کاربرد هشتگ آقای_بهمنی_محمدعلی

1. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین مرهم به زخمِ بسته که راهی نمی‌برد کاشا که عشق مختصری نیشتر شود #آقای_بهمنی_محمدعلی سلام به روی ماهتون... می‌دونید دوستتون دارم؟ برای دل‌های همدیگه دعا کنیم پست ۳ از ۳ _______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  2. میم پناه

یاخیرالحافظین مگذار كه دندان‌زده‌ی غم شود ای دوست این سیب كه ناچیده به دامان تو افتاد #آقای_بهمنی_محمدعلی سلام به روی ماهتون... می‌دونید واقعا ماهید شما؟:face-holding-back-tears: حال دلتون خوب پست ۲ از ۳ _______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج...
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین پُر نقش‌تر از فرش دلم بافته‌ای نیست از بس که گره زد به گره حوصله‌ها را #آقای_بهمنی_محمدعلی سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ ممنون نگاه قشنگ و نظرات قشنگ‌ترتونم:intlove: حال دلتون خوب...:green-heart: پست ۱ از ۳ ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید...
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین آرامشم همیشه مرا رنج داده‌ است شور خطر کجاست که رنجم به سر شود؟ #آقای_بهمنی_محمدعلی سلام دوباره به روی ماهتون... ببخشید سری پیش پست‌ها تو نقطه‌ی حساسی تموم شد:xt3: #حال_دلتون_خوب پست ۲ از ۳ ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج...
  5. میم پناه

یاخیرالحافظین تا تو هستی و غزل هست دلم تنها نیست محرمی، چون تو هنوزم به چنین دنیا نیست #آقای_بهمنی_محمدعلی سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ الهی قصه لایق نگاهتون باشه... ممنون نظرهای قشنگ قشنگتونم:face-holding-back-tears::green-heart: حال دلتون خوب پست ۱ از ۳ __________________ جهت...
  6. میم پناه

در حال تایپ رمان عشق دو پهلو | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین حرف بزن حرف بزن سال‌هاست تشنه‌ی یک صحبت طولانی‌ام #آقای_بهمنی_محمدعلی سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ از اون طرح نظر ناشناس برای "روی موج اورارتو" (چون رمان برتر ماه شده بود.) انصراف دادم، چون هیچ‌کدومتون نخواستید تو طرح شرکت کنید. اولش که خیلی ناراحت شدم ولی خب... نمیشه...
  7. میم پناه

رتبه سوم BNY رمان روی موج اورارتو | مهساپناهی نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین خوب‌ترین حادثه می‌دانمت خوب‌ترین حادثه می‌دانی‌ام؟ #آقای_بهمنی_محمدعلی وَ بالآخره سلام از پست پایانی قصه به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ اولین قصه‌م رو که نوشتم سال ۹۸ بود، چند ماه به خاطر پایان‌نامه ارشدم ننوشتمش، بعد با شروع کرونا و کاهش ساعات کاری ادامه‌ش دادم و بهار ۹۹ تموم...
  8. میم پناه

یاخیرالحافظین اکسیر من نه این که مرا شعر تازه نیست ، من از تو می‌نویسم و این کیمیا کم است... #آقای_بهمنی_محمدعلی سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ میگم دیگه واقعا آخرهای قصه‌س، هنوزم نمیشه نظرتون رو برام بنویسید؟ من می‌خواستم کلی عشق تو قصه در جریان باشه... با کلی لبخند یواشکی و شیرین...
  9. میم پناه

یاخیرالحافظین دلم فریاد می‌خواهد ولی در انزوای خویش چه بی‌آزار با دیوار نجوا می‌کنم هر شب #آقای_بهمنی_محمدعلی سلام دوباره به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ خداقوت به شما و اینکه ممنون نگاهتونم... برای دل‌های همدیگه دعا کنیم حال دلتون خوب پست ۲ از ۲ ________________________ جهت مشاهده متن...
  10. میم پناه

یاخیرالحافظین دلم برای خودم تنگ می‌شود، آری همیشه بی‌خبر از حال خویشتن بودم #آقای_بهمنی_محمدعلی سلام به روی ماه دوست‌داشتنیتون:intlove: حالتون چطوره؟ میگم حدسی راجع به قصه دارید؟ حدسم نه، نظر؟ هوم؟ من که درست درمون نمیام، ولی شماهام خیلی ساکتید گوگولوها:raised-eyebrows: حال دلتون خوب پست ۱...
  11. میم پناه

یاخیرالحافظین تماشایی است پیچ‌و‌تاب آتش‌ها …. خوشا بر من که پیچ‌و‌تاب آتش را تماشا می‌کنم هر شب #آقای_بهمنی_محمدعلی سلام به روی ماهتون که... حالتون واقعنی چطوره؟ میگم اگر نظرتون رو برام بنویسید، حستون رو... خوشحالم می‌کنید حال دلتون خوب... و اینکه دعام کنید... پست ۳ از ۳...
  12. میم پناه

یاخیرالحافظین مرا یک شب تحمل کن که تا باور کنی ای دوست چگونه با جنون خود مدارا می‌کنم هر شب #آقای_بهمنی_محمدعلی سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ " زندگیمون پر شده از خستگی‌هایی که با خواب رفع نمیشن" این رو تو کانال علی قاضی‌نظام خوندم و حس کردم عجیب حق گفته... عجیب حال دلتون خوب...
  13. میم پناه

یاخیرالحافظین تو را گم می‌کنم هر روز و پیدا می‌کنم هر شب بدین‌سان خواب‌ها را با تو زیبا می‌کنم هر شب #آقای_بهمنی_محمدعلی سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ حال من چطوره؟ تو این مدت، خیلی روزها به این فکر کردم که زندگی کردن چقدر جرات و شهامت و جسارت می‌خواد... خداقوت بهتون که زندگی...
  14. میم پناه

یاخیرالحافظین وقتی همه‌جا از غزل من سخنی هست یعنی همه‌جا تو، همه‌جا تو، همه‌جا تو #آقای_بهمنی_محمدعلی سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ بیاید برای همدیگه دعا کنیم... حال دلتون خوب پست ۳ از ۳ ________^_^___________^_^_________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید...
  15. میم پناه

یاخیرالحافظین چگونه شرح دهم عمق خستگی‌ها را اشاره‌ای کنم: انگار کوه‌کن بودم #آقای_بهمنی_محمدعلی پست ۲ از ۳ سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ وقتی تصمیم گرفتم اورارتو رو بنویسم، دوست داشتم یه کار تخیلی متفاوت باشه، نمی‌دونم به نظر شما چقدر با کارهای تخیلی دیگه فرق داره ولی امیدوارم به...
عقب
بالا