نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

تابش: کار فدراسیون حرفه‌ای نبود/ نمی‌توانم به قلعه‌نویی توصیه‌ای کنم

• نویسنده موضوع Friba~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 124
  • کاربران تگ شده هیچ

Friba~

مدیر بازنشسته
سطح
39

ارسالی‌ها
2,635
پسندها
42,427
امتیازها
66,873
مدال‌ها
26
  • نویسنده موضوع
15803691597408.jpegمدیرعامل باشگاه سپاهان گفت: اگر فدراسیون با قلعه‌نویی صحبتی داشته، حرفه‌ای نبوده و حرفه‌ای این بود که ابتدا با سپاهان صحبت می‌شد تا ببینند آیا ما موافق رفتن او هستیم یا خیر.

به گزارش فوتبالی، مسعود تابش در خصوص موضوع ارتباط امیر قلعه‌نویی و فدراسیون فوتبال برای سرمربیگری تیم ملی اظهار داشت: صحبت من این نیست که امیر قلعه‌نویی با فدراسیون جلسه داشته، واقعا نمی‌دانم که آیا فدراسیون با او صحبت کرده یا خیر اما به نظر می‌رسد صحبت هایی در این مورد صورت گرفته است.

فدراسیون باید اول با ما تماس می‌گرفت

تابش در تشریح تماس فدراسیون با امیر قلعه نویی، عنوان کرد: الان استنباط همه این است که این ارتباط برقرار شده، در برنامه زنده تلویزیونی هم مجری به این مسئله...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Friba~

مدیر بازنشسته
سطح
39

ارسالی‌ها
2,635
پسندها
42,427
امتیازها
66,873
مدال‌ها
26
  • نویسنده موضوع
نمی‌توانم به قلعه‌نویی توصیه‌ای کنم

مدیرعامل باشگاه سپاهان در خصوص اینکه امیر قلعه نویی در گفتگوی رادیویی این مسئله را تکذیب نکرده و تنها گفته صحبت نمی‌کنم و فدراسیون فوتبال در این مورد اطلاع رسانی می‌کند، اظهار داشت: چرا این را از من می پرسید؟ بهتر است که با خود امیر قلعه‌نویی در این مورد صحبت و از او سوال کنید. موضع من این است که باشگاه سپاهان با این شرایط بسیار مشکل پیدا کرده، من نمی‌توانم به او توصیه‌ای کنم. بهتر است با خود او صحبت کنید اما به هر حال طبیعی است که امیر قلعه‌نویی می‌تواند خیلی راحت موضوع خودش را به صورت روشن بیان کند.

احساس می‌کنم دودلی روی بازیکنان ما تاثیر گذاشته

تابش افزود: مدیر روابط عمومی فدراسیون با صراحت عنوان می‌کند که ما هنوز در مورد سرمربیگری تیم‌ملی بین...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.