Nazanin_N رفیق جدید انجمن سطح 6 ارسالیها 73 پسندها 582 امتیازها 3,013 مدالها 7 13/9/21 #251 Sayeh85 گفت از نظر تاریخی، این ضربالمثل بخاطر ترس از رضا خان بوده ولی احتمالا محض خنده! چرا هر چقدر یه عدد رو بزرگ مینویسیم باز هم بزرگتر از اون هست؟ کلیک کنید تا باز شود... چون عدد کوچیکا گم شدن چرا کرونا میگیریم؟ امضا : Nazanin_N
Sayeh85 گفت از نظر تاریخی، این ضربالمثل بخاطر ترس از رضا خان بوده ولی احتمالا محض خنده! چرا هر چقدر یه عدد رو بزرگ مینویسیم باز هم بزرگتر از اون هست؟ کلیک کنید تا باز شود... چون عدد کوچیکا گم شدن چرا کرونا میگیریم؟
sa.yeh نو ورود سطح 7 ارسالیها 25 پسندها 991 امتیازها 4,823 مدالها 6 13/9/21 #252 Nazanin_N گفت چون عدد کوچیکا گم شدن چرا کرونا میگیریم؟ کلیک کنید تا باز شود... چون وجود داره! چی شد که پول به وجود اومد؟ امضا : sa.yeh
Nazanin_N گفت چون عدد کوچیکا گم شدن چرا کرونا میگیریم؟ کلیک کنید تا باز شود... چون وجود داره! چی شد که پول به وجود اومد؟
Nazanin_N رفیق جدید انجمن سطح 6 ارسالیها 73 پسندها 582 امتیازها 3,013 مدالها 7 13/9/21 #253 Sayeh85 گفت چون وجود داره! چی شد که پول به وجود اومد؟ کلیک کنید تا باز شود... دیگه داد و ستد مونده بود برا همین قلب چرا قرمزه؟ امضا : Nazanin_N
Sayeh85 گفت چون وجود داره! چی شد که پول به وجود اومد؟ کلیک کنید تا باز شود... دیگه داد و ستد مونده بود برا همین قلب چرا قرمزه؟
sa.yeh نو ورود سطح 7 ارسالیها 25 پسندها 991 امتیازها 4,823 مدالها 6 13/9/21 #254 Nazanin_N گفت دیگه داد و ستد مونده بود برا همین قلب چرا قرمزه؟ کلیک کنید تا باز شود... یه نماده که دوست داشتن قرمز باشه! خون کجا آبیه؟ امضا : sa.yeh
Nazanin_N گفت دیگه داد و ستد مونده بود برا همین قلب چرا قرمزه؟ کلیک کنید تا باز شود... یه نماده که دوست داشتن قرمز باشه! خون کجا آبیه؟
- HaDiS.Hs - کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 1,032 پسندها 10,778 امتیازها 30,873 مدالها 15 13/9/21 #255 Sayeh85 گفت یه نماده که دوست داشتن قرمز باشه! خون کجا آبیه؟ کلیک کنید تا باز شود... خون توی چشمه آبیه:/ چرا گوجه فرنگی داریم ولی گوجهی ایرونی نداریم:/ امضا : - HaDiS.Hs -
Sayeh85 گفت یه نماده که دوست داشتن قرمز باشه! خون کجا آبیه؟ کلیک کنید تا باز شود... خون توی چشمه آبیه:/ چرا گوجه فرنگی داریم ولی گوجهی ایرونی نداریم:/
sa.yeh نو ورود سطح 7 ارسالیها 25 پسندها 991 امتیازها 4,823 مدالها 6 13/9/21 #256 - HaDiS.Hs - گفت خون توی چشمه آبیه:/ چرا گوجه فرنگی داریم ولی گوجهی ایرونی نداریم:/ کلیک کنید تا باز شود... چون اول از فرنگ اومده! چرا گل لاله که از خاورمیانه هست، رتبهی پیاز و صادراتش مال هلنده؟ امضا : sa.yeh
- HaDiS.Hs - گفت خون توی چشمه آبیه:/ چرا گوجه فرنگی داریم ولی گوجهی ایرونی نداریم:/ کلیک کنید تا باز شود... چون اول از فرنگ اومده! چرا گل لاله که از خاورمیانه هست، رتبهی پیاز و صادراتش مال هلنده؟
- HaDiS.Hs - کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 1,032 پسندها 10,778 امتیازها 30,873 مدالها 15 13/9/21 #257 Sayeh85 گفت چون اول از فرنگ اومده! چرا گل لاله که از خاورمیانه هست، رتبهی پیاز و صادراتش مال هلنده؟ کلیک کنید تا باز شود... چون دوست داشته مال هلند باشه:/ چرا من نیمهی گمشده ندارم:/ امضا : - HaDiS.Hs -
Sayeh85 گفت چون اول از فرنگ اومده! چرا گل لاله که از خاورمیانه هست، رتبهی پیاز و صادراتش مال هلنده؟ کلیک کنید تا باز شود... چون دوست داشته مال هلند باشه:/ چرا من نیمهی گمشده ندارم:/
kimiya khorami رو به پیشرفت سطح 5 ارسالیها 0 پسندها 395 امتیازها 2,113 مدالها 6 5/10/21 #258 - HaDiS.Hs - گفت چون دوست داشته مال هلند باشه:/ چرا من نیمهی گمشده ندارم:/ کلیک کنید تا باز شود... چون ت خودت کاملی ژیگول (تو تصوراتت با ارسلان بمون خدا قسمتت کنه ) چرا عاقل کند کاری که باز ارد پشیمانی؟ امضا : kimiya khorami
- HaDiS.Hs - گفت چون دوست داشته مال هلند باشه:/ چرا من نیمهی گمشده ندارم:/ کلیک کنید تا باز شود... چون ت خودت کاملی ژیگول (تو تصوراتت با ارسلان بمون خدا قسمتت کنه ) چرا عاقل کند کاری که باز ارد پشیمانی؟
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,930 پسندها 7,926 امتیازها 30,973 مدالها 27 5/10/21 مدیر #259 kimiya khorami گفت چون ت خودت کاملی ژیگول (تو تصوراتت با ارسلان بمون خدا قسمتت کنه ) چرا عاقل کند کاری که باز ارد پشیمانی؟ کلیک کنید تا باز شود... چون اصلا اون عاقل نیست چرا خورشید میتابه چرا میچرخه زمین؟ (با ریتم آهنگ بخونین سوال رو ) امضا : Fateme Amade
kimiya khorami گفت چون ت خودت کاملی ژیگول (تو تصوراتت با ارسلان بمون خدا قسمتت کنه ) چرا عاقل کند کاری که باز ارد پشیمانی؟ کلیک کنید تا باز شود... چون اصلا اون عاقل نیست چرا خورشید میتابه چرا میچرخه زمین؟ (با ریتم آهنگ بخونین سوال رو )
S.LOTFI نویسنده افتخاری سطح 37 ارسالیها 5,237 پسندها 31,595 امتیازها 80,673 مدالها 51 5/10/21 #260 _fateme_a_ گفت چون اصلا اون عاقل نیست چرا خورشید میتابه چرا میچرخه زمین؟ (با ریتم آهنگ بخونین سوال رو ) کلیک کنید تا باز شود... تا سر ما رو گیج بیاره. چرا شلوار من الان قرمزه؟ نشونه این چی میتونه باشه؟؟؟؟ امضا : S.LOTFI
_fateme_a_ گفت چون اصلا اون عاقل نیست چرا خورشید میتابه چرا میچرخه زمین؟ (با ریتم آهنگ بخونین سوال رو ) کلیک کنید تا باز شود... تا سر ما رو گیج بیاره. چرا شلوار من الان قرمزه؟ نشونه این چی میتونه باشه؟؟؟؟