Melica_K کاربر فعال سطح 13 ارسالیها 1,024 پسندها 6,610 امتیازها 23,673 مدالها 13 سن 22 19/1/20 نویسنده موضوع #71 دلم سفر میخواهد... نه برای رسیدن به جایی... فقط برای رفتن... امضا : Melica_K
Melica_K کاربر فعال سطح 13 ارسالیها 1,024 پسندها 6,610 امتیازها 23,673 مدالها 13 سن 22 19/1/20 نویسنده موضوع #72 نــــــــــــه ! هوا سرد نیست ! سرمای کلامت ، دیوانه ام میکند بی رحم ! شوق نگاهم را ندیدی ؟ تمامه من به شوق دیدنت ، پر میکشید ولی . . . همان نگاه بی تفاوتت برای زمین گیر شدنم کافی بـــــود امضا : Melica_K
نــــــــــــه ! هوا سرد نیست ! سرمای کلامت ، دیوانه ام میکند بی رحم ! شوق نگاهم را ندیدی ؟ تمامه من به شوق دیدنت ، پر میکشید ولی . . . همان نگاه بی تفاوتت برای زمین گیر شدنم کافی بـــــود
Melica_K کاربر فعال سطح 13 ارسالیها 1,024 پسندها 6,610 امتیازها 23,673 مدالها 13 سن 22 19/1/20 نویسنده موضوع #73 ﻣﻦ ﭼﯿﺰ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﻧﺪﺍﺩﻡ ﺑﺎ ﺭﻓﺘﻨﺖ ! ﮐﻤﯽ ﺩﻟﻢ ﺷﮑﺴﺖ ، ﺷﺐ ﻫﺎ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻡ ﯾﺎﺩﮔﺎﺭﺵ ﺳﺮﺩﺭﺩ ﻫﺮﺷﺒﻢ ﺷﺪ . ﯾﮑﻢ ﺍﺯ ﺁﺭﺍﻡ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﺮﺩﻥ فاصله ﮔﺮﻓﺘﻢ . ﭼﯿﺰ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﻧﺸﺪﻩ ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ ! ﺗﻮ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﻣﻦ ﺑﺎﺧﺘﯽ ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ ! ﺗﻮ ﻋﺎﺷﻖ ﺗﺮﯾﻦ ﻗﻠﺐ ﺩﻧﯿﺎ ﺭﺍ ﺑﺎﺧﺘﯽ ! ﻫﯿﭻ ﮐﺲ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﯼ ﻣﻦ ، ﻋﺎﺷﻘﺖ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﺩ . . . امضا : Melica_K
ﻣﻦ ﭼﯿﺰ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﻧﺪﺍﺩﻡ ﺑﺎ ﺭﻓﺘﻨﺖ ! ﮐﻤﯽ ﺩﻟﻢ ﺷﮑﺴﺖ ، ﺷﺐ ﻫﺎ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻡ ﯾﺎﺩﮔﺎﺭﺵ ﺳﺮﺩﺭﺩ ﻫﺮﺷﺒﻢ ﺷﺪ . ﯾﮑﻢ ﺍﺯ ﺁﺭﺍﻡ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﺮﺩﻥ فاصله ﮔﺮﻓﺘﻢ . ﭼﯿﺰ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﻧﺸﺪﻩ ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ ! ﺗﻮ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﻣﻦ ﺑﺎﺧﺘﯽ ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ ! ﺗﻮ ﻋﺎﺷﻖ ﺗﺮﯾﻦ ﻗﻠﺐ ﺩﻧﯿﺎ ﺭﺍ ﺑﺎﺧﺘﯽ ! ﻫﯿﭻ ﮐﺲ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﯼ ﻣﻦ ، ﻋﺎﺷﻘﺖ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﺩ . . .
Melica_K کاربر فعال سطح 13 ارسالیها 1,024 پسندها 6,610 امتیازها 23,673 مدالها 13 سن 22 19/1/20 نویسنده موضوع #74 بیا قدم بزنیم . . .من با ” تــــو… ”تو با هر که دلت خواست! فقط بیــــا قدم بزنیم . . .اصلا بیا و بگذار . . .سایه ات باشــم سایه که آزار ندارد !دارد ؟ امضا : Melica_K
بیا قدم بزنیم . . .من با ” تــــو… ”تو با هر که دلت خواست! فقط بیــــا قدم بزنیم . . .اصلا بیا و بگذار . . .سایه ات باشــم سایه که آزار ندارد !دارد ؟
Melica_K کاربر فعال سطح 13 ارسالیها 1,024 پسندها 6,610 امتیازها 23,673 مدالها 13 سن 22 19/1/20 نویسنده موضوع #75 بی عاطفه شده ام نسبت به همه ی بودها و نبودها اما چشمانم هنوز درونشان عاطفه دارند کاش فقط نگاه می کردی... امضا : Melica_K
بی عاطفه شده ام نسبت به همه ی بودها و نبودها اما چشمانم هنوز درونشان عاطفه دارند کاش فقط نگاه می کردی...
Melica_K کاربر فعال سطح 13 ارسالیها 1,024 پسندها 6,610 امتیازها 23,673 مدالها 13 سن 22 19/1/20 نویسنده موضوع #76 خدایا… ﮐﻮدﮐﯽ ام را ﮔﺮﻓﺘﯽ:ﺟﻮاﻧﯽ ام را دادی ﻋﻘﻠﻢ را ﮔﺮﻓﺘﯽ:ﻋﺸﻖ را دادی ﻋﺸﻖ را ﮔﺮﻓﺘﯽ و “ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ” را دادی ﺧﻨﺪه ﻫﺎﯾﻢ را ﮔﺮﻓﺘﯿﻮ “ﻏﻢ” را دادی آرزوﻫﺎﯾﻢ را ﮔﺮﻓﺘﯽ و”ﺣﺴﺮت ﻫﺎ”ر دادی ﺧـــــﺪااااااااﯾــــــــــــــﺎ ﺑـــــﺮﮔـــــﺮد ﻣﻦ ﻫﻨﻮز ﻧﻔﺲ ﻣﯿﮑﺸﻢ ﯾﺎدت رﻓﺖ ﻧﻔﺴﻢ را ﺑﮕﯿﺮی!!!! امضا : Melica_K
خدایا… ﮐﻮدﮐﯽ ام را ﮔﺮﻓﺘﯽ:ﺟﻮاﻧﯽ ام را دادی ﻋﻘﻠﻢ را ﮔﺮﻓﺘﯽ:ﻋﺸﻖ را دادی ﻋﺸﻖ را ﮔﺮﻓﺘﯽ و “ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ” را دادی ﺧﻨﺪه ﻫﺎﯾﻢ را ﮔﺮﻓﺘﯿﻮ “ﻏﻢ” را دادی آرزوﻫﺎﯾﻢ را ﮔﺮﻓﺘﯽ و”ﺣﺴﺮت ﻫﺎ”ر دادی ﺧـــــﺪااااااااﯾــــــــــــــﺎ ﺑـــــﺮﮔـــــﺮد ﻣﻦ ﻫﻨﻮز ﻧﻔﺲ ﻣﯿﮑﺸﻢ ﯾﺎدت رﻓﺖ ﻧﻔﺴﻢ را ﺑﮕﯿﺮی!!!!
Melica_K کاربر فعال سطح 13 ارسالیها 1,024 پسندها 6,610 امتیازها 23,673 مدالها 13 سن 22 19/1/20 نویسنده موضوع #77 آری... از همین دوستان یاد گرفتم! یاد گرفتم دستانم که یخ کرد، دیگر دستان کسی را نگیرم!!! جیب هایم ماندنی ترند... امضا : Melica_K
آری... از همین دوستان یاد گرفتم! یاد گرفتم دستانم که یخ کرد، دیگر دستان کسی را نگیرم!!! جیب هایم ماندنی ترند...
Melica_K کاربر فعال سطح 13 ارسالیها 1,024 پسندها 6,610 امتیازها 23,673 مدالها 13 سن 22 19/1/20 نویسنده موضوع #78 آدم های دنیای مجازی دل دارند ! و چیزی به نام احساس ! آدم های دنیای مجازی گاهی مغرورند مثل من ! و گاهی بی ریا مثل تو ! آدم های اینجا فقط گاهی نگاه ندارند ! این گاهی خوب است و گاهی ندیدن چشم های آدم ها یک عمر اشتباه را به بار می آورد ! یک عمر اشتباه هم می شود تمام شدن یه دوستی ِ دوست داشتنی ! امضا : Melica_K
آدم های دنیای مجازی دل دارند ! و چیزی به نام احساس ! آدم های دنیای مجازی گاهی مغرورند مثل من ! و گاهی بی ریا مثل تو ! آدم های اینجا فقط گاهی نگاه ندارند ! این گاهی خوب است و گاهی ندیدن چشم های آدم ها یک عمر اشتباه را به بار می آورد ! یک عمر اشتباه هم می شود تمام شدن یه دوستی ِ دوست داشتنی !
Melica_K کاربر فعال سطح 13 ارسالیها 1,024 پسندها 6,610 امتیازها 23,673 مدالها 13 سن 22 19/1/20 نویسنده موضوع #79 میدانی....دارم بادلهره تکرارمیشوم درحالیکه تو لبخندهای ساختگی ام را به حساب سعادتم میگذاری میدانی دارم باتو...نه ، دارم باخودم...نه، اصلانمیدانم یکی نیست بگوید اصلا من دراین دنیای کوچک مجازی چه میکنم؟.... امضا : Melica_K
میدانی....دارم بادلهره تکرارمیشوم درحالیکه تو لبخندهای ساختگی ام را به حساب سعادتم میگذاری میدانی دارم باتو...نه ، دارم باخودم...نه، اصلانمیدانم یکی نیست بگوید اصلا من دراین دنیای کوچک مجازی چه میکنم؟....
Melica_K کاربر فعال سطح 13 ارسالیها 1,024 پسندها 6,610 امتیازها 23,673 مدالها 13 سن 22 19/1/20 نویسنده موضوع #80 سهم من کجاست..؟کجا باید قدم بگذارم که کسی را له نکنم؟ سهم من کجاست..؟کجا باید "دل ببندم" که دیر نکرده باشم؟ سهم من کجاست ..؟کجای این زمین خاکی کوله بارم را پایین بگذارم که توقف ممنوع نداشته باشد؟ بگو ...بگو... کجا خستگی هایم را به در کنم که کسی نگوید: . . ببخشید ... اینجا جای من است...!! امضا : Melica_K
سهم من کجاست..؟کجا باید قدم بگذارم که کسی را له نکنم؟ سهم من کجاست..؟کجا باید "دل ببندم" که دیر نکرده باشم؟ سهم من کجاست ..؟کجای این زمین خاکی کوله بارم را پایین بگذارم که توقف ممنوع نداشته باشد؟ بگو ...بگو... کجا خستگی هایم را به در کنم که کسی نگوید: . . ببخشید ... اینجا جای من است...!!