متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

انگیزشی نـٍِیـِمَِهٌَِ یِـِ تـَِـًـارِیـــِکٍَُِ وٌُجٌُـــًٍَِ وٌُ دًٍَِ

__81goddess

کاربر انجمن
سطح
12

ارسالی‌ها
411
پسندها
4,505
امتیازها
21,413
مدال‌ها
10
  • نویسنده موضوع
"بــســـ‌‌مــ‌‌هــِ تعالـــی"

چکیده ای از کتاب نیمه‌ی تاریک وجود.....
اثر دبی فورد.

این همه بیگانگی با خود از چه روست؟
دیر آشنایی کافی ست! گامی پیش بگذاریم و به باغ وجودمان سرکشی کنیم، تا از صفا و سرسبزی آن برخوردار شویم. به خود آیید، شما ویرانه ای متروک نیستید؛ این کاخ تو در تو و پرشکوهِ هستی شماست که آن را به حال خود واگذاشته اید و همه ی درهای آن را به روی خویش بسته اید.
به روی تمامیت وجودتان در بگشایید! همه ی اتاق های زیبای این کاخ از آن شماست و تمامی آنها به هم راه دارند.
اگر خواهان یک پارچگی وجود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : __81goddess

__81goddess

کاربر انجمن
سطح
12

ارسالی‌ها
411
پسندها
4,505
امتیازها
21,413
مدال‌ها
10
  • نویسنده موضوع
اغلب ما هنگامی که تاب و تحمل درد و رنج بیشتری را نداریم، در مسیر رشد و تکامل گام بر میداریم. کتاب«نیمه ی تاریک وجود» از آن بخش از شخصیت ما پرده بر میدارد که روابط ما را به بن بست می کشاند، روح ما را می کشد و مانع از تحقق رویاهایمان می شود. کارل یونگ این بخش را(( سایه)) می نامد. سایه شامل همه ی آن ویژگی های شخصیتی ماست که سعی می کنیم پنهان و نفی کنیم. سایه آن جنبه های تاریکی را در بر دارد که باور داریم از نظر خویشان، دوستان و از همه مهم تر، خود ما پذیرفتنی نیست.
نیمه ی تاریک وجود در اعماق آگاهی ما دفن شده و از دید ما و سایرین پنهان است. پیامی که از این مخفیگاه دریافت می کنیم ساده است:(( من عیب و ایرادی دارم. من خوب نیستم. من دوست داشتنی نیستم. من شایسته نیستم. من بی ارزش...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : __81goddess

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا