متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دنباله دار واقعا چرا دخترها انقدر علاقه به نوشتن رمان دارن؟ :|

• نویسنده موضوع ㄎム乇ノÐ_ㄎん乙
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 124
  • بازدیدها 4,261
  • کاربران تگ شده هیچ

ㄎム乇ノÐ_ㄎん乙

رفیق جدید انجمن
سطح
11

ارسالی‌ها
76
پسندها
5,398
امتیازها
20,703
مدال‌ها
8
  • نویسنده موضوع
اول بگم که تایپیکت خیلی جالبه و واقعا ازش خوشم
و بعد از اون
راستش رو بخوای به نظر من نوشتن و یا حتی خوندن رمان بستگی به جنسیت نداره اما چون توی اجتماع ما دختر ها کمی بیشتر محدود شدن سعی دارن اون چیزایی که خودشون میخوان یا حتی بهش احتیاج دارن و تو رویا هاشون هست رو بنویسن و یا بخونن. این به نظرشون خیلی جالبه که خودشون رو جای شخص دیگه ای جا بزنن و یا حتی نمیدونم عشق رو تجربه کنن به جای یه انسان بزرگتر از سنشون فکر کنن و...

البته اینم بگم‌منظور من اون دسته از افرادی هستن که به قول معروف آبکی مینویسن و حالا طرفدار این نوع رمان ها هستن.
اما خب نویسنده ها و مخاطب های خوبی هم وجود دارن چه دختر و چه پسر که خیلی خوب مینویسن و از طرف...​
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : ㄎム乇ノÐ_ㄎん乙

ㄎム乇ノÐ_ㄎん乙

رفیق جدید انجمن
سطح
11

ارسالی‌ها
76
پسندها
5,398
امتیازها
20,703
مدال‌ها
8
  • نویسنده موضوع
اتفاقا من عقیده دارم اون نویسنده‌هایی که (فارغ از جنسیت) داستاناشون خیلی رویایی و تخیلیه، مثل دختری که مثلا ۲۰ سالشه، فوق تخصص مغز و اعصاب داره، لامبورگینی سوار میشه، ماشاالله همه خونه‌هاشون بالای ۱۰ هزار متره، یا اون آقا پسرایی که تو سن ۲۰ سالگی صاحب بزرگ‌ترین و معروف‌ترین شرکت و یا کارخونه‌ی کشور هستند و حتی مورد داشتیم ثروتمندترین شخص کشور، از نظر قیافه هم یا شبیه آنجلینا جولی‌ان، یا بردپیت
خب این افراد چون می‌دونن تو واقعیت نمی‌تونن تمام این آپشن‌ها رو یا بعضا بعضی‌هاشون رو داشته باشن، شروع می‌کنن نوشتن رمان با توجه به رویاهایی که دارن... که البته ایرادی هم نداره ها! اما از نظر من نمیشه اسمشون رو گذاشت نویسنده.
یعنی چی ایرادی...

ستاره حقیقت جو

کاربر حرفه‌ای
سطح
34

ارسالی‌ها
2,065
پسندها
31,123
امتیازها
66,873
مدال‌ها
30
مرسی از حظورتون

شاید قدیم تر ها بگفتیم دخترها محدودن تا حدودی درست بود ولی امروزه محدودیت دخترها رو قبول ندارم جز مواردی خاص
نظرتون درسته دوست دارن رویاهاشونو توی قالب رمان جا کنن ولی خب چرا تلاش نمیکنن چرا مظالعه نمیکنن چرا حرفه ای وارد این دنیای نویسندگی نمیشن که هم خودشون سر خورده نشن هم دیدگاه بقیه رو نسبت به رمان ایرانی بد کنن
هر کسی عقاید خودش رو داره همونطور که گفتم خدمتتون و هر کسی به یه مدل نوشتن خاص علاقه داره و هر مدل نوشتنی هم قابل احترامه.
نمیشه خیلی بهشون خرده گرفت. چون خیلی از نویسنده ها بودن که همین جوری شروع گردن و کارهای بعدیشون خیلی خوب بوده‌.
به نظرم بهتره فقط بهشون فضای نوشتن داده بشه تا پیشرفت کنن همین.

Melica_K

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
1,024
پسندها
6,610
امتیازها
23,673
مدال‌ها
13
سلام خدمت دوستان
یه سوال ذهن منو درگیر کرده چرا دخترا انقدر علاقه به نوشتن رمان دارن؟اون هم از نوع عاشقانه؟:22:
یا چرا این همه وقت میزارن واسه خوندن این نوع رمانها؟:hanghead:
خسته نمیشین چرا :108:
دوست عزیز چون دخترا با احساسن و قطعا...

امضا : Melica_K

نسترن محمودی

نویسنده انجمن
سطح
9

ارسالی‌ها
1,381
پسندها
30,385
امتیازها
63,073
مدال‌ها
13
یعنی چی ایرادی نداره وقتی داره اینو به عنوان یه رمان اراعه میده و خودشو نویسنده میدونه.قطعا ایراد داره .همین ایرادهای کوچیک رو اهمیت ندیم فردا معضل های بزرگ میشن
ببینید در حال حاضر که سایت‌های مکرری هست برای ارائه‌ی رمان‌ها، مسلما خیلی راحت این‌جور رمان‌ها رواج پیدا می‌کنه و مطمئن باشید هیچ کس مانع نوشتن‌شون نمیشه چون جذب مخاطب برای یک سایت خیلی مهمه، تازه حتی اگر سایتی هم اجازه‌ی تایپ نده، فضاهایی مثل تلگرام و اینستاگرام و... بستر مناسبیه برای ارائه‌ی این جور رمان‌ها.
تنها کسانی که می‌تونن جلوگیری بکنن از رواج ای قبیل رمان‌ها مخاطبین هستن که متاسفانه، الآن هر نوجوونی که بخواد رمان بخونه، تایپ می‌کنه، رمان کلکلی و یا رمان...

نسترن محمودی

نویسنده انجمن
سطح
9

ارسالی‌ها
1,381
پسندها
30,385
امتیازها
63,073
مدال‌ها
13
در ضمن نمیشه همه‌ی این عزیزان رو به یک چشم دید، من خیلی‌ها رو می‌شناسم که با کمی صحبت کردن و دادن ایده‌های جذاب و راهکارهای مفید سبک نوشتن‌شون تغییر کرده.
مثلا خود شما آقا سعید، در جواب ستاره جان نوشتید (حظورتون)
که این کلمه غلطه و حضور درسته و یا نوشتید اراعه که من این رو به چشم نداشتن حرف ئ تو کیبوردتون می‌بینم.
خب من همین الان یه نکته رو دوستانه بهتون گوشزد کردم و شما مطمئنا دیگه این اشتباه رو تکرار نمی‌کنید، پس نمیشه شما رو هم با بقیه که دوست دارن اشتباهاشون رو تکرار کنن یکی دونست.

ㄎム乇ノÐ_ㄎん乙

رفیق جدید انجمن
سطح
11

ارسالی‌ها
76
پسندها
5,398
امتیازها
20,703
مدال‌ها
8
  • نویسنده موضوع
ببینید در حال حاضر که سایت‌های مکرری هست برای ارائه‌ی رمان‌ها، مسلما خیلی راحت این‌جور رمان‌ها رواج پیدا می‌کنه و مطمئن باشید هیچ کس مانع نوشتن‌شون نمیشه چون جذب مخاطب برای یک سایت خیلی مهمه، تازه حتی اگر سایتی هم اجازه‌ی تایپ نده، فضاهایی مثل تلگرام و اینستاگرام و... بستر مناسبیه برای ارائه‌ی این جور رمان‌ها.
تنها کسانی که می‌تونن جلوگیری بکنن از رواج ای قبیل رمان‌ها مخاطبین هستن که متاسفانه، الآن هر نوجوونی که بخواد رمان بخونه، تایپ می‌کنه، رمان کلکلی و یا رمان همخونه‌ای!
البته این رو هم بگم که در کشورهای دیگه هم این جور رمان‌ها به وفور نوشته میشه، اما این خواننده‌ها هستن که اجازه‌ نمیدن محبوب بشه.
صد در صد نظر منم این نبود که...

دیار قدرتی

رو به پیشرفت
سطح
19

ارسالی‌ها
243
پسندها
10,674
امتیازها
27,213
مدال‌ها
12
سلام خدمت دوستان
یه سوال ذهن منو درگیر کرده چرا دخترا انقدر علاقه به نوشتن رمان دارن؟اون هم از نوع عاشقانه؟:22:
یا چرا این همه وقت میزارن واسه خوندن این نوع رمانها؟:hanghead:
خسته نمیشین چرا :108:
به نظر شخصی بنده، یک خانم به دلیل این رمان نویسی و دوست دارن که با شوخی یا بی شوخی بتونن حرف دلشون و بزنن، یا به زبان ساده خودشون و خالی کنن.
شاید هم بخاطر این هست که ممکنه این خانم رمان دوست، احساس و روابطش با سبک عاشقانه بهتر از ژانر های دیگست.
البته نظر خاصی نیست، تنها از دید خودم نوشتم.

امضا : دیار قدرتی

Mahrokh

کاربر نیمه فعال
سطح
10

ارسالی‌ها
522
پسندها
2,209
امتیازها
13,073
مدال‌ها
11
من کاری به اینکه رمان ها آبکی هستند ندارم و فقط میخوا بگم چرا بیشتر نویسنده ها خانم هستند ؟چون مهم‌تر از همه- خانم‌ها فرصت‌ نوشتن پیدا کرده‌اند، همچنان که به سبب خصیصۀ هورمونی و جنسیتی، زنان سلیس‌تر، راحت‌تر، روان‌تر و روشن تر از آقایان حرف می‌زنند (کافی است به مصاحبه‌های تلویزیونی دقت بکنید)، در نوشتن هم توقع می‌رود این روانی روایت در آن‌ها سبب موفقیتشان شود. زمان در آینده متکی به قلمِ زنانه خواهد بود.
و همچنین اینکه زنان ایرانی که میدانیم چه بر سرشان گذشته تنها راه بیان کردن عواطف خود را نوشتن می دانند.

امضا : Mahrokh

فاطمه عبدالهی

نویسنده انجمن
سطح
35

ارسالی‌ها
2,727
پسندها
33,252
امتیازها
66,873
مدال‌ها
32
به نظر من دیدگاه شما زیادی کلیه و همه دخترا رو بردین زیر سوال!
بعضی از دخترا واقعا نویسنده های توانایی هستن و کارهای بسیار ارزنده ای رو ارائه دادن.
قبول دارم خیلی از رمان ها الان آبکی و افتضاح شده اما نسبت ب چند سال پیش واقعا اطلاعات مردم راجب رمان و رمان نویسی بیشتر شده و می‌تونن فکر کنن و بهترین رمان رو برای خوندن انتخاب کنن