کاربرد هشتگ عشق_دو_پهلو

1. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] بندها که بسته شد، کوله‌ی پر ترمه‌ام را برداشتم بروم که چیزی درون آب...

...ساخته شده در ذهنم فرار کنم که دوباره چیزی درون حوض افتاد. از گوشه‌ی چشم نگاه کردم و یک هیبت تیره دیدم. "بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم... بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم... بسم..." - جن نیستم، نترس! #عشق_دو_پهلو #مهسا_پناهی #میم_پناه #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart...
  2. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] در را پشت‌سرم بسته بود و من چرا دوباره احمقانه انتظار داشتم دنبالم...

...نه سال پیش یاد گرفته بودم که توهم چیز خوبی نیست. فرهاد همه‌ی حرف‌ها را بدون منظور خاصی می‌زد، حتی پشت محبت‌هایش هم نباید دنبال مفهوم خاصی می‌گشتم. #عشق_دو_پهلو #مهسا_پناهی #میم_پناه #حال_دلتون_خوب #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم #دوستتون_دارم_ها
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] حنایی در دلم بود که تلاشم برای زیباتر به نظر رسیدن غمگینش می‌کرد؛ ولی...

...غرورش را پس بگیرد. اما در نهایت من و همه‌ی حناها می‌دانستیم که همه‌ی این‌ها یک نمایش تقریبا مبتذل است. در حقیقت، نه سال پیش یک چیزی در من شکسته بود که هنوز دست‌های خودم را هم می‌برید. #عشق_دو_پهلو #مهسا_پناهی #میم_پناه #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart...
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] - به این نیست که اشتباه از کیه، به اینه که کی پرروتره؟! #عشق_دو_پهلو...

یاخیرالحافظین - به این نیست که اشتباه از کیه، به اینه که کی پرروتره؟! #عشق_دو_پهلو #مهسا_پناهی #میم_پناه #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم
  5. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] به‌هم‌ریختگی امروز و دیروزم هم فقط به خاطر چند خاطره‌ی رنگ‌و‌رو...

...داشتند، اگر در جمع دوستانه‌ای تعریف می‌کردم، به حنانه‌ی بیست ساله و احساساتش می‌خندیدند ولی من بابت همه‌ی آن‌ها درد زمختی کشیده بودم. #عشق_دو_پهلو #مهسا_پناهی #میم_پناه #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم ببخشید روی عکس‌ها هم نوشته‌س، این‌ها...
  6. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] جشن تولد پر سروصدایی بود، ریحانه برای من هم لاک بی‌قاعده‌ای زده بود و...

...جشن تولد پر سروصدایی بود، ریحانه برای من هم لاک بی‌قاعده‌ای زده بود و من احساس می‌کردم مثل لکه‌های صورتی اکلیلی روی پوست کنار ناخن‌هایم، خارج از دایره زندگی و بیهوده‌ام. #عشق_دو_پهلو #مهسا_پناهی #میم_پناه #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم
  7. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] دلم می‌خواست با آدم‌های تاریک بجنگم و فکر می‌کردم آدم‌های تاریک فقط...

...می‌شود ولی هر چه‌قدر بزرگ‌تر شدم، فهمیدم آدم‌های بد همه‌جا هستند، فهمیدم حتی خودم هم گاهی آدم بدی هستم ولی در هیچ‌کجا محاکمه نمی‌شوم. #عشق_دو_پهلو #مهسا_پناهی #میم_پناه #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: #الل نمی‌دونم چرا چند روزه عکس می‌خوام آپلود کنم، نمیشه، اون دیروزی‌ها رو هم کلی...
عقب
بالا