- ارسالیها
- 560
- پسندها
- 2,894
- امتیازها
- 14,773
- مدالها
- 12
- سن
- 24
- نویسنده موضوع
- #1
روزنامهی خــراسان
از آنجا که گوشت ماهی بافت نرمی دارد، بهتر است ماهی منجمد برای یخزدایی در یخچال قرار گیرد. به این ترتیب، شبیه ماهی تازه خواهد بود و هنگام جداکردن پولکها، آسیب کمتری به گوشت و پوست میرسد. سپس روی ماهی، آب سرد بریزید و پارچه تمیزی روی آن قرار دهید و به صورت ضربهای آرام روی ماهی بزنید تا آب اضافی آن گرفته شود. در ادامه به نکاتی برای پخت ماهی اشاره میکنیم:
۱. در صورتی که قصد آبپز کردن ماهی را دارید، حتما ادویهها و سبزیجات معطر به آب قابلمه اضافه کنید تا گوشت ماهی طعمدار شود، زیرا ماهی درون آب تا حد زیادی طعم و چربی خود را از دست میدهد.
۲. حتما پیش از طبخ ماهی، آن را طعمدار کنید، زیرا افزونبر مزهی بهتر، بافت نرمتری نیز خواهد...
از آنجا که گوشت ماهی بافت نرمی دارد، بهتر است ماهی منجمد برای یخزدایی در یخچال قرار گیرد. به این ترتیب، شبیه ماهی تازه خواهد بود و هنگام جداکردن پولکها، آسیب کمتری به گوشت و پوست میرسد. سپس روی ماهی، آب سرد بریزید و پارچه تمیزی روی آن قرار دهید و به صورت ضربهای آرام روی ماهی بزنید تا آب اضافی آن گرفته شود. در ادامه به نکاتی برای پخت ماهی اشاره میکنیم:
۱. در صورتی که قصد آبپز کردن ماهی را دارید، حتما ادویهها و سبزیجات معطر به آب قابلمه اضافه کنید تا گوشت ماهی طعمدار شود، زیرا ماهی درون آب تا حد زیادی طعم و چربی خود را از دست میدهد.
۲. حتما پیش از طبخ ماهی، آن را طعمدار کنید، زیرا افزونبر مزهی بهتر، بافت نرمتری نیز خواهد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.