت رقابتی اجازه رشد به دیگر باکتریها را نمیدهد) روند فاسد شدن این محصول لبنی را به تعویق میاندازد.
اسید لاکتیک در روند تخمیر با کاهش PH از فعالیت میکروب ها می کاهد و ماست دیرتر فاسد می شود .به گفته دکتر آراسب دباغ متخصص تغذیه، مسموم شدن با مصرف ماست، تقریبا منتفی است اما کیفیت این محصول میتواند تحت شرایطی بهشدت پایین بیاید و آن را غیر قابل مصرف کند.
اگر ماست در معرض حرارت محیطی زیاد، تابش نور آفتاب یا گرمای شدید قرار بگیرد، پروتئینهایش هیدرولیز و به اسیدهای آمینه تجزیه میشود که مزه تلخی دارد. بنابراین میتوان گفت تلخ شدن یا کپک زدن ماست نشانه ای از خرابی آن است و در این شرایط...
اسید لاکتیک در روند تخمیر با کاهش PH از فعالیت میکروب ها می کاهد و ماست دیرتر فاسد می شود .به گفته دکتر آراسب دباغ متخصص تغذیه، مسموم شدن با مصرف ماست، تقریبا منتفی است اما کیفیت این محصول میتواند تحت شرایطی بهشدت پایین بیاید و آن را غیر قابل مصرف کند.
اگر ماست در معرض حرارت محیطی زیاد، تابش نور آفتاب یا گرمای شدید قرار بگیرد، پروتئینهایش هیدرولیز و به اسیدهای آمینه تجزیه میشود که مزه تلخی دارد. بنابراین میتوان گفت تلخ شدن یا کپک زدن ماست نشانه ای از خرابی آن است و در این شرایط...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.