متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ آقای_عسکری

1. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین حس معصوم نگاه غرق در اعجاز را از دعاهای مفاتیح‌الجنان برداشته #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون که... دقت کردید زیاد پست گذاشتم دیگه:xt3::sugarwarez-004: حال دلتون خوب... ________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  2. میم پناه

یاخیرالحافظین دودلم اینکه بیاید من معمولی را سر و سامان بدهد یا سر و سامان ببرد #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون... جای سلیمانی بودن سخته حال دلتون خوب ______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین از عشق او بترس غزل مجلسش نرو امروز میهمانی یوسف ندیده‌هاست #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون... حال دلتون خوب... ______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین آه از عشق که یک مرتبه تصمیم گرفت: یوسف از چاه درآورده به زندان ببرد #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون قشنگ‌های من می‌تونید《نمی‌خواستم یک مقتول باشم》 و《دودو اسکاچی》 رو مقایسه کنید؟ یا به نظرتون با وجود ژانر جنایی مشترکشون، متفاوتن و نمیشه مقایسه‌شون کرد؟ حال دلتون خوب...
  5. میم پناه

یاخیرالحافظین هر نسیمی که نصیب از گل و باران ببرد می تواند خبر از مصر به کنعان ببرد #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون... ممنون نظرهای قند و نباتتونم...:face-holding-back-tears: حال دلتون خوب... _______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  6. میم پناه

در حال تایپ رمان عشق دو پهلو | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین چون سرمه می‌وزی قدمت روی دیده‌هاست لطف خط شکسته به شیب کشیده‌هاست #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون... حال دلتون خوب... پست‌ها زیاد شد فکر کنم، باقیش بمونه برای بعد _______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  7. میم پناه

در حال تایپ رمان عشق دو پهلو | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین کسوف ماه رخ داده ست یا بالا بلای من به روی چهره پاشیده است از ابریشم مویش؟ #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون... چون پست‌ها زیادن، من حرف نمی‌زنم خیلی حال دلتون خوب... _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  8. میم پناه

یاخیرالحافظین چون عاشقم و عشق بسان گدازه داغ پس دست می‌زنم به تمامی جیزها #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  9. میم پناه

یاخیرالحافظین دل نیست آنچه جز به هوای تو می‌تپد مجموعه‌ای‌ست از رگ و اینجور چیزها #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون... ممنون نظرهای قند و نباتتونم...:face-holding-back-tears: حال دلتون خوب... ______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  10. میم پناه

یاخیرالحافظین گیرم تمام شهر پر از سرمه‌ریزها خالی شده‌ست مصر دلم از عزیزها #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ قشنگ به فرهاد فحش دادید؟:sugarwarez-004::rof1lmao: حال دلتون خوب... _________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج...
  11. میم پناه

یاخیرالحافظین من کز شکوه روسری‌ات کم نمی‌کنم من، این من غبار، چرا می‌تکانی‌ام؟ #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون... پست‌ها زیاد شدن، هر وقت دلتون خواست بخونید و اگر دوست داشتید برام نظرهای قشنگ‌قشنگ و آبنباتی بنویسید:x3: ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل...
  12. میم پناه

یاخیرالحافظین اصلاً قبول حرف شما، من روانی‌ام من رعد و برق و زلزله‌ام، ناگهانی‌ام #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون... حنا و فرهاد اون زمان هر دو سادگی و خامی خودشون رو داشتن. ________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  13. میم پناه

یاخیرالحافظین من سرم بر شانه‌ات؟ یا تو سرت بر شانه‌ام؟ فکر کن خانم اگر باشم چه جوری بهتر است؟ #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون... ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  14. میم پناه

یاخیرالحافظین چای دم کن، خسته‌ام از تلخی نسکافه‌ها چای با عطر هل و گل‌های قوری بهتر است #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون...:face-holding-back-tears: ________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  15. میم پناه

یاخیرالحافظین نامه‌هایم چشم‌هایت را اذیت می‌کند درد دل کردن برای تو حضوری بهتر است #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون...:green-heart: __________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
عقب
بالا