هوم رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 64 پسندها 589 امتیازها 2,713 19/8/20 #91 Lazaros گفت چون آریایی ها اسم دیگهای به مغز پوکشون نرسید! چرا نمیشه ستاره هارو چید؟ کلیک کنید تا باز شود... چون چیدنشون کار ما نیست کار شوهراشونه :-| چرا لبو قرمزه ؟ امضا : هوم
Lazaros گفت چون آریایی ها اسم دیگهای به مغز پوکشون نرسید! چرا نمیشه ستاره هارو چید؟ کلیک کنید تا باز شود... چون چیدنشون کار ما نیست کار شوهراشونه :-| چرا لبو قرمزه ؟
L Lili.Da پرسنل مدیریت مدیر تالار آوا سطح 29 ارسالیها 1,308 پسندها 28,734 امتیازها 53,071 مدالها 23 19/8/20 مدیر #92 Lazaros گفت چون آریایی ها اسم دیگهای به مغز پوکشون نرسید! چرا نمیشه ستاره هارو چید؟ کلیک کنید تا باز شود... چون ستاره ها چیدنی نیستن خخ.. چرا جواب قبلی من رو اشتباه دادی؟ خودم میگم چون آریایی ها ایرانی نبودند به ایرانی ها حمله کردند. ولی ایرانی های اصیل کسان دیگر هستند. سوال بعدی.. چرا خورشید رنگ موزه؟ امضا : Lili.Da
Lazaros گفت چون آریایی ها اسم دیگهای به مغز پوکشون نرسید! چرا نمیشه ستاره هارو چید؟ کلیک کنید تا باز شود... چون ستاره ها چیدنی نیستن خخ.. چرا جواب قبلی من رو اشتباه دادی؟ خودم میگم چون آریایی ها ایرانی نبودند به ایرانی ها حمله کردند. ولی ایرانی های اصیل کسان دیگر هستند. سوال بعدی.. چرا خورشید رنگ موزه؟
L Lili.Da پرسنل مدیریت مدیر تالار آوا سطح 29 ارسالیها 1,308 پسندها 28,734 امتیازها 53,071 مدالها 23 19/8/20 مدیر #93 دیوان دیوانه گفت قبلا اسمش لس آنجلس بود ولی بخاطر شئونات اسلامی کردنش ایران چرا ما دو تا دست داریم ؟ کلیک کنید تا باز شود... چون یک دست صدا نداره امضا : Lili.Da
دیوان دیوانه گفت قبلا اسمش لس آنجلس بود ولی بخاطر شئونات اسلامی کردنش ایران چرا ما دو تا دست داریم ؟ کلیک کنید تا باز شود... چون یک دست صدا نداره
L Lili.Da پرسنل مدیریت مدیر تالار آوا سطح 29 ارسالیها 1,308 پسندها 28,734 امتیازها 53,071 مدالها 23 19/8/20 مدیر #94 دیوان دیوانه گفت چون چیدنشون کار ما نیست کار شوهراشونه :-| چرا لبو قرمزه ؟ کلیک کنید تا باز شود... چون ادم وقتی خجالت میکشه شبیه لبو باید بشه امضا : Lili.Da
دیوان دیوانه گفت چون چیدنشون کار ما نیست کار شوهراشونه :-| چرا لبو قرمزه ؟ کلیک کنید تا باز شود... چون ادم وقتی خجالت میکشه شبیه لبو باید بشه
هوم رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 64 پسندها 589 امتیازها 2,713 19/8/20 #95 Thiam گفت چون ستاره ها چیدنی نیستن خخ.. چرا جواب قبلی من رو اشتباه دادی؟ خودم میگم چون آریایی ها ایرانی نبودند به ایرانی ها حمله کردند. ولی ایرانی های اصیل کسان دیگر هستند. سوال بعدی.. چرا خورشید رنگ موزه؟ کلیک کنید تا باز شود... چون کمال همنشین در خورشید ، موزی اثر کرده=_= چرا غذا رو گاز می پزه ؟ امضا : هوم
Thiam گفت چون ستاره ها چیدنی نیستن خخ.. چرا جواب قبلی من رو اشتباه دادی؟ خودم میگم چون آریایی ها ایرانی نبودند به ایرانی ها حمله کردند. ولی ایرانی های اصیل کسان دیگر هستند. سوال بعدی.. چرا خورشید رنگ موزه؟ کلیک کنید تا باز شود... چون کمال همنشین در خورشید ، موزی اثر کرده=_= چرا غذا رو گاز می پزه ؟
L Lili.Da پرسنل مدیریت مدیر تالار آوا سطح 29 ارسالیها 1,308 پسندها 28,734 امتیازها 53,071 مدالها 23 19/8/20 مدیر #96 Thiam گفت چون ادم وقتی خجالت میکشه شبیه لبو باید بشه کلیک کنید تا باز شود... چرا خط کش درد داره خخ؟ امضا : Lili.Da
L Lili.Da پرسنل مدیریت مدیر تالار آوا سطح 29 ارسالیها 1,308 پسندها 28,734 امتیازها 53,071 مدالها 23 19/8/20 مدیر #97 دیوان دیوانه گفت چون کمال همنشین در خورشید ، موزی اثر کرده=_= چرا غذا رو گاز می پزه ؟ کلیک کنید تا باز شود... چون پول نداره جای دیگه بپذه امضا : Lili.Da
دیوان دیوانه گفت چون کمال همنشین در خورشید ، موزی اثر کرده=_= چرا غذا رو گاز می پزه ؟ کلیک کنید تا باز شود... چون پول نداره جای دیگه بپذه
Lazaros نو ورود سطح 0 ارسالیها 11 پسندها 321 امتیازها 1,723 19/8/20 #98 Thiam گفت چون ستاره ها چیدنی نیستن خخ.. چرا جواب قبلی من رو اشتباه دادی؟ خودم میگم چون آریایی ها ایرانی نبودند به ایرانی ها حمله کردند. ولی ایرانی های اصیل کسان دیگر هستند. سوال بعدی.. چرا خورشید رنگ موزه؟ کلیک کنید تا باز شود... چون از موز خوشش میاد. چرا توت فرنگی بزرگ تر نیست؟
Thiam گفت چون ستاره ها چیدنی نیستن خخ.. چرا جواب قبلی من رو اشتباه دادی؟ خودم میگم چون آریایی ها ایرانی نبودند به ایرانی ها حمله کردند. ولی ایرانی های اصیل کسان دیگر هستند. سوال بعدی.. چرا خورشید رنگ موزه؟ کلیک کنید تا باز شود... چون از موز خوشش میاد. چرا توت فرنگی بزرگ تر نیست؟
L Lili.Da پرسنل مدیریت مدیر تالار آوا سطح 29 ارسالیها 1,308 پسندها 28,734 امتیازها 53,071 مدالها 23 19/8/20 مدیر #99 Lazaros گفت چون از موز خوشش میاد. چرا توت فرنگی بزرگ تر نیست؟ کلیک کنید تا باز شود... چون جاه طلب نیست امضا : Lili.Da
Lazaros گفت چون از موز خوشش میاد. چرا توت فرنگی بزرگ تر نیست؟ کلیک کنید تا باز شود... چون جاه طلب نیست
Lazaros نو ورود سطح 0 ارسالیها 11 پسندها 321 امتیازها 1,723 19/8/20 #100 Thiam گفت چون جاه طلب نیست کلیک کنید تا باز شود... چرا گریه شوره؟؟