خب بگید چیه...دخترا قشنگ میدونن چیه اما ...
تعریفتون درسته...حیا داشتن این نیست که آدم همیشه در برابر بقیه شرم داشته باشه و سر به زیر باشه؛ اینه که انسان (چه مرد چه زن) برای خودش ارزش قائل بشه به خودش احترام بذاره و به سبب همین احترام هم نذاره با هر حرکتی یا حرفی ارزشش کم شمرده بشه البته این نظر منهها شایدم اشتباه باشه ولی عقیده من اینه![]()
نمیدونم کهتعریفتون درسته...
میشه براش مثال بزنید؟
با حرفتون کاملا موافقم...نمیدونم که
مثلا وقتی یه پسر به دختر تیکه میندازه
دختره فکر میکنه اگه جوابشو بده پسره ضایع میشه و همه میگن دختره چه خوبه از حقش دفاع میکنه و... .
ولی خب در واقع با این کار ارزش خودش رو پایین میاره. اینکه بی تفاوت از کنارشون عبور کنه نشونه بی زبونی نیست. اتفاقا همه بلدن. این بی تفاوت عبور کردن یعنی انقدر خودش رو ارزشمند میدونه که با سر کله زدن با چندتا بی سر و پا خودشو پایین نیاره و این یعنی حیا داشتن=/
دیگه خیلی فکر کردم اینم گفتما
کاملا درسته...به نظر من حیا هم برای دختره هم برای پسر
حیا چیزیه ک حرمت خودت و طرف مقابلتو حفظ کنی به اصطلاح بهشون احترام بزاری
وقتی یه دختر متانتش حیا محسوب میشه یه پسر غیرتش به ناموس حیا محسوب میشه
عالی بودنمیدونم که
مثلا وقتی یه پسر به دختر تیکه میندازه
دختره فکر میکنه اگه جوابشو بده پسره ضایع میشه و همه میگن دختره چه خوبه از حقش دفاع میکنه و... .
ولی خب در واقع با این کار ارزش خودش رو پایین میاره. اینکه بی تفاوت از کنارشون عبور کنه نشونه بی زبونی نیست. اتفاقا همه بلدن. این بی تفاوت عبور کردن یعنی انقدر خودش رو ارزشمند میدونه که با سر کله زدن با چندتا بی سر و پا خودشو پایین نیاره و این یعنی حیا داشتن=/
دیگه خیلی فکر کردم اینم گفتما