- تاریخ ثبتنام
- 11/9/19
- ارسالیها
- 3,060
- پسندها
- 29,672
- امتیازها
- 61,673
- مدالها
- 29
درخواست مدال مدیر با لیاقت... حدود چهار و یا پنج ماه مدیر تالار هنر بودم. و برای شرایط زده بودین حداقل سه ماه...
درخواست مدال مدیر با لیاقت... حدود چهار و یا پنج ماه مدیر تالار هنر بودم. و برای شرایط زده بودین حداقل سه ماه...
سلام اهدا شدمدال مدیر با لیاقت اگر میشه![]()
سلام اهدا شدسلام، درخواست مدال اعتماد داشتم...
دوسالی هست عضو انجمنم و سابقهی بن ندارم:)

درخواست مدال مترجم انجمن؛)
رمان درحال ترجمه:
[BGCOLOR=rgb(254, 254, 254)]ترجمه رمان یکی از ما نفر بعدیست[/BGCOLOR]
دلنوشته:
[BGCOLOR=rgb(254, 254, 254)]Opaque black[/BGCOLOR]...
سلام مدال مترجم اهداشدسلام!
مدال مترجم
یکی تکمیل شده
و دو تا در حال ترجمهترجمه کامل شده - ترجمه رمان الماس سرخ| روناهی بازگیر مترجم انجمن یک رمان
کد رمان:19 ناظر: @Aran. نام رمان: THE Red Diamond نام ترجمه شده: الماس سرخ نام نویسنده: Emily Flowers نام مترجم: روناهی بازگیر تگ: حرفه ای ویراستار: @s-a-h-a-r خلاصه: او یک جادوگر است. او میداند که به زودی این لحظات شیرین فقط یک رویا خواهد بود. ایمان در تمام دوران جوانی به پدربزرگ و آموزههای...forum.1roman.ir
حرفهای | ترجمۀ رمان پیشگوی دامیان (جلد اول مجموعهی جنگ خدایان) | کارگروهی مترجمان یک رمان
نام رمان: پیشگوی دامیان (Damian's Oracle) نام نویسنده: Lizzy Ford نام مترجم: ماهان با همکاری: روناهی ناظر: @Rèveuse خلاصه: زندگی سوفیا فست بعد از تولد بیست و دو سالگیاش شروع به تغییر میکند. کارمند ساده و آرامی که بدنش به آفتاب و صدا واکنش میدهد؛ همکار و دوستش، جیک همپتون، به او میگوید که...forum.1roman.irو همیار انجمن^_^![]()
ترجمه شده | ترجمهی رمان جادوگر زمستانی فصل ۱ | کار گروهی مترجمان انجمن یک رمان
نام اصلی رمان: The Winter Witch نام برگردانده شده: جادوگر زمستانی نام نویسنده: Kaptov Kinrade و یک فرد دیگر نام مترجمان: دنیا (صنم اکبری)، روناهی بازگیر ژانر: #عاشقانه #فانتزی خلاصه: در روستای دورافتادهی ویلاودیل، مردمی که زندگی آنها را یک نفرین باستانی دربرگرفته، زندگی میکنند. این قلمرو پس...forum.1roman.ir

سلام اهداشددرخواست مدال مدیر با لیاقت... حدود چهار و یا پنج ماه مدیر تالار هنر بودم. و برای شرایط زده بودین حداقل سه ماه...
سلام اهداشدمن سه ماه مدیر رنگی بودم درخواست مدال مدیر بالیاقت

سلام همه مدال های مربوط به مسابقه رودارید!.عاقا من ی طلا دارم ی مدال مسابقات بعد الان دوباره نفر اول ی مسابقه شدم
چ مدالی میدین بم پس؟
من مدال میخاماااا
ب علی اگ ندین آنابلو احضار میکنم
سلام برای چت فعلا مدال نداریم, چون مدیر نداره.لطفاً اگه لایق این مدال ها هستم مدال بهترین های چت . و مدال اسلیترین . و مدال برترین های چالش
ینی چون دارم دیگ نباید مسابقه شرکت کنم تا برنده شم و مدال بگیرم چون مدالاتون تموم میشه در اون صورت؟ :/
سلام همه مدال های مربوط به مسابقه رودارید!.
پس مدال چالش چی من تو بیشتر چالش ها شرکت کردم بیشترشون هم خودم دادم
سلام همه مدال های مربوط به مسابقه رودارید!.
سلام برای چت فعلا مدال نداریم, چون مدیر نداره.
وبرای اسلیترین مدیر هاگوارتز باید درخواست بدن.