کاربرد هشتگ آقای_صفا

1. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین هزار تیر خطا از کمان گریخته است...همان که گفت کنارم بمان گریخته است #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ میگم قصه رو دوست دارید؟ حدسی دارید؟ حال دلتون خوب پست ۱ از ... ________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید...
  2. میم پناه

یاخیرالحافظین روزی برای داشتنت بسیار...جان کنده‌ام که دل به تو بسپارم یک عمر دل سپرده‌امت اما...دل از تو کنده داشته‌ام روزی #آقای_صفا سلام به روی ماهتون که... دوستتون دارم... شما جز کدوم دسته‌اید؟ اول-> هم می‌بخشید، هم فراموش می‌کنید دوم-> می‌بخشید، ولی فراموش نمی‌کنید سوم-> نه می‌بخشید، نه...
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین وقتی مسَکِّن هم محتاج تسکین است وقتی که تسکین هم محتاج درمان است دیگر چه درمانی... دیگر چه تسکینی؟! #آقای_صفا سلام دوباره به روی ماهتون... حالتون واقعنی چطوره؟ تا حالا شده سر یه مسئله‌ای که تقصیر شما نبوده یا حتی بوده، آدمی که اون سر قضیه‌س ماجرا رو زیاد کش بده و چند برابر...
  4. میم پناه

...دیوانه‌ای به خود می‌گفت: "زنجیرهای عالم را از پای عقل وا کردم." زنجیرها به او گفتند: "هرگز تو را گریزی نیست از رنج‌های انسانی." #آقای_صفا سلام به روی ماه دوست‌داشتنیتون... حالتون چطوره؟ هوم؟ میگم میشه دعا کنید؟ "دخترها همیشه مقصرند!" تو ارشاد به بازبینی مجدد خورده، اول تاییدیه نود درصد داده...
  5. میم پناه

یاخیرالحافظین که چشم‌های تو در خواب شمس و مولوی‌اند...که چشم‌هاب تو در خواب شرح مثنوی‌اند #آقای_صفا سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ خیلی دوستتون دارم... حال دلتون خوب... پست ۲ از ۲ _________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید...
  6. میم پناه

...نه زنگ در به صدا آمد...نه من که منتظرت بودم...تو را به یاد خود آوردم تو هم دعایی و دارویی...برای دفع فراموشی...نه خواستی نه فرستادم #آقای_صفا سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ خیلی التماس دعا دارم... به یادم باشید وسط دعاهاتون ممنونتون میشم حال دلتون خوب پست ۱ از ۲...
  7. میم پناه

یاخیرالحافظین روزی برای داشتنت، بسیار جان کنده‌ام که دل به تو بسپارم یک عمر دل سپرده‌امت، اما دل از تو کنده داشته‌ام روزی #آقای_صفا سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ میگم میشه با انگشت‌های قشنگتون نظرتون رو راجع به قصه برام بنویسید؟ ولادت امام حسن ع رو هم پساپس تبریک میگم حال دلتون خوب...
  8. میم پناه

یاخیرالحافظین این کاروان چرا...جای شتر، پُر است...از کینه‌ی شتر؟ این کینه‌ها چرا باری که می‌کِشَند از نیش عقرب است؟ #آقای_صفا سلام به روی ماهتون... حالتون خوفه؟ می‌دونم الآن خیلی‌ها با این دهه‌ی بهمن مشکل دارن یا اصلا بهش توجهی نمی‌کنن ولی زمان ما انقدر این دوره تو مدرسه خوش می‌گذشت... تو...
  9. میم پناه

یاخیرالحافظین کسی به شدت تو به صخره‌ام کوبید...وَ من فرو رفتم به قعر دریاها... #آقای_صفا سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ هوم؟ بنده بسیار بسیار سردرد دارم... چند هفته‌س، اثر مسکن که میره، از نو شروع میشه حال دلتون خوب پست ۱ از ۳ _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن...
  10. میم پناه

یاخیرالحافظین این بچه لاکپشت سال‌هاست از تخم در می‌آید و سوی تو می‌دود اما مقدّر است که در آخرین قدم یعنی در آستانه‌ی دریا دَمَر شود #آقای_صفا سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ هوم؟ میگم خوشحال میشم که نظرهای قشنگتون رو برام بنویسید:xt3::rolleyes: من شاید دیر جواب بدم ولی هر دفعه می‌بینم...
  11. میم پناه

یاخیرالحافظین گفتی بیا و سر بکش از استکان من لاجرعه سرکشیدم و گس شد زبان من #آقای_صفا سلام به روی ماهتون... میگم حالتون واقعنی چطوره؟ بیاید برای همدیگه دعا کنیم مهربون باشیم دنیا به مهربونی نیاز داره... حال دلتون خوب پست ۳ از ... __________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن...
  12. میم پناه

یاخیرالحافظین از بُخل، زنگ خانه‌ی من سکته می‌کند دستت اگر کمی متمایل به در شود #آقای_صفا من هیچ‌وقت ذوق شعر گفتن نداشتم ولی این لامصبا چی میگن؟ چی میگن؟ اصلا کلمه به کلمه‌ش زخم می‌زنه:x3::rolleyes::redface::rof1lmao: "این گزافه‌گویی‌هام در ادامه‌ی همون پیش‌پست اورارتوئه و فشار امتحانات و...
  13. میم پناه

یاخیرالحافظین لطفاً به بند اول سبّابه‌ات بگو! یک ذرّه صبر و حوصله‌اش بیشتر شود #آقای_صفا من چقدر این آهنگ چاووشی رو دوست داشتم سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ کلی کلی ممنونم که برام پیام نوشتید... ممنونم که بدون اینکه بگم همراه قصه‌ی جدید شدید و باید بگم که همراهیتون برام خیلی خیلی...
  14. میم پناه

یاخیرالحافظین بادبان می‌وَزَد به جانب تو ای که خود بادبان من هستی! #آقای_صفا سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ امروزتون چه رنگی بود؟ دوست دارید فرداتون چه رنگی باشه؟ حال دلتون خوب پست ۳ از ۳ ______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید...
  15. میم پناه

یاخیرالحافظین صف به صف دست‌های جوهری‌ام همه در صلح با تو کشته شدند #آقای_صفا سلام به روی ماهتون می‌دونید که چقدر دوستتون دارم؟ هوم؟ وَ سه نقطه... حال دلتون خوب پست ۲ از ۳ ______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید :458209-f12060c2c913aba8ccc50517d4698098:اللهم عجل لولیک...
عقب
بالا