متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

طب سنتی خواص خیار برای سلامتی پوست و مو و لاغری و...

  • نویسنده موضوع raziyeh.moradi
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 34
  • بازدیدها 836
  • کاربران تگ شده هیچ

raziyeh.moradi

کاربر نیمه فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
477
پسندها
1,527
امتیازها
10,973
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • #31
جوش پوست صورت : آب خیار برای آب رسانی، درمان آکنه و جوش صورت و همچنین پاکسازی پوست صورت مفید می باشد.

خواص پوست خیار
یبوست : پوست خیار مقادیر بالای فیبر دارد که با بهبود حرکات روده می تواند به درمان یبوست کمک کند، پوست یک خیار را رنده کنید و با یک لیوان آب و 1 قاشق چای خوری عسل ترکیب کنید و صبح ناشتا بنوشید تا یبوست درمان شود
 

raziyeh.moradi

کاربر نیمه فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
477
پسندها
1,527
امتیازها
10,973
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • #32
چشم : ویتامین A و بتاکاروتن طبیعی موجود در پوست خیار باعث بهبود بینایی می شود.

لاغری و کاهش وزن: پوست خیار مقادیر قابل توجهی فیبر دارد که باعث کاهش اشتها شده و به لاغری و کاهش وزن افراد کمک می کند.

پوست صورت : پوست خیار حاوی ویتامین ها و موادم غذی ضروری برای سلامتی پوست صورت می باشد.
 

raziyeh.moradi

کاربر نیمه فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
477
پسندها
1,527
امتیازها
10,973
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • #33
عوارض و مضرات خیار
مقادیر بالای ویتامین K موجود در خیار می تواند با دارو های ضد انعقاد خون از جمله وارفارین یا کوآمیدین تداخل دارویی ایجاد کند.

خیار می تواند باعث ایجاد واکنش های آلرژی و حساسیت در برخی افراد شود.

خیار یکی از میوه هایی که در معرض مقادیر بالای آفت کش ها قرار می گیرد به همین دلیل بهتر است که خیار ارگانیک استفاده کنید.
 

raziyeh.moradi

کاربر نیمه فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
477
پسندها
1,527
امتیازها
10,973
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • #34
طبع خیار
طبیعت خیار سرد و تر می باشد. خیار غنی از ویتامین K، ویتامین های B، ویتامین A، ویتامین C و اسید فولیک، منیزیم، مولیبدن، سیلیس، مس، منگنز، پتاسیم و آنتی اکسیدان و فلاونوئید هاست.

گفته می شود که خیار حدود 10،000 سال پیش در هند کشت شده است
 

raziyeh.moradi

کاربر نیمه فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
477
پسندها
1,527
امتیازها
10,973
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • #35
امروزه چین، ترکیه، روسیه، ایران و آمریکا بزرگترین تولید کنندگان خیار در جهان هستند.

خیار را می توان برای تهیه انواع سالاد، ترشی و خیارشور، ساندویچ پنیر و خیار، شربت خیار سکنجبین، پالوده خیار، مربای خیار و ماست و خیار و یا آب دوغ خیار استفاده کرد.

ارزش غذایی خیار (100 گرم)
  • کالری : 16
  • پروتئین : 0.7 گرم
  • فیبر : 0.5 گرم
  • کربوهیدرات : 3.6 گرم
  • قند : 1.7 گرم
  • چربی : 0.1 گر
 

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
6
بازدیدها
351
پاسخ‌ها
7
بازدیدها
234
پاسخ‌ها
7
بازدیدها
211
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
137
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
134
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
127

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 0, کاربر: 0, مهمان: 0)

عقب
بالا