فال شب یلدا

کاربرد هشتگ آقای_بهمنی_محمدعلی

1. میم پناه

در حال تایپ رمان عشق دو پهلو | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین مرا یک شب تحمل کن که تا باور کنی‌ای دوست چگونه با جنون خود مدارا می‌کنم هر شب #آقای_بهمنی_محمدعلی :62:پست جایزه‌ی یلدا... دوستتون دارم... وَ هدیه‌ی بعدی یلدا:face-holding-back-tears: مثل همیشه با کمک خدا شروع می‌کنیم... https://forum.1roman.ir/threads/266668/#post-1683494...
  2. میم پناه

در حال تایپ رمان عشق دو پهلو | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین چه آتش‌ها که در این کوه برپا می‌کنم هر شب تماشایی است پیچ و تاب آتش‌ها، خوشا بر من #آقای_بهمنی_محمدعلی یلداتون پیشاپیش مبارک... و یدونه هم پست هدیه براتون می‌ذارم... نظر بدیدها:face-holding-back-tears: ______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل...
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین تبی این گاه را، چون کوه سنگین می‌کند آنگاه چه آتش‌ها که در این کوه برپا می‌کنم هر شب #آقای_بهمنی_محمدعلی میشه نظرهای قشنگتون رو بهم بگید؟ هوم؟ پست‌های زیادی تا پایان قصه نمونده. حال دلتون خوب _______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک...
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین تو را گم می‌کنم هر روز و پیدا می‌کنم هر شب بدین‌سان خواب‌ها را با تو زیبا می‌کنم هر شب #آقای_بهمنی_محمدعلی سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ هوم؟ توضیحات رو بالای "دودو اسکاچی" براتون نوشتم و اینجا تکرارش نمی‌کنم:x3: __________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید...
  5. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین می‌نوشمت که تشنگی‌ام بیشتر شود آب از تماس با عطشم شعله‌ور شود #آقای_بهمنی_محمدعلی یلداتون پیشاپیش مبارک... و این پست هدیه‌س:green-heart: دوستتون دارم...:face-holding-back-tears: ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  6. میم پناه

یاخیرالحافظین شب که آرام‌تر از پلک تو را می‌بندم در دلم طاقت دیدار تو تا فردا نیست #آقای_بهمنی_محمدعلی یلداتون پیشاپیش مبارک و به‌عنوان هدیه یه پست دیگه هم داریم... ___________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart: نکته: بابت...
  7. میم پناه

یاخیرالحافظین تا تو هستی و غزل هست دلم تنها نیست محرمی، چون تو هنوزم به چنین دنیا نیست #آقای_بهمنی_محمدعلی مسئله‌ی بعد این‌که، من پیر شدم حوصله قهر ندارم، ولی انصافا چه‌طوری دلتون میاد وقتی میگم برام نظر بنویسید یه کلمه هم ننویسید؟ سری قبلی کلا فقط یکی از شما مهربونا برام پیام قشنگ نوشته،...
  8. میم پناه

یاخیرالحافظین من با غزلی قانعم و با غزلی شاد تا باد ز دنیای شما قسمتم این باد #آقای_بهمنی_محمدعلی سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ یلداتون پیشاپیش مبارک قشنگ‌های من...:face-holding-back-tears::big-hug: قرار بود از یلدا «دردم از یار است و درمان نیز هم» رو باهم شروع کنیم و...
  9. میم پناه

یاخیرالحافظین مرهم به زخمِ بسته که راهی نمی‌برد کاشا که عشق مختصری نیشتر شود #آقای_بهمنی_محمدعلی سلام به روی ماهتون... می‌دونید دوستتون دارم؟ برای دل‌های همدیگه دعا کنیم پست ۳ از ۳ _______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  10. میم پناه

یاخیرالحافظین مگذار كه دندان‌زده‌ی غم شود ای دوست این سیب كه ناچیده به دامان تو افتاد #آقای_بهمنی_محمدعلی سلام به روی ماهتون... می‌دونید واقعا ماهید شما؟:face-holding-back-tears: حال دلتون خوب پست ۲ از ۳ _______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج...
  11. میم پناه

یاخیرالحافظین پُر نقش‌تر از فرش دلم بافته‌ای نیست از بس که گره زد به گره حوصله‌ها را #آقای_بهمنی_محمدعلی سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ ممنون نگاه قشنگ و نظرات قشنگ‌ترتونم:intlove: حال دلتون خوب...:green-heart: پست ۱ از ۳ ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید...
  12. میم پناه

یاخیرالحافظین آرامشم همیشه مرا رنج داده‌ است شور خطر کجاست که رنجم به سر شود؟ #آقای_بهمنی_محمدعلی سلام دوباره به روی ماهتون... ببخشید سری پیش پست‌ها تو نقطه‌ی حساسی تموم شد:xt3: #حال_دلتون_خوب پست ۲ از ۳ ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج...
  13. میم پناه

یاخیرالحافظین تا تو هستی و غزل هست دلم تنها نیست محرمی، چون تو هنوزم به چنین دنیا نیست #آقای_بهمنی_محمدعلی سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ الهی قصه لایق نگاهتون باشه... ممنون نظرهای قشنگ قشنگتونم:face-holding-back-tears::green-heart: حال دلتون خوب پست ۱ از ۳ __________________ جهت...
  14. میم پناه

یاخیرالحافظین حرف بزن حرف بزن سال‌هاست تشنه‌ی یک صحبت طولانی‌ام #آقای_بهمنی_محمدعلی سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ از اون طرح نظر ناشناس برای "روی موج اورارتو" (چون رمان برتر ماه شده بود.) انصراف دادم، چون هیچ‌کدومتون نخواستید تو طرح شرکت کنید. اولش که خیلی ناراحت شدم ولی خب... نمیشه...
  15. میم پناه

یاخیرالحافظین دلم فریاد می‌خواهد ولی در انزوای خویش چه بی‌آزار با دیوار نجوا می‌کنم هر شب #آقای_بهمنی_محمدعلی سلام دوباره به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ خداقوت به شما و اینکه ممنون نگاهتونم... برای دل‌های همدیگه دعا کنیم حال دلتون خوب پست ۲ از ۲ ________________________ جهت مشاهده متن...
عقب
بالا