Altinay* مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 1,312 پسندها 6,246 امتیازها 24,673 مدالها 26 20/9/21 #51 فوبیا حشرات دارم فقط/= امضا : Altinay*
☆BARUN☆ کاربر انجمن سطح 13 ارسالیها 295 پسندها 6,847 امتیازها 21,773 مدالها 14 محل سکونت ||عمق تخیلات|| 20/9/21 #52 فوبیای بادکنک امضا : ☆BARUN☆
Noora_Gh رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 107 پسندها 687 امتیازها 3,933 مدالها 6 محل سکونت مشهد 20/9/21 #53 _HITA گفت سلام اول بگم فوبیا چی هست اصن فوبیا یه نوع ترس بیش از حد و بیدلیل از چیزیه. مثل ترس از ارتفاع یا ترس از هواپیما و غیره. کلیک کنید تا باز شود... آسانسور! امضا : Noora_Gh
_HITA گفت سلام اول بگم فوبیا چی هست اصن فوبیا یه نوع ترس بیش از حد و بیدلیل از چیزیه. مثل ترس از ارتفاع یا ترس از هواپیما و غیره. کلیک کنید تا باز شود... آسانسور!
Wild رو به پیشرفت سطح 9 ارسالیها 132 پسندها 1,426 امتیازها 10,013 مدالها 8 15/11/21 #54 از عشق از حشرات امضا : Wild
Nazanin.raminiya کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 279 پسندها 2,730 امتیازها 17,273 مدالها 11 محل سکونت جنوب کشور 15/11/21 #55 Mahtab_rt گفت سلام اول بگم فوبیا چی هست اصن فوبیا یه نوع ترس بیش از حد و بیدلیل از چیزیه. مثل ترس از ارتفاع یا ترس از هواپیما و غیره. کلیک کنید تا باز شود... دوتا فوبیا دارم فوبیا از تنگنا فوبیا از مار امضا : Nazanin.raminiya
Mahtab_rt گفت سلام اول بگم فوبیا چی هست اصن فوبیا یه نوع ترس بیش از حد و بیدلیل از چیزیه. مثل ترس از ارتفاع یا ترس از هواپیما و غیره. کلیک کنید تا باز شود... دوتا فوبیا دارم فوبیا از تنگنا فوبیا از مار
Seta~ پرسنل مدیریت مدیر تالار سرگرمی سطح 43 ارسالیها 5,849 پسندها 41,048 امتیازها 80,676 مدالها 75 محل سکونت 111070 15/11/21 مدیر #56 تاریکی وسکوت امضا : Seta~
Tarik.mahfud رفیق جدید انجمن سطح 7 ارسالیها 83 پسندها 629 امتیازها 3,803 مدالها 7 محل سکونت هاگوارتز 8/1/22 #57 Mahtab_rt گفت سلام اول بگم فوبیا چی هست اصن فوبیا یه نوع ترس بیش از حد و بیدلیل از چیزیه. مثل ترس از ارتفاع یا ترس از هواپیما و غیره. کلیک کنید تا باز شود... فوبیا از دریا و... مار اولی بخاطر موجودات اعماقش مار هم از زمانی برام فوبیا شده که افتاده توی سرم امضا : Tarik.mahfud
Mahtab_rt گفت سلام اول بگم فوبیا چی هست اصن فوبیا یه نوع ترس بیش از حد و بیدلیل از چیزیه. مثل ترس از ارتفاع یا ترس از هواپیما و غیره. کلیک کنید تا باز شود... فوبیا از دریا و... مار اولی بخاطر موجودات اعماقش مار هم از زمانی برام فوبیا شده که افتاده توی سرم
miss_marynovel کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 508 پسندها 5,533 امتیازها 21,773 مدالها 14 محل سکونت _ 8/1/22 #58 Mahtab_rt گفت سلام اول بگم فوبیا چی هست اصن فوبیا یه نوع ترس بیش از حد و بیدلیل از چیزیه. مثل ترس از ارتفاع یا ترس از هواپیما و غیره. کلیک کنید تا باز شود... فوبیا ارتفاع.. مثلا اگه تو یه جای بلند وایسم یه جوری ترس بهم وارد میشه که ناخوداگاه میخوام خودمو پرت کنم فوبیا تنگنا هم دارم مثلا اگه تو ماشین بشینم تعداد به سه تا برسه من حس خفگی بهم دست میده حتی اگه فضا برای نفس داشته باشم مغزم خود به خود میگه داری خفه میشی. امضا : miss_marynovel
Mahtab_rt گفت سلام اول بگم فوبیا چی هست اصن فوبیا یه نوع ترس بیش از حد و بیدلیل از چیزیه. مثل ترس از ارتفاع یا ترس از هواپیما و غیره. کلیک کنید تا باز شود... فوبیا ارتفاع.. مثلا اگه تو یه جای بلند وایسم یه جوری ترس بهم وارد میشه که ناخوداگاه میخوام خودمو پرت کنم فوبیا تنگنا هم دارم مثلا اگه تو ماشین بشینم تعداد به سه تا برسه من حس خفگی بهم دست میده حتی اگه فضا برای نفس داشته باشم مغزم خود به خود میگه داری خفه میشی.
|آیسان| نو ورود سطح 1 ارسالیها 19 پسندها 133 امتیازها 490 مدالها 1 محل سکونت دل اقیانوس آرام 24/5/23 #59 وقتی یک جایی باشم خیلی شلوغ باشه نفسم بند میاد . از حشره ها حتی پروانه به حد می ترسم که حتی به خاطرشون بیهوشی رو هم تجربه کردم امضا : |آیسان|
وقتی یک جایی باشم خیلی شلوغ باشه نفسم بند میاد . از حشره ها حتی پروانه به حد می ترسم که حتی به خاطرشون بیهوشی رو هم تجربه کردم
☆VEGA☆ تدوینگرانجمن سطح 8 ارسالیها 72 پسندها 676 امتیازها 3,648 مدالها 9 محل سکونت آکادمی استارلینگ 25/5/23 #60 ترس از نفس نکشیدن که همین باعث میشه یادم بره نفس بکشم و ده_پنج ثانیه بعدش تازه یادم میوفته از شدت این ترس نفس نمیکشم امضا : ☆VEGA☆
ترس از نفس نکشیدن که همین باعث میشه یادم بره نفس بکشم و ده_پنج ثانیه بعدش تازه یادم میوفته از شدت این ترس نفس نمیکشم