NASTrr پرسنل مدیریت مدیر ارشد سطح 42 ارسالیها 7,915 پسندها 55,416 امتیازها 96,873 مدالها 56 11/2/20 نویسنده موضوع مدیرکل #61 السلام علیک یا صاحب الزمان(عج) با چه رویی بنویسم که بیا آقاجان شرم دارم خِجِلَم من ز ِشما آقاجان چه کریمانه به یاد همهی ما هستی آه از غفلت روز و شب ما آقاجان اللّهُمّ عَجّلْ لِوَلیّکَ الفَرجْ امضا : NASTrr
السلام علیک یا صاحب الزمان(عج) با چه رویی بنویسم که بیا آقاجان شرم دارم خِجِلَم من ز ِشما آقاجان چه کریمانه به یاد همهی ما هستی آه از غفلت روز و شب ما آقاجان اللّهُمّ عَجّلْ لِوَلیّکَ الفَرجْ
NASTrr پرسنل مدیریت مدیر ارشد سطح 42 ارسالیها 7,915 پسندها 55,416 امتیازها 96,873 مدالها 56 11/2/20 نویسنده موضوع مدیرکل #62 #مهدےجان❤️ پر از عطشم،مرا تو دريايی کن سرشار از احساس و تماشايی کن هرچندکه ما بديم وپيمان شکنيم ای خوب بيا دوباره آقايی کن #اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ امضا : NASTrr
#مهدےجان❤️ پر از عطشم،مرا تو دريايی کن سرشار از احساس و تماشايی کن هرچندکه ما بديم وپيمان شکنيم ای خوب بيا دوباره آقايی کن #اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ
NASTrr پرسنل مدیریت مدیر ارشد سطح 42 ارسالیها 7,915 پسندها 55,416 امتیازها 96,873 مدالها 56 11/2/20 نویسنده موضوع مدیرکل #63 افسوس که روزگار آسان نگرفت یوسف خبر از کلبه ی احزان نگرفت در پشت کدام جمعه پنهان شده ای؟ این جمعه هم انتظار پایان نگرفت حنظله_ربانی امضا : NASTrr
افسوس که روزگار آسان نگرفت یوسف خبر از کلبه ی احزان نگرفت در پشت کدام جمعه پنهان شده ای؟ این جمعه هم انتظار پایان نگرفت حنظله_ربانی
NASTrr پرسنل مدیریت مدیر ارشد سطح 42 ارسالیها 7,915 پسندها 55,416 امتیازها 96,873 مدالها 56 11/2/20 نویسنده موضوع مدیرکل #64 •••• " [ تـــو ] " { هزار سال است منتظرے و من هنوز جای سرباز ؛ سربارت بوده ام ...! کسر همین یک نقطه، تعادل دنیا را به هم میریزد ...} #اللهمعجللولیڪالفرج ❥ امضا : NASTrr
•••• " [ تـــو ] " { هزار سال است منتظرے و من هنوز جای سرباز ؛ سربارت بوده ام ...! کسر همین یک نقطه، تعادل دنیا را به هم میریزد ...} #اللهمعجللولیڪالفرج ❥
NASTrr پرسنل مدیریت مدیر ارشد سطح 42 ارسالیها 7,915 پسندها 55,416 امتیازها 96,873 مدالها 56 11/2/20 نویسنده موضوع مدیرکل #65 ✨موعود خـدا مرد خطـر می خواهد ✨آری سفر عشـق جگـر می خواهد ✨ای جمعیت میلیونی عصـر ظہـور ✨او سیصد و سیزدہ نفـر می خواهد ✨اللہُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّڪَ الْفَرج✨ امضا : NASTrr
✨موعود خـدا مرد خطـر می خواهد ✨آری سفر عشـق جگـر می خواهد ✨ای جمعیت میلیونی عصـر ظہـور ✨او سیصد و سیزدہ نفـر می خواهد ✨اللہُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّڪَ الْفَرج✨
NASTrr پرسنل مدیریت مدیر ارشد سطح 42 ارسالیها 7,915 پسندها 55,416 امتیازها 96,873 مدالها 56 11/2/20 نویسنده موضوع مدیرکل #66 ❣ #یافارس_الحجاز❣ ای کاش که انتخابمان #مهدی بود هر پرسش و هر جوابمان مهدی بود ما طالب غیریم و ز این بدبختیم ای کاش که #رای_نابمان مهدی بود ❤️ اللهم_عجل_لولیک_الفرج ❤️ امضا : NASTrr
❣ #یافارس_الحجاز❣ ای کاش که انتخابمان #مهدی بود هر پرسش و هر جوابمان مهدی بود ما طالب غیریم و ز این بدبختیم ای کاش که #رای_نابمان مهدی بود ❤️ اللهم_عجل_لولیک_الفرج ❤️
NASTrr پرسنل مدیریت مدیر ارشد سطح 42 ارسالیها 7,915 پسندها 55,416 امتیازها 96,873 مدالها 56 17/2/20 نویسنده موضوع مدیرکل #67 مهدےجان❤️ درمسیر عاشقی هر لحظه دل دل میکنیم در میان موج دریا فکر ساحل میکنیم ای امید روز های بیکسی رخصت دهی ما میان خیمه عشقتو منزل میکنیم تعجیل درفرج پنج صلوات امضا : NASTrr
مهدےجان❤️ درمسیر عاشقی هر لحظه دل دل میکنیم در میان موج دریا فکر ساحل میکنیم ای امید روز های بیکسی رخصت دهی ما میان خیمه عشقتو منزل میکنیم تعجیل درفرج پنج صلوات
NASTrr پرسنل مدیریت مدیر ارشد سطح 42 ارسالیها 7,915 پسندها 55,416 امتیازها 96,873 مدالها 56 17/2/20 نویسنده موضوع مدیرکل #68 مهدے جانم این جـهان را بےبهاری تا بہ ڪے شیـعیـان را بیـقرارے تا بہ ڪے ڪے میایـے با ڪدامیـن قافـلہ مهدیا چشم انتـظارے تا بہ ڪے اللّٰھـُم ؏جِّل لِوَلیڪَ الفَرَجـْـ امضا : NASTrr
مهدے جانم این جـهان را بےبهاری تا بہ ڪے شیـعیـان را بیـقرارے تا بہ ڪے ڪے میایـے با ڪدامیـن قافـلہ مهدیا چشم انتـظارے تا بہ ڪے اللّٰھـُم ؏جِّل لِوَلیڪَ الفَرَجـْـ
NASTrr پرسنل مدیریت مدیر ارشد سطح 42 ارسالیها 7,915 پسندها 55,416 امتیازها 96,873 مدالها 56 17/2/20 نویسنده موضوع مدیرکل #69 خداوندا تو را دارم غمی نیست خدا را داشتن کار کمی نیست در آن وقتی که زخمی در دل آید بجز لطف خدایم مرهمی نیست امضا : NASTrr
خداوندا تو را دارم غمی نیست خدا را داشتن کار کمی نیست در آن وقتی که زخمی در دل آید بجز لطف خدایم مرهمی نیست
NASTrr پرسنل مدیریت مدیر ارشد سطح 42 ارسالیها 7,915 پسندها 55,416 امتیازها 96,873 مدالها 56 17/2/20 نویسنده موضوع مدیرکل #70 مولا جانم یا مهدی آن روز که ما را ز گِل خام سرشتند در مدرسه ی عشقِ شما نام نوشتند چون روز ازل نام مرا شیعه نهادند جز عشق تو "مهدی" دگرم هیچ ندادند اللهم عجل لولیک الفرج امضا : NASTrr
مولا جانم یا مهدی آن روز که ما را ز گِل خام سرشتند در مدرسه ی عشقِ شما نام نوشتند چون روز ازل نام مرا شیعه نهادند جز عشق تو "مهدی" دگرم هیچ ندادند اللهم عجل لولیک الفرج