کاربرد هشتگ آقای_عسکری

1. میم پناه

در حال تایپ رمان دَردَم از یار اَست و دَرمان نیز هَم | مهسا پناهی نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین ندانستی که روی بیت بیتش وزن کم کردم نوشتی شعرهایت شادتر، کم‌آه‌تر بهتر #آقای_عسکری _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  2. میم پناه

در حال تایپ رمان دَردَم از یار اَست و دَرمان نیز هَم | مهسا پناهی نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین من از شکوه ِ روسری ات کم نمی کنم من - این غبار - چـرا می تکانی ام ؟ #آقای_عسکری ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین رودم ! اگــرچه بی تو به دریا نمی رسم کوهم ! اگــرچه مردنی و استخوانی ام #آقای_عسکری _________________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین مثل بیدی زلف ها را ریختی بر شانه ها گاه وقتی در قفس باشی رهاتر می شوی #آقای_عسکری شعر رو از سایت دیگه کپی کردم و انصافا حوله‌ی درست کردن نیم‌فاصله‌هاش رو ندارم. _________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  5. میم پناه

یاخیرالحافظین هرچه با تنهایی من آشناتر می‌شوی دیرتر سر می‌زنی و بی‌وفاتر می‌شوی #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ انصافا برای پیام گذاشتن تنبلی می‌کنیدها... این رسمشه؟ _____________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  6. میم پناه

یاخیرالحافظین من که خرد و خاکشیرم! این تویی که هر بهار سبزتر می بالی و بالا بلاتر می شوی #آقای_عسکری ___________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  7. میم پناه

یاخیرالحافظین من بلوطی پیر بودم پای یک کوه بلند نیمه‌م آتش سوخت، نیم دیگرم را باد برد #آقای_عسکری دوستتون دارم... و حال دلتون خوب... این قصه رو هم تو BNY ثبت‌نام کردم... برای هر دوتا قصه #دودو_اسکاچی و #دردم_از_یار_است_و_درمان_نیز_هم دعا کنید...:green-heart: _________________ جهت مشاهده...
  8. میم پناه

یاخیرالحافظین شانه‌ات را دیر آوردی، سرم را باد برد خشت خشت و آجر آجر، پیکرم را باد برد #آقای_عسکری خوشحالم و خدا رو شکر می‌کنم قصه به دل تعداد کمی از دوست‌داشتنی‌ها که می‌خونن نشسته ولی فکر کنم دیگه هیچ‌وقت هم‌زمان دوتا کار رو پست‌گذاری نکنم چون در حق یکی‌شون اجحاف میشه ____________________...
  9. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین حس معصوم نگاه غرق در اعجاز را از دعاهای مفاتیح‌الجنان برداشته #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون که... دقت کردید زیاد پست گذاشتم دیگه:xt3::sugarwarez-004: حال دلتون خوب... ________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  10. میم پناه

یاخیرالحافظین دودلم اینکه بیاید من معمولی را سر و سامان بدهد یا سر و سامان ببرد #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون... جای سلیمانی بودن سخته حال دلتون خوب ______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  11. میم پناه

یاخیرالحافظین از عشق او بترس غزل مجلسش نرو امروز میهمانی یوسف ندیده‌هاست #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون... حال دلتون خوب... ______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  12. میم پناه

یاخیرالحافظین آه از عشق که یک مرتبه تصمیم گرفت: یوسف از چاه درآورده به زندان ببرد #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون قشنگ‌های من می‌تونید《نمی‌خواستم یک مقتول باشم》 و《دودو اسکاچی》 رو مقایسه کنید؟ یا به نظرتون با وجود ژانر جنایی مشترکشون، متفاوتن و نمیشه مقایسه‌شون کرد؟ حال دلتون خوب...
  13. میم پناه

یاخیرالحافظین هر نسیمی که نصیب از گل و باران ببرد می تواند خبر از مصر به کنعان ببرد #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون... ممنون نظرهای قند و نباتتونم...:face-holding-back-tears: حال دلتون خوب... _______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  14. میم پناه

یاخیرالحافظین یك سینه حرف هست، ولی نقطه‌چین بس است خاتون دل و دماغ ندارم... همین بس است #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ هوم؟ ایزدپناه رو دوست دارید یا بهش مشکوکید؟ اون دوست‌داشتنی‌هایی که "نمی‌خواستم یک مقتول باشم" رو خوندن، اینجا بودن نبات و حافظ رو دوست دارن؟ اونایی که...
  15. میم پناه

یاخیرالحافظین مثل من فلک‌زده مثل من غریب در جای‌جای هفته اسیرند لحظه‌ها #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون... قصه رو دوست دارید؟ به دلتون می‌شینه؟ هیجان‌زده و کنجکاو می‌شید؟ دوستتون دارم... پست ۴ از ۴ ________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart...
عقب
بالا