کاربرد هشتگ آقای_عسکری

1. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین دیگر به کوه و تیشه و مجنون نیاز نیست عشاق قانعند به میخ و پریزها #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون حالتون چطوره؟ میگم کدوم قسمت قصه رو بیشتر دوست دارید؟ جنایی یا عاشقانه یا هر دو؟ کدوم کاراکتر رو بیشتر دوست دارید، با کدوم یکی بیشتر ارتباط می‌گیرید؟ حال دلتون خوب پست ۲ از ۳...
  2. میم پناه

یاخیرالحافظین گیرم تمام شهر پر از سرمه‌ریزها خالی شده‌ست مصر دلم از عزیزها #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ اگر عاشقانه درام دوست دارید، این قصه رو هم شاید بپسندید:xt3: https://forum.1roman.ir/threads/259752/#post-1648892 سه‌تا پست بذاریم، اگر تا ساعت ۲۳:۰۰ پنج‌تا نظر...
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین بیا ای امن، ای سرسبز، ای انبوه عطرآگین بیا تا تخم بگذارند در دستانت اردک‌ها #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون... پست جایزه بدیم، نظر می‌دید؟ والا اگر بدید، بلا اگر بدید... تو این مدت چه‌قدر ترفند مختلف استفاده کردم، اصلا انگار نه انگار ولی ماچ به شما دوستتون دارم ممنونم که همراه...
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین بیا شهریور پیراهنت ییلاق لک‌لک‌ها صدای جاری گنجشک در خواب مترسک‌ها #آقای_عسکری از همین تریبون بهترین شاعر دنیا رو معرفی می‌کنم، تا حالا شعری که "شهریور" توش باشه، نخونده بودم:sugarwarez-004: سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ والا نظر بدید خوشحال میشم بِلا نظر بدید خوشحال...
عقب
بالا