متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ آقای_عسکری

1. میم پناه

در حال تایپ رمان عشق دو پهلو | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین از ما گله کم کن که بپاشیــــم غزل را پیش قدم پاشنه‌هایی که بلند است #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون... میگم همیشه گفتم امام حسن رو خیلی دوست دارم، بالای بیشتر قصه‌ها نوشتم... اینجا هم میگم، چون حس می‌کنم اینکه از دشمن بخوری، می‌گی خب دشمن بوده ولی از خودی خوردن خیلی سخته... از...
  2. میم پناه

در حال تایپ رمان عشق دو پهلو | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین دارایـــــی من چند کلاف غــــــزل از تــــــــو شیرینی لبخند تو یک جرعه به چند است؟ #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ میگم ناظر قصه عوض شده وَ اینکه دوباره بگم: اول: کلی بابت نظرهای قشنگتون ذوق‌مرگ شدم... بابت تعریفتون از جلد قصه هم چشم‌هام قلب‌قلبی...
  3. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین چه فرقی می‌کند من چند سر قلیان عوض کردم؟ برای قهوه‌چی‌ها، مرد، خاطرخواه‌تر بهتر #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون... چندتا سوال دارم: اول: آیا در اینجا خاطرخواهی وجود دارد؟ دوم: واقعا چه‌جوری دلتون میاد هیچی برام نمی‌نویسید؟ سوم: مهربونایی که برام می‌نویسید، شما هربار من پست...
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین برای شانه‌های شهر متروکی شبیه من تکان‌های گسل، یک‌دفعه و ناگاه‌تر بهتر #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ میگم شما گوگولوها قصه رو دوست دارید؟ دوستتون دارم... پست ۲ از ۳ _________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم عجل لولیک الفرج...
  5. میم پناه

یاخیرالحافظین شب دلواپسی‌ها هرقدر بی‌ماه‌تر بهتر که شاعر در شب موهای تو گمراه‌تر بهتر #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ میگم تا حالا تا این قصه به چند نفر شک کردید؟ می‌دونید دوستتون دارم؟ سه‌تا پست داریم پست ۱ از ۳ _____________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید...
  6. میم پناه

یاخیرالحافظین من که خرد و خاکشیرم! این تویی که هر بهار سبزتر می‌بالی و بالا بلاتر می‌شوی #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون... میگم می‌دونید خیلی دوستتون دارم؟ چرا انقدر کم شدید؟ هوم؟:smiling-face-with-tear: آیا واقعا چهارتا پست نظر نداره؟ نمی‌خواید برام پیام بنویسید؟ هوم هوم؟ حال دلتون خوب...
  7. میم پناه

یاخیرالحافظین هرچه از این روزهای آشنایی بگذرد من پریشان تر، تو هم بی‌اعتناتر می‌شوی #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون... میگم اگر مثل من جلد رو دوست داشتید، بهم بگید... مدیونید تعارف کنید:xt3: حال دلتون خوب پست ۳ از ۴ ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل...
  8. میم پناه

یاخیرالحافظین مثل بیدی زلف‌ها را ریختی بر شانه‌ها گاه وقتی در قفس باشی رهاتر می‌شوی #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون که... آقا من دوباره می‌خوام درخواست تگ بدم، بعدش دوباره افسردگی نگیرم صلوات:xt3::rof1lmao: حال دلتون خوب پست ۲ از ۴ ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن...
  9. میم پناه

یاخیرالحافظین عشق قلیانی ست با طعم خوش نعنا دوسیب می‌کشی آزاد باشی، مبتلاتر می‌شوی #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ میگم خیلی خیلی بضغی شدم با پیام‌های قند و نباتتون...:face-holding-back-tears: میشه بیشتر برام بنویسید... هوم؟:big-hug: جلد خیلی خیلی خوشگل قصه آماده...
  10. میم پناه

یاخیرالحافظین بال کوبیدم قفس را وا کنم عمرم گذشت وا نشد... بدتر از آن بال و پرم را... #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ میگم می‌دونید دوستتون دارم یا بگم؟ حال دلتون خوب پست ۴ از ۴ _________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart...
  11. میم پناه

یاخیرالحافظین از غزل‌هایم فقط خاکستری مانده به جا بیت‌های روشن و شعله‌ورم را باد برد #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون که... تصمیم گرفتم ۴تا پست بذارم به‌جای ۳تا... پس: پست ۳ از ۴ _________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  12. میم پناه

یاخیرالحافظین آه ای گنجشک‌های مضطرب شرمنده‌ام! لانه‌ی بر شاخه‌های لاغرم را باد برد #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ هوم؟ واقعنی؟ میشه برای همدیگه دعا کنیم؟ حال دلتون خوب... پست ۲ از ۳ ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج...
  13. میم پناه

یاخیرالحافظین شانه‌ات را دیر آوردی سرم را باد برد خشت خشت و آجر آجر پیکرم را باد برد #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ هوم؟ میگم قصه رو دوست دارید؟ من بابت همه‌ی نظرهای قشنگتون ممنونم ولی میشه بیشتر بنویسید؟ هوم؟ حال دلتون خوب پست ۱ از ۳ ____________________ جهت مشاهده متن...
  14. میم پناه

یاخیرالحافظین هر جا بروم شهر پر از چاه و شغاد است بگذار بمانم... که فدای تو بگردم #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون که... میگم ماجرای رستم و شغاد و چاه رو می‌دونید؟ وفاداری رخش به رستم رو؟ حال دلتون خوب پست ۳ از ۳ ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک...
  15. میم پناه

یاخیرالحافظین تهمینه ی من ترس من این است نباشد باب دلت این رستم بی‌رخش پر از غم #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون... میگم ممنون بابت نظرهای قشنگ و شیرینتون ولی انصافا بقیه‌تون که برام هیچی هیچی نمی‌نویسید، دلتون میاد؟ حال دلتون خوب... پست ۲ از ۳ ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید...
عقب
بالا