NARGES AMIRI مدیر بازنشسته سطح 34 ارسالیها 1,315 پسندها 33,564 امتیازها 61,573 مدالها 23 6/9/20 #211 Arghvan گفت چون که میخواد دشمن هاشو بسوزونه. گل چرا بو میده؟؟ کلیک کنید تا باز شود... چون یه بیکار بهشون عطر زده:/ چرا پلنگ میگن شلنگ میوفتم؟؟ امضا : NARGES AMIRI
Arghvan گفت چون که میخواد دشمن هاشو بسوزونه. گل چرا بو میده؟؟ کلیک کنید تا باز شود... چون یه بیکار بهشون عطر زده:/ چرا پلنگ میگن شلنگ میوفتم؟؟
*Rozhina* رو به پیشرفت سطح 12 ارسالیها 174 پسندها 3,871 امتیازها 16,633 مدالها 11 7/9/20 #212 •ARAM_AR• گفت چون یه بیکار بهشون عطر زده:/ چرا پلنگ میگن شلنگ میوفتم؟؟ کلیک کنید تا باز شود... چون مغزت بهت فرمان میده چرا من انقدر خوبم؟ امضا : *Rozhina*
•ARAM_AR• گفت چون یه بیکار بهشون عطر زده:/ چرا پلنگ میگن شلنگ میوفتم؟؟ کلیک کنید تا باز شود... چون مغزت بهت فرمان میده چرا من انقدر خوبم؟
NARGES AMIRI مدیر بازنشسته سطح 34 ارسالیها 1,315 پسندها 33,564 امتیازها 61,573 مدالها 23 7/9/20 #213 R*o*z*h*i*n*a گفت چون مغزت بهت فرمان میده چرا من انقدر خوبم؟ کلیک کنید تا باز شود... چون خوبی*-* چرا من انقد دارم و همون قدر هم ندارم ؟؟؟ امضا : NARGES AMIRI
R*o*z*h*i*n*a گفت چون مغزت بهت فرمان میده چرا من انقدر خوبم؟ کلیک کنید تا باز شود... چون خوبی*-* چرا من انقد دارم و همون قدر هم ندارم ؟؟؟
*Rozhina* رو به پیشرفت سطح 12 ارسالیها 174 پسندها 3,871 امتیازها 16,633 مدالها 11 7/9/20 #214 •ARAM_AR• گفت چون خوبی*-* چرا من انقد دارم و همون قدر هم ندارم ؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... چون حساب کتاب بلد نیستی چرا من خیلی درس میخونم؟ امضا : *Rozhina*
•ARAM_AR• گفت چون خوبی*-* چرا من انقد دارم و همون قدر هم ندارم ؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... چون حساب کتاب بلد نیستی چرا من خیلی درس میخونم؟
like_moon کاربر فعال سطح 12 ارسالیها 714 پسندها 5,966 امتیازها 22,273 مدالها 12 7/9/20 #215 R*o*z*h*i*n*a گفت چون حساب کتاب بلد نیستی چرا من خیلی درس میخونم؟ کلیک کنید تا باز شود... چون بیکاری چرا هوا امروز خوبه؟ امضا : like_moon
R*o*z*h*i*n*a گفت چون حساب کتاب بلد نیستی چرا من خیلی درس میخونم؟ کلیک کنید تا باز شود... چون بیکاری چرا هوا امروز خوبه؟
*Rozhina* رو به پیشرفت سطح 12 ارسالیها 174 پسندها 3,871 امتیازها 16,633 مدالها 11 7/9/20 #216 م.عبدالله زاده گفت چون بیکاری چرا هوا امروز خوبه؟ کلیک کنید تا باز شود... چون کربن دی اکسیدها امروز مرخصی ان #_# چرا آسمون آبی؟ امضا : *Rozhina*
م.عبدالله زاده گفت چون بیکاری چرا هوا امروز خوبه؟ کلیک کنید تا باز شود... چون کربن دی اکسیدها امروز مرخصی ان #_# چرا آسمون آبی؟
NARGES AMIRI مدیر بازنشسته سطح 34 ارسالیها 1,315 پسندها 33,564 امتیازها 61,573 مدالها 23 7/9/20 #217 م.عبدالله زاده گفت چون بیکاری چرا هوا امروز خوبه؟ کلیک کنید تا باز شود... چون من امروز رفتم بیرون:/ چرا رویا رو خیال میگن؟؟ امضا : NARGES AMIRI
م.عبدالله زاده گفت چون بیکاری چرا هوا امروز خوبه؟ کلیک کنید تا باز شود... چون من امروز رفتم بیرون:/ چرا رویا رو خیال میگن؟؟
*Rozhina* رو به پیشرفت سطح 12 ارسالیها 174 پسندها 3,871 امتیازها 16,633 مدالها 11 7/9/20 #218 •ARAM_AR• گفت چون من امروز رفتم بیرون:/ چرا رویا رو خیال میگن؟؟ کلیک کنید تا باز شود... چون هی یادشون میره اسم اصلیش چیه اینو به جاش میگن چرا اکسیژن تنفس میکنیم و هیدروژن تنفس نمیکنیم؟ امضا : *Rozhina*
•ARAM_AR• گفت چون من امروز رفتم بیرون:/ چرا رویا رو خیال میگن؟؟ کلیک کنید تا باز شود... چون هی یادشون میره اسم اصلیش چیه اینو به جاش میگن چرا اکسیژن تنفس میکنیم و هیدروژن تنفس نمیکنیم؟
narges☆ نو ورود سطح 0 ارسالیها 3 پسندها 16 امتیازها 33 7/9/20 #219 M_hosseini گفت چون خونوادت خاستن که لیلا باشه چرا موخوره دست از سرمون بر نمیداره کلیک کنید تا باز شود... خدا میدونه چرا بیشتر جوونا فست فود دوست دارن
M_hosseini گفت چون خونوادت خاستن که لیلا باشه چرا موخوره دست از سرمون بر نمیداره کلیک کنید تا باز شود... خدا میدونه چرا بیشتر جوونا فست فود دوست دارن
amante_wx رو به پیشرفت سطح 11 ارسالیها 206 پسندها 7,261 امتیازها 21,013 مدالها 9 7/9/20 #220 R*o*z*h*i*n*a گفت چون هی یادشون میره اسم اصلیش چیه اینو به جاش میگن چرا اکسیژن تنفس میکنیم و هیدروژن تنفس نمیکنیم؟ کلیک کنید تا باز شود... چون نفس با هیدروژن کات کرده شاهزاده سوار بر اسب سفید چرا اسبش سیاه نیس؟؟
R*o*z*h*i*n*a گفت چون هی یادشون میره اسم اصلیش چیه اینو به جاش میگن چرا اکسیژن تنفس میکنیم و هیدروژن تنفس نمیکنیم؟ کلیک کنید تا باز شود... چون نفس با هیدروژن کات کرده شاهزاده سوار بر اسب سفید چرا اسبش سیاه نیس؟؟