متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دنباله دار واقعا چرا دخترها انقدر علاقه به نوشتن رمان دارن؟ :|

• نویسنده موضوع ㄎム乇ノÐ_ㄎん乙
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 124
  • بازدیدها 4,257
  • کاربران تگ شده هیچ

ㄎム乇ノÐ_ㄎん乙

رفیق جدید انجمن
سطح
11

ارسالی‌ها
76
پسندها
5,398
امتیازها
20,703
مدال‌ها
8
  • نویسنده موضوع
رمان خوندن یه کششِ که هرکسی نداره...بعضیا از بیکاری میخونن بعضیا میخونن که با سبک های مختلف اشنا شن بتونن خودشون بنویسن بعضیام مطالعه رو دوس دارن
بیشتر با قسمت رمان نوشتنشون مشکل دارم.درسته هر کسی سلیقه خاصی داره ولی رمان های خوب بخونن حد اقل

امضا : ㄎム乇ノÐ_ㄎん乙

Elin °~°

کاربر انجمن
سطح
2

ارسالی‌ها
463
پسندها
3,957
امتیازها
17,473
مدال‌ها
1
بیشتر با قسمت رمان نوشتنشون مشکل دارم.درسته هر کسی سلیقه خاصی داره ولی رمان های خوب بخونن حد اقل
اره درسته خیلیا رمان مینویسن ولی همشون قلمِ قوی ندارن...همه تو نویسندگی استعداد ندارن...اگه کسیو دیدی داره مینویسه فقط میخواد شانسشو امتحان کنه

1010_

کاربر حرفه‌ای
سطح
44

ارسالی‌ها
2,029
پسندها
104,739
امتیازها
64,873
مدال‌ها
36
آغا اوضاع بیریخت نکنین
داره سوق میکنه ب سمت جنایی

دختره، دلش میخواد رمان بنویسه
دلش میخواد رمان چرت بخونه
دلش میخواد بخونه
دختر همه چی دلش میخواد
چیز چرت و پرتیم نوشت یا خیلی کم سن بوده یا ناشی بوده میخواد استعداد خودش شکوفا کنه

__81goddess

کاربر انجمن
سطح
12

ارسالی‌ها
411
پسندها
4,505
امتیازها
21,413
مدال‌ها
10
چون تخیل فانتزی هایی که یه دختر میزنه رو یه پسر نمی تونه بزنه(کلی گفتم) بعدشم رمان نوشتن یا اصلا نوشتن یه مطلب چه عاشقانه یا هرچیزی باعث میشه ذهن دسته بندی بشه و از شلختگی در بیاد. دخترها خیلی از نظر تخیل و رویا پردازی قوی ترن چون احساسات بر اونها حاکمه. این یه چیز کلیه امکان داره یه پسر هم اینشکلی باشه اما تعداده دخترها بیشتره.
بنابراین برای اینکه بتونن ذهنشونو ردیف کنن به صورت نا خودآگاه به سمت نوشتن میرن حتی اگه از این موضوع با خبر نباشن.

امضا : __81goddess

1010_

کاربر حرفه‌ای
سطح
44

ارسالی‌ها
2,029
پسندها
104,739
امتیازها
64,873
مدال‌ها
36
خب کسی نیست راهنماییش کنه ایرادهاشو بهش بگه خوب ارتقاش بده.من فک میکنم نقد کردن خیلی رو پیشرفت آدمها اثر گذاره
اگه بره ب سمت اهل فن به طور حتم کسی هست که راهنماییش هم کنه
بله نقد کردن حتما میتونه مشکل و ایردات و حل کنه
اگه که نقد پذیر باشه

1010_

کاربر حرفه‌ای
سطح
44

ارسالی‌ها
2,029
پسندها
104,739
امتیازها
64,873
مدال‌ها
36
من بساط جم میکنم میرم :108:
اما منم ب نظرم تو رمان نویسی یه نمه مهارت دارم هرچند ک یه مرد فلان سالم
به دختر یا پسر بودن نیست
تازگیا مد شده دخترا پسرن پسرا دختر
شاید یه پسر روحیه دختره رو داشته باشه ک بیاد اینقد فانتزی و خفن مانند و عشقی بنویسه

زهرازارا.فرزین

کاربر انجمن
سطح
12

ارسالی‌ها
301
پسندها
4,524
امتیازها
21,413
مدال‌ها
12
دخترها سعی می کنن همیشه ارزوهاشونو مورد انتقاد عموم قرار بدن،همینطور که شما گفتین از هرچهار نفر دو نفرشون نویسنده هستن ولی نویسنده واقعی نیستن،بکه ارزو نویس هستن که با نوشتن خاطراتشون و پر و بال دادن به اون نوشته یک دفترخاطرات مینویسن!(بعضی هاشون)
شما با خوندن رمانهاشونم میتونید به راحتی پی به این موضوع ببرید،در این اینجا اختلافی بین کلمه،سلیقه و استعداد وجود داره که بعضی وقتا خودنمایی هم وارد عمل میشه!
جدا از این ها ما نویسنده هایی هم داریم که تو نوشتن رمان در ژانرهای غیر از عاشقانه به شدت موفق هستن،که در اینجا استعداد وارد بحث میشه،حتی وقتی من به یکیشون پیشنهادشو دادم که تو ژانرهای دیگ بنویسه درخواستمو رد کردن و واضح گفتن که تمایل و البته استعدادی ندارن!
خوندن زیادهم... من...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : زهرازارا.فرزین

Maede Shams

مدیر بازنشسته
سطح
46

ارسالی‌ها
4,870
پسندها
77,374
امتیازها
95,555
مدال‌ها
48
امیدوارم این پست رو کسی نقل قول نزنه؛
اصلا دلم نمی‌خواد حتی یک پست اسپم باعث بشه این بنده‌ی خدا *SHAKIBAgh* *SHAKIBAgh* یه تیک اضافه به مربع گوشه‌ی سمت راست پست بزنه!

کلمات تشکیل شده از واژه‌هایی هستند که حرف دارند، احساس دارند. تجربه ثابت کرده کلمات بیشتر از زبان انسان می‌تونند حرف‌ها رو منتقل کنند.
قدرت کلمات انقدری هست که یک فرد رو بیشتر از فیلم و سریالی که تصویری هستند، تحت تاثیر قرار بده.
این‌که نوشتن رو صرفا به جنسیت خاصی متصل بکنیم صحیح نیست.
آقایون اکثرا حرف‌هاشون رو با داد و هوار به زبون میارند و باکی از این حرکت ندارند؛
اما باتوجه به محدودیت‌هایی که جنس مونث داره، این کار صحیح نیست.
اینطوریه که خانم‌ها کم‌کم به سمت قلم گرایش پیدا می‌کنند. ذهنیت خیلی از...

امضا : Maede Shams

Maede Shams

مدیر بازنشسته
سطح
46

ارسالی‌ها
4,870
پسندها
77,374
امتیازها
95,555
مدال‌ها
48
این رو هم اضافه کنم که رمان‌های کلیشه‌ای که به نگارش در میان، بیشتر رویاها و خواسته‌های یک نوجوانه!
به عبارت ساده‌تر، یک نوجوان هر چیزی که در ذهنش می‌گذره و با اون ذوق می‌کنه و بهش علاقه داره رو، بی‌توجه به این‌که آیا واقعیت داره یا خیر، آیا جالب هست یا نه، می‌نویسه و نتیجه میشه یک کلیشه‌ی افتضاح!

امضا : Maede Shams

melisa.fe

مدیر بازنشسته
سطح
29

ارسالی‌ها
1,622
پسندها
23,152
امتیازها
44,573
مدال‌ها
25
اولندش که این فقط دختر‌ها نیستن که رمان می‌خونن و من پسرهای زیادی رو دیدم که می‌خونن. ولی خب این رو قبول دارم که بیش‌تر، دخترها هستن که وقتشون رو سر رمان‌های چرت تلف می‌کنن.
به نظر من دخترها اصلا دخترها نه خود من وقتی رمانی رو شروع می‌کنم گاهی خودم می‌فهمم خیلی چرت و پرته، اما چون روحیه کنجکاویم می‌خواد بدونه تهش چی میشه ادامه میدم.
خیلی از دختراهم همینجوری رمان خوندن رو شروع می‌کنن.
خیلی‌ها کتاب رمان خوندن رو ترجیح میدن مثل من. ولی به خاطر قیمت‌ کتاب‌ها که واقعا زیاده رو میارن به رمان‌های آنلاین. این رمان‌ها امکان داره هرجایی تایپ شده باشن که اصلا به مسائل رمان نویسی و قواعدش و... اهمیت داده نمیشه! وقتی یکی چرت و پرت‌های چند نفرو می‌خونه می‌بینه وای چه راحته چه خوب و آسون بقیه...

امضا : melisa.fe