کد داستان کوتاه: 593
ناظر داستان کوتاه: @❥لیلیِ او
عنوان: دابه
نویسنده: ساناز محمدی
ژانر: #علمی_تخیلی #ترسناك
خلاصه: چشمانت را باز نکن، به صدایشان گوش نده، آن ها تو را فرا میخوانند، اهمیت نده، برو، فرار کن، آنها در کمین هستند، همه جارا احاطه کردند، صدای جیغ هایشان را گوش نده کارشان همین...
عنوان: دژا وو
نویسنده: خزان
ژانر: #ترسناک #معمایی
خلاصه:
شخصی به مدت چند روز خواب میبیند یک نفر او را به جایی فرا میخواند و هربار به محیط ناشناختهای احضار میشود؛ اما با وقوع رویدادی پی به واقعیت میبرد.
کد داستان: 587
ناظر: @-Ennui
به نام او که پناهگاه ترسهاست.
نام مجموعه داستان کوتاه: کابوست را با من ببین.
ژانر: #ترسناک #تراژدی
نویسنده: مائین
خلاصه:
شرح کابوس است. شرح دنیای ماورای خواب. همان مهِای که تنها جلوهای از آشفتگی حقیقت است. آنچه را که حقیقتاً وجود دارد، خودخواهانه با لایهای...
نام رمان :
من لیلیث نیستم
نام نویسنده:
اِلفلوکی
ژانر رمان:
#فانتزی #معمایی #ترسناک
خلاصه:
شوق ماندن داشتم، اما توان نبرد نداشتم. اما با درد مرگ را صدا زدم. خاک را در آغوش کشیدم. اما زندگی مرا وادار کرد تا برگردم. برگردم و روبهرو شوم با سرنوشتی که دیگران برایم رقم زدند، تا آشوب را در این عالم...
عنوان: ومپایر خون آبی
نویسنده: آیناز، فرزند ماه
ژانر: #ترسناک #درام #فانتزى #طنزسیاه #عاشقانه
کد فن فیکشن: 56
ناظر: @Raha~r
خلاصه: درمورد "جی هوپ" پسری که تو زندگیش سختیهای زیادی کشیده. اون رازهایی داره که حتی باعث ترس خودشم هست.
بعد از آشنایی با دوستان جدیدش خصوصاٌ دختری که جی هوپ احساس...
معرفی انیمه ی ⚫️Monster⚫️
⚪️#انیمه_بهاری_2004
⚪️تعداد قسمت: 74
⚪️امتیاز : 8.87
⚪️استودیوی سازنده: madhouse
ژانرها: #سنین #درام #رازآلود #ترسناک #پلیسی #روانشناختی #بالغانه
⚪️«مانستر» با به تصویر کشیدن بخشهایی از زندگی دکتر کنزو تنما، یک جراح مغز و اعصاب فوقالعاده و جوان شروع میشود؛ پزشکی...
کد فنفیکشن: 53
ناظر: @Y E K T A
نام فن فیکشن: میراثها
نام نویسنده: @هانین
ژانر: #درام #ماجراجویی #ترسناک #فانتزی
خلاصه:
هوپ مایکلسون که سه رگهای قدرتمند است بهخاطر قدرت و استعدادش وارد مدرسه سالواتور میشود. مدرسهای که پناهگاهی امن برای فراطبیعیهاست و تواناییهای آنها را کنترل میکند...
به نام خدا
کد داستان: 538
ناظر: @AMARGURA
نام داستان: نجوای غیب
نام نویسنده: مری
ژانر: #ترسناک #معمایی
خلاصه:
کلارا در اقدامی جسورانه از سرپیچی، تصمیم میگیرد چندین شب خائنانه را به تنهایی در آغوش سرد خانه بگذراند. با غلیظ شدن تاریکی، خانه اسرار خود را فاش می کند و کلارا وارد سفری شوم برای کشف...
کد داستان: 537
ناظر: @Persephoneh
نام داستان کوتاه: قرنطینه
نام نویسنده: PUMPKIN
ژانر: #ترسناک
خلاصه:
در دورانی که ویروس جدیدی وارد دنیا میشه، خطری جدیتر از کرونا در قرنطینه مثل سایه بچههای فضول رو دنبال میکنه. فکر کن وارد اتاقی بشی که صاحب قبلیش به دنبال ارتباط با آدمهای فضایی و دنیای...
کد رمان: ۵۲۸۰
ناظر: @AliReza
خلاصه:
چیزی که سرنوشت انسان را میسازد
انتخاب هایش است؛ اینکه چه کسی، چه مسیری را انتخاب میکند اکنون دو دختر بیآنکه بدانند با انتخابشان چگونه سرنوشت و تقدیر خود را رقم میزنند مقدم مسیری میشوند که انتهایش تونلی تاریک و سراسر از راز و ترس است؛ آنها ناخواسته راهی...
کد: 4638
ناظر: @.mahi.
«امیدم به اون بالایی هست»
خلاصه:
به خون همهشون تشنه بودم! میفهمی چی میگم؟ من رو نگاه کن! آفرین! یه کتاب پیدا کردم و به خون خودم هم تشنه شدم. میگم من رو نگاه کن! پشت سرت ایستادم! این کتاب رو میخوای؟ میخوای بفهمی کدوم شی*طان تسخیرت کرده؟ فقط چهار تا قتل و چهار تا روح...
کد رمان: 571
ناظر: @-Ennui
سطح: متوسط
نام داستان: سَخَّرَ
نام نویسنده: زهرا.م
ژانر: #ترسناک
خلاصه:
همهچیز از جایی شروع شد که خانواده فلورس قصد کردند تعطیلات گرم تابستانه خود را آغاز کنند، غافل از آنکه اینبار تابستانی سردتر از تمام زمستانهای سالهای عمرشان را قرار است تجربه کنند.
«سَخَّرَ...