متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دسر طرز تهیه کمپوت،سرکه و مربای سیب

° o.OKötü kıຊO.o °

کاربر انجمن
سطح
4
 
ارسالی‌ها
241
پسندها
762
امتیازها
7,973
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
  • #1
مواد لازم کمپوت سیب :

سیب: ۹۵۰ گرم

شکر: ۸ قاشق سوپخوری

آب: ۲.۵ فنجان

پوست لیمو ترش: ۲۵ گرم

Apple-compote-vinegar-jam.jpg


طرز تهیه کمپوت سیب:

آب را بجوش آورده، شکر و پوست لیمو ترش را در آن ریخته چند دقیقه که گذشت سیب را در آن بریزید. هر قطعه سیب که نرم شد، آن را بیرون آورده در ظرف بلوری بریزید. بعد آخر کار شربت را بجوشانید تا به اندازه دو لیوان برسد. شربت را در پایان کار روی سیب‌ها بریزید.

طرز تهیه سرکه سیب :

برای تهیه سرکه، هر چقدر سیب‌ها بعد از چیده شدن از درخت، برای مدت بیشتری در یک جا قرار بگیرند تا پلاسیده و نرم شوند، سرکه بهتری می‌توان از آنها تهیه کرد. مثلاً سیب‌ها را مــدت ۸-۷ ماه نگه دارید تا پلاسیده و نرم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا