- ارسالیها
- 1,276
- پسندها
- 40,087
- امتیازها
- 64,873
- مدالها
- 23
- نویسنده موضوع
- #1
تاکو غذای سنتی مکزیک می باشد که از یک نان تردیلا پخته شده با آرد ذرت یا گندم و محتویات داخل آن تشکیل شده است. داخل تاکو را می توان با مواد متنوعی مانند گوشت، مرغ، غذای دریایی، سبزیجات، پنیر و غیره پر کرد. تاکو معمولا با دست خورده میشود و همراه با سس سالسا یا آواکادو سرو می شود. تاکوها را عمدتا به دو دسته با نان سخت و نان نرم تقسیم میکنند و این بستگی به ذائقه افراد دارد. تاکو به پیش از دوران ورود اروپایی ها به مکزیک باز میگردد و در نوشته های اسپانیایی آورده شده که به هنگام پذیرایی از آن ها در مکزیک، تاکو سرو شده است. در ایران نیز تاکو طرفداران خاص خود را دارا می باشد و به شیوه های متفاوت و با مواد غذایی متنوعی متناسب با ذائقه ی ایرانی ها تهیه و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.