متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ آقای_صفا

1. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین ای دو دستت به‌طور اجمالی! جای در دست‌های من خالی! ای مرا کشته در میان سالی! ای که در قصد جان من هستی! #آقای_صفا سلام به روی ماهتون... حال دلتون چطوره؟ هوم؟ میگم خیلی خیلی ممنونم که برام پیام نوشتید... دستتون‌دردنکنه :x3: حال دلتون خوب پست ۱ از ۳ _______________________ جهت...
  2. میم پناه

یاخیرالحافظین حرف‌ها! حرف‌های لعنتی‌ام!...ای گلویم! گلوی خط خطی‌ام! مثل گوری که می‌کنی در خود...تاولی در دهان من هستی #آقای_صفا #حق_حق_حق سلام به روی ماهتون... حالتون خوبه؟ می‌دونید که چقدر دوستتون دارم؟ خداروشکر "دوست نداشتنت مبارک" هم قراردادش آماده شد، البته هنوز امضا نکردم، چون...
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین ای دو دستت به‌طور اجمالی!...جای در دست‌های من خالی! ای مرا کشته در میان‌سالی!...ای که در قصد جان من هستی! #آقای_صفا سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ هوم؟ من یکم دلگیرم... یکم دلخور... غالبا آدمی هستم که دستم نمک نداره... همیشه آدم‌ها بخوان کسی رو کنار بذارن من رو میذارن، تهش...
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین باز طوفان گرفته ابرویت...من به طوفان پناه می‌برم و بادبان می وَزَد به جانب تو...ای که خود بادبان من هستی! #آقای_صفا سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ عیدتون مبارک... نه خدا توانمش خواند نه بشر توانمش گفت متحيرم چه نامم شه ملك لافتي را چو تويي قضاي گردان به دعاي مستمندان...
  5. میم پناه

یاخیرالحافظین من هزاران نفر شدم، آنگاه به درون هزار تو رفتم #آقای_صفا سلام به روی ماهتون... حال دلتون خوب میگم از پیام‌های قشنگ قشنگُ و شیرینی که برام نوشتید ممنونم... خیلی ممنون... دوستتون دارم... حال دلتون خوب... پست ۳ از ۳ _______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید...
  6. میم پناه

یاخیرالحافظین او که چیزی نبود غیر از او به هزاران روش کشیده مرا #آقای_صفا سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ هوم؟ راجع به همه‌چیز در آینده بیشتر صحبت می‌کنیم ولی اگر سوالی دارید بپرسید... دوستتون دارم... حال دلتون خوب... پست ۲ از ۳ ________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو...
  7. میم پناه

یاخیرالحافظین او که در خود هزار دالان داشت او که پیچیده بود و تو در تو #آقای_صفا ادامه این قسمت از شعرشون بالای پارت‌های بعدی سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ خیلی خیلی ممنونم که همراهم شدید... می‌دونید چقدر دوستتون دارم؟ بیاید برای همدیگه دعا کنیم... پست ۱ از ۳...
  8. میم پناه

...درد نازکی بودم که به خون آبیاری ام کردم درد نازک عظیم و محکم بود درد محکم عمیق شد، غم شد و من از غم بدل به ریگ شدم و به پای خودم فرو رفتم #آقای_صفا سلام به روی ماهتون... حال دلتون چطوره؟ امروز چه رنگی‌اید؟ هوم؟ من گوش شنوایی برای شنیدنتون دارم دوستتون دارم و اگر نظرتون رو برام بنویسید،...
  9. میم پناه

یاخیرالحافظین من که چون دوزخی رها بودم و مشخّص نشد کجا بودم بو کشیدم، به سمت بو رفتم #آقای_صفا سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ میگم می‌دونید که دوستتون دارم؟ هوم؟ حال دلتون خوب پست ۱ از ۲ __________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید...
  10. میم پناه

...نامشخّص بود هی مرا سمت خود کشید، وَ من نامشخّص به سمت او رفتم در خِلال همین کشیده شدن هر چه بیهوده دست و پا نَزدم بیشتر در خودم فرو رفتم #آقای_صفا سلام به روی ماهتون تو یه قصه‌ی جدید حالتون چطوره؟ الهی تو این قصه خوب پیش بریم و خدا کمک کنه تا نگاه گرم و حمایتتون رو داشته باشم. اینکه چرا یه...
  11. میم پناه

رتبه سوم BNY رمان روی موج اورارتو | مهساپناهی نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

...به چتر و روسری‌ات سوگند به ناز دختری‌ات سوگند به راز دلبری‌ات سوگند مرا حرارت آن لبخند مجاب کرد به این پیوند نه آن غروب، نه آن باران #آقای_صفا وَ دوباره روزتون مبارک... شما لایق بهترینایید... سلام به روی ماهتون حالتون چطوره؟ قبلا هم پرسیدم ولی بذارید یه‌جور دیگه بپرسم: اگر یه بلیط به...
  12. میم پناه

یاخیرالحافظین نجات یافته احساسِ، به گِل نشسته‌ی من آیا؟ دل شکسته‌ی من آیا به پا دوباره نخواهد خاست؟ #آقای_صفا این شعر بیشتر مناسبه قصه‌ی بعدی یا بعدیشه به نظرم سلام دوباره به روی ماهتون... حالتون واقعنی چطوره؟ یک سوال فوق جدی، به نظرتون بعد از اتمام این قصه یه مدت ننویسم یا قصه‌ای رو تو سایت...
  13. میم پناه

یاخیرالحافظین قطار شو با آن چشم بی‌گناه، مرا سوار کن از پایان ایستگاه، مرا #آقای_صفا شعرهای آقای صفا هم انگار یه زخمی دارن، نه؟ سلام به روی ماهتون... دوستتون دارم حالتون خوبه؟ خیلی‌هاتون نبودید، خیلی‌هاتون هم‌چنان نیستید، خیلی‌هاتون هستید... خواستم بگم این خیلی‌ها هر چند نفر که باشن و تو هر...
  14. میم پناه

یاخیرالحافظین هر کس که لهجه‌اش ابریست یا شعر گفتنش ابریست حتماً رسول یونان است؟ #آقای_صفا سلام به روی ماهتون... میگم به نظرتون چقدر دیگه مونده تا قصه تموم بشه؟ هوم؟ اصلا قصه رو دوست دارید؟ وقتی گفتم ژانر علمی-تخیلی هم هست، انتظارتون چی بود؟ من با فاصله و کند پست گذاشتم ولی اگر نظرتون رو بهم...
  15. میم پناه

یاخیرالحافظین آن زن که عاشقش هستم...نقاشی قلمدان است در دیس، دشنه‌ای دارد...چشمان تشنه‌ای دارد #آقای_صفا سلام به روی ماهتون که... حالتون خوبه؟ میگم اون سریاله بود که گفته بودم قسمت آخرش خیلی غیرمنطقی بود، حالا انگار قراره براش فصل دو بسازن، شاید تو اون بتونن قضیه رو جمع کنن. دوازه قسمت...
عقب
بالا