L Lili.Da پرسنل مدیریت مدیر تالار آوا سطح 29 ارسالیها 1,308 پسندها 28,734 امتیازها 53,071 مدالها 23 19/8/20 مدیر #111 Lazaros گفت هستیم به روی خودمون نمیاریم. چرا شبا دیر میخوابیم؟ کلیک کنید تا باز شود... چون زود نمیخوابیم چرا شب مشکی میپوشه؟ امضا : Lili.Da
Lazaros گفت هستیم به روی خودمون نمیاریم. چرا شبا دیر میخوابیم؟ کلیک کنید تا باز شود... چون زود نمیخوابیم چرا شب مشکی میپوشه؟
Faryad.khamoush نو ورود سطح 0 ارسالیها 22 پسندها 46 امتیازها 40 19/8/20 #112 Thiam گفت چون زود نمیخوابیم چرا شب مشکی میپوشه؟ کلیک کنید تا باز شود... چون مشکی رنگ عشق.... چرا مشکی رنگ عشقه؟
Thiam گفت چون زود نمیخوابیم چرا شب مشکی میپوشه؟ کلیک کنید تا باز شود... چون مشکی رنگ عشق.... چرا مشکی رنگ عشقه؟
L Lili.Da پرسنل مدیریت مدیر تالار آوا سطح 29 ارسالیها 1,308 پسندها 28,734 امتیازها 53,071 مدالها 23 19/8/20 مدیر #113 Faryad.khamoush گفت چون مشکی رنگ عشق.... چرا مشکی رنگ عشقه؟ کلیک کنید تا باز شود... از فریاد بپرس چرا اینجا یک رمانه؟ امضا : Lili.Da
Faryad.khamoush گفت چون مشکی رنگ عشق.... چرا مشکی رنگ عشقه؟ کلیک کنید تا باز شود... از فریاد بپرس چرا اینجا یک رمانه؟
Faryad.khamoush نو ورود سطح 0 ارسالیها 22 پسندها 46 امتیازها 40 19/8/20 #114 Thiam گفت از فریاد بپرس چرا اینجا یک رمانه؟ کلیک کنید تا باز شود... چون رماناش درجه یک چرا نام کاربری من، فریاد خاموشه؟
Thiam گفت از فریاد بپرس چرا اینجا یک رمانه؟ کلیک کنید تا باز شود... چون رماناش درجه یک چرا نام کاربری من، فریاد خاموشه؟
L Lili.Da پرسنل مدیریت مدیر تالار آوا سطح 29 ارسالیها 1,308 پسندها 28,734 امتیازها 53,071 مدالها 23 19/8/20 مدیر #115 Faryad.khamoush گفت چون رماناش درجه یک چرا نام کاربری من، فریاد خاموشه؟ کلیک کنید تا باز شود... چون فریاد میزنی اما هیچ کس نمیشنوه چرا نام کاربری منم فریاد خاموش نیست؟ نمیدونم روش فکر میکنم امضا : Lili.Da
Faryad.khamoush گفت چون رماناش درجه یک چرا نام کاربری من، فریاد خاموشه؟ کلیک کنید تا باز شود... چون فریاد میزنی اما هیچ کس نمیشنوه چرا نام کاربری منم فریاد خاموش نیست؟ نمیدونم روش فکر میکنم
Faryad.khamoush نو ورود سطح 0 ارسالیها 22 پسندها 46 امتیازها 40 19/8/20 #116 Thiam گفت چون فریاد میزنی اما هیچ کس نمیشنوه چرا نام کاربری منم فریاد خاموش نیست؟ نمیدونم روش فکر میکنم کلیک کنید تا باز شود... چون تو فریاد نمیزنی. چرا تو فریاد نمیزنی؟
Thiam گفت چون فریاد میزنی اما هیچ کس نمیشنوه چرا نام کاربری منم فریاد خاموش نیست؟ نمیدونم روش فکر میکنم کلیک کنید تا باز شود... چون تو فریاد نمیزنی. چرا تو فریاد نمیزنی؟
L Lili.Da پرسنل مدیریت مدیر تالار آوا سطح 29 ارسالیها 1,308 پسندها 28,734 امتیازها 53,071 مدالها 23 19/8/20 مدیر #117 Faryad.khamoush گفت چون تو فریاد نمیزنی. چرا تو فریاد نمیزنی؟ کلیک کنید تا باز شود... چون کسی نمیتونه کمکم کنه. چرا من دارم جدی جواب میدم خخ؟ امضا : Lili.Da
Faryad.khamoush گفت چون تو فریاد نمیزنی. چرا تو فریاد نمیزنی؟ کلیک کنید تا باز شود... چون کسی نمیتونه کمکم کنه. چرا من دارم جدی جواب میدم خخ؟
Lazaros نو ورود سطح 0 ارسالیها 11 پسندها 321 امتیازها 1,723 19/8/20 #118 Thiam گفت چون کسی نمیتونه کمکم کنه. چرا من دارم جدی جواب میدم خخ؟ کلیک کنید تا باز شود... چون گاهی حقیقت بزرگترین شوخیه. چرا همه به حقیقت میخندن؟! آخرین ویرایش 19/8/20
Thiam گفت چون کسی نمیتونه کمکم کنه. چرا من دارم جدی جواب میدم خخ؟ کلیک کنید تا باز شود... چون گاهی حقیقت بزرگترین شوخیه. چرا همه به حقیقت میخندن؟!
Faryad.khamoush نو ورود سطح 0 ارسالیها 22 پسندها 46 امتیازها 40 19/8/20 #119 Lazaros گفت چون گاهی حقیق بزرگترین شوخیه. چرا همه به حقیقت میخندن؟ کلیک کنید تا باز شود... چون خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است... چرا خنده هامون طعم زهر داره؟؟
Lazaros گفت چون گاهی حقیق بزرگترین شوخیه. چرا همه به حقیقت میخندن؟ کلیک کنید تا باز شود... چون خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است... چرا خنده هامون طعم زهر داره؟؟
Lazaros نو ورود سطح 0 ارسالیها 11 پسندها 321 امتیازها 1,723 19/8/20 #120 Faryad.khamoush گفت چون خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است... چرا خنده هامون طعم زهر داره؟؟ کلیک کنید تا باز شود... چون نمیخندیم بلکه زهرخند میزنیم. چرا داریم میریم تو فاز غم؟!!
Faryad.khamoush گفت چون خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است... چرا خنده هامون طعم زهر داره؟؟ کلیک کنید تا باز شود... چون نمیخندیم بلکه زهرخند میزنیم. چرا داریم میریم تو فاز غم؟!!