غذای ملل طرز تهیه و آماده سازی تاکو فوق العاده خوشمزه، آسان و پرطرفدار

  • نویسنده موضوع MARYAM.NAJAFI
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 166
  • کاربران تگ شده هیچ

MARYAM.NAJAFI

کاربر سایت
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
28/12/19
ارسالی‌ها
1,281
پسندها
40,104
امتیازها
64,873
مدال‌ها
23
سن
21
سطح
38
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
1579103220462.png

تاکو غذای سنتی مکزیک می باشد که از یک نان تردیلا پخته شده با آرد ذرت یا گندم و محتویات داخل آن تشکیل شده است. داخل تاکو را می توان با مواد متنوعی مانند گوشت، مرغ، غذای دریایی، سبزیجات، پنیر و غیره پر کرد. تاکو معمولا با دست خورده می‌شود و همراه با سس سالسا یا آواکادو سرو می شود. تاکوها را عمدتا به دو دسته با نان سخت و نان نرم تقسیم می‌کنند و این بستگی به ذائقه افراد دارد. تاکو به پیش از دوران ورود اروپایی‌ ها به مکزیک باز می‌گردد و در نوشته‌ های اسپانیایی آورده شده که به هنگام پذیرایی از آن‌ ها در مکزیک، تاکو سرو شده ‌است. در ایران نیز تاکو طرفداران خاص خود را دارا می باشد و به شیوه های متفاوت و با مواد غذایی متنوعی متناسب با ذائقه ی ایرانی ها تهیه و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : MARYAM.NAJAFI
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] f@f

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
1
بازدیدها
71
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
112
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
116
پاسخ‌ها
11
بازدیدها
137
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
117
پاسخ‌ها
4
بازدیدها
58
عقب
بالا