Melica_K کاربر فعال سطح 13 ارسالیها 1,024 پسندها 6,610 امتیازها 23,673 مدالها 13 سن 22 19/1/20 نویسنده موضوع #61 کفش، ابتکار پرسه های من بود ! و چتر، ابداع بی سامانی هایم ! هندسه، شطرنج سکوت من بود! و رنگ، تعبیر دل تنگی هایم ! امضا : Melica_K
کفش، ابتکار پرسه های من بود ! و چتر، ابداع بی سامانی هایم ! هندسه، شطرنج سکوت من بود! و رنگ، تعبیر دل تنگی هایم !
Melica_K کاربر فعال سطح 13 ارسالیها 1,024 پسندها 6,610 امتیازها 23,673 مدالها 13 سن 22 19/1/20 نویسنده موضوع #62 آدمها ذرّه ذرّه محو میشوند، آرام.. بی صدا.. و تدریجی همان آدمهایی که هر از گاهی پیغام کوچکی برایت میفرستند، بی هیچ انتظار جوابی، فقط برایِ آنکه بگویند هنوز هستند؛ برای آنکه بگویند هنوز هستی و هنوز برای آنها مهم ترینی امضا : Melica_K
آدمها ذرّه ذرّه محو میشوند، آرام.. بی صدا.. و تدریجی همان آدمهایی که هر از گاهی پیغام کوچکی برایت میفرستند، بی هیچ انتظار جوابی، فقط برایِ آنکه بگویند هنوز هستند؛ برای آنکه بگویند هنوز هستی و هنوز برای آنها مهم ترینی
Melica_K کاربر فعال سطح 13 ارسالیها 1,024 پسندها 6,610 امتیازها 23,673 مدالها 13 سن 22 19/1/20 نویسنده موضوع #63 ن که نامـش زنــدگے بود... من را کشـت... مانـــده ام... آن که نامـش مـــرگ اسـت... بـامن چه میـــکند... امضا : Melica_K
ن که نامـش زنــدگے بود... من را کشـت... مانـــده ام... آن که نامـش مـــرگ اسـت... بـامن چه میـــکند...
Melica_K کاربر فعال سطح 13 ارسالیها 1,024 پسندها 6,610 امتیازها 23,673 مدالها 13 سن 22 19/1/20 نویسنده موضوع #64 دلگیرم از دنیآ و روزگآرش از بی کسی هآ و سکوت هآ! این منم که اینگونه خسته ام منی که همیشه خوب بودم و خندآن منی که خنده هآیم مثآلی بود به مثآل ضرب المثل! نمی توآنی بفهمی و البته عجیب هم نیست برآیم! چون “تـو”، “من” نیستی! پس لطفا قضآوتم نکن… امضا : Melica_K
دلگیرم از دنیآ و روزگآرش از بی کسی هآ و سکوت هآ! این منم که اینگونه خسته ام منی که همیشه خوب بودم و خندآن منی که خنده هآیم مثآلی بود به مثآل ضرب المثل! نمی توآنی بفهمی و البته عجیب هم نیست برآیم! چون “تـو”، “من” نیستی! پس لطفا قضآوتم نکن…
Melica_K کاربر فعال سطح 13 ارسالیها 1,024 پسندها 6,610 امتیازها 23,673 مدالها 13 سن 22 19/1/20 نویسنده موضوع #65 یک وقتهایی در زندگی هست که باید عقل را ببوسی و کنار بگذاری و دست به فرمان دل فقط منتظر بمانی... امضا : Melica_K
Melica_K کاربر فعال سطح 13 ارسالیها 1,024 پسندها 6,610 امتیازها 23,673 مدالها 13 سن 22 19/1/20 نویسنده موضوع #66 همـاننـد دختـرکــِ مظلـومیــ... بیـن آدمهـایـی قـرار گـرفتـه امـ... کـه دردشـآن را بـه مـن میگـوینـد ... و مــن / بـایــد / درکــ کنمــ...!! امـا... هیـچ کـس نمیخـواهـد از درونمـ خبـردار شـود... هیـچ کـس دَردَمــ را درکــ نمیکنــد... بـی خبــرنــد... از / منــی / کــه... درد هـایشـان را بـه جـآن میخـرمــ...!! امضا : Melica_K
همـاننـد دختـرکــِ مظلـومیــ... بیـن آدمهـایـی قـرار گـرفتـه امـ... کـه دردشـآن را بـه مـن میگـوینـد ... و مــن / بـایــد / درکــ کنمــ...!! امـا... هیـچ کـس نمیخـواهـد از درونمـ خبـردار شـود... هیـچ کـس دَردَمــ را درکــ نمیکنــد... بـی خبــرنــد... از / منــی / کــه... درد هـایشـان را بـه جـآن میخـرمــ...!!
Melica_K کاربر فعال سطح 13 ارسالیها 1,024 پسندها 6,610 امتیازها 23,673 مدالها 13 سن 22 19/1/20 نویسنده موضوع #67 مـــن... بیـن آدمهـایـی هستمـ کـه اِدعـای انسـانیتـ دارنـد... سـاز میـزننـد و / بـایـد / بـه سـازشـان یـرقصـی... رنگـ هـای گـونـاگـونـی میشـونـد ... امـا تـو / بـایـد / یکـرنگـ بـاشـی بـا آنهـا... دروغ میگـوینـد ... خَـر فـرضتـ میکننـد ..(!).. امـا تـو / بـایـد / صـداقتـ داشتـه بـاشـی... دَردَتـ میـدهنـد و / نبـایـد / دَمـ بـزنـی... دردهـایشـان را / بـایـد / درکـ کنـی ... امـا مـرحمـی بـر زخمهـایتـ نمیگـذارنـد... دوستـی هـایشـان سـاعتـی استـ ... امـا تـو / بـایـد / در همـه حـال بـه یـادشـان بـاشـی... گیـر کـرده اَمـ بیـن ایـن بــایــد هــا و نبــایــد هــا... خستـه اَمـ... امضا : Melica_K
مـــن... بیـن آدمهـایـی هستمـ کـه اِدعـای انسـانیتـ دارنـد... سـاز میـزننـد و / بـایـد / بـه سـازشـان یـرقصـی... رنگـ هـای گـونـاگـونـی میشـونـد ... امـا تـو / بـایـد / یکـرنگـ بـاشـی بـا آنهـا... دروغ میگـوینـد ... خَـر فـرضتـ میکننـد ..(!).. امـا تـو / بـایـد / صـداقتـ داشتـه بـاشـی... دَردَتـ میـدهنـد و / نبـایـد / دَمـ بـزنـی... دردهـایشـان را / بـایـد / درکـ کنـی ... امـا مـرحمـی بـر زخمهـایتـ نمیگـذارنـد... دوستـی هـایشـان سـاعتـی استـ ... امـا تـو / بـایـد / در همـه حـال بـه یـادشـان بـاشـی... گیـر کـرده اَمـ بیـن ایـن بــایــد هــا و نبــایــد هــا... خستـه اَمـ...
Melica_K کاربر فعال سطح 13 ارسالیها 1,024 پسندها 6,610 امتیازها 23,673 مدالها 13 سن 22 19/1/20 نویسنده موضوع #68 شت درياها هيچي نيست بيخودي قايق نساز! آنجا هم رفتم... آدمهايش مثل آدمهاي اينجاست! دروغگو و پست... سهراب هم دروغ مي گفت... امضا : Melica_K
شت درياها هيچي نيست بيخودي قايق نساز! آنجا هم رفتم... آدمهايش مثل آدمهاي اينجاست! دروغگو و پست... سهراب هم دروغ مي گفت...
Melica_K کاربر فعال سطح 13 ارسالیها 1,024 پسندها 6,610 امتیازها 23,673 مدالها 13 سن 22 19/1/20 نویسنده موضوع #69 تو دنیای من آدمایی هم هستن میخندن ! زیاد هم میخندند ! اما . . . حرف هاشون ، غمهاشون ، مشکلاتشون این ها چیزهایی ست که می ریزه توی دلش و دَرَش رو هم دو قفله می کنه ! کسی رو هم راه نمیده اون تو ! نمیزاره بفهمید که اون تو چه خبره ! و شما هیچ وقت درکش نمیکنید ، چون بلد نیست منت بزاره امضا : Melica_K
تو دنیای من آدمایی هم هستن میخندن ! زیاد هم میخندند ! اما . . . حرف هاشون ، غمهاشون ، مشکلاتشون این ها چیزهایی ست که می ریزه توی دلش و دَرَش رو هم دو قفله می کنه ! کسی رو هم راه نمیده اون تو ! نمیزاره بفهمید که اون تو چه خبره ! و شما هیچ وقت درکش نمیکنید ، چون بلد نیست منت بزاره
Melica_K کاربر فعال سطح 13 ارسالیها 1,024 پسندها 6,610 امتیازها 23,673 مدالها 13 سن 22 19/1/20 نویسنده موضوع #70 "" دلی بـــــــــــزرگــــــــــ ــــ "" میخواهد برای زندگی کردن در این شهر ... دلی میخواهد تا خیلی چیزهارو نبینی .. خیلی چیزهارو نشنوی .. خیلی چیزهارو آرزو نکنی .. به خیلی چیزها و کسان اعتماد نکنی .. از خــــــــــــــیـــــــــ ــــــلــــــــــــــــــ ــی چیزا "" بـــــــــــــــگــــــــ ــــذری "" گذشتن از همه ی اینا دل بزرگ میخواد .. امضا : Melica_K
"" دلی بـــــــــــزرگــــــــــ ــــ "" میخواهد برای زندگی کردن در این شهر ... دلی میخواهد تا خیلی چیزهارو نبینی .. خیلی چیزهارو نشنوی .. خیلی چیزهارو آرزو نکنی .. به خیلی چیزها و کسان اعتماد نکنی .. از خــــــــــــــیـــــــــ ــــــلــــــــــــــــــ ــی چیزا "" بـــــــــــــــگــــــــ ــــذری "" گذشتن از همه ی اینا دل بزرگ میخواد ..