کاربرد هشتگ آقای_عسکری

1. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین بی‌تو چقدر خردوخمیرند لحظه‌ها مثل من فلک‌زده پیرند لحظه‌ها #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون سخن کوتاه می‌کنم ولی شما برام بنویسید... خب؟:face-holding-back-tears: حال دلتون خوب پست ۳ از ۴ ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج...
  2. میم پناه

یاخیرالحافظین رفتی و باز هم به سکوتش نشانده‌ای حالا صدای او به خودش هم نمی‌رسد #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون مهربونا:intlove: میگم خیلی خیلی بابت اینکه همراه قصه‌اید... بابت اینکه برام پیام‌های قشنگ قشنگ می‌نویسید... ممنونم:x3: حال دلتون خوب پست ۲ از ۴ ___________________ جهت مشاهده متن...
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین هر بار خواست چای بريزد نمانده‌ای رفتی و باز هم به سکوتش نشانده‌ای #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ هوم؟ میگم فکر می‌کنید نبات چی میشه؟ حافظ رو هنوز عاشق مهربون می‌بینید؟ حال دلتون خوب پست ۱ از ۴ _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید...
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین چه فرقی می‌کند من چند سر قلیان عوض کردم؟ برای قهوه‌چی‌ها، مرد، خاطرخواه‌تر بهتر #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون... چندتا سوال دارم: اول: آیا در اینجا خاطرخواهی وجود دارد؟ دوم: واقعا چه‌جوری دلتون میاد هیچی برام نمی‌نویسید؟ سوم: مهربونایی که برام می‌نویسید، شما هربار من پست...
  5. میم پناه

یاخیرالحافظین برای شانه‌های شهر متروکی شبیه من تکان‌های گسل، یک‌دفعه و ناگاه‌تر بهتر #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ میگم شما گوگولوها قصه رو دوست دارید؟ دوستتون دارم... پست ۲ از ۳ _________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم عجل لولیک الفرج...
  6. میم پناه

یاخیرالحافظین شب دلواپسی‌ها هرقدر بی‌ماه‌تر بهتر که شاعر در شب موهای تو گمراه‌تر بهتر #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ میگم تا حالا تا این قصه به چند نفر شک کردید؟ می‌دونید دوستتون دارم؟ سه‌تا پست داریم پست ۱ از ۳ _____________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید...
  7. میم پناه

یاخیرالحافظین هر جا بروم شهر پر از چاه و شغاد است بگذار بمانم... که فدای تو بگردم #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون که... میگم ماجرای رستم و شغاد و چاه رو می‌دونید؟ وفاداری رخش به رستم رو؟ حال دلتون خوب پست ۳ از ۳ ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک...
  8. میم پناه

یاخیرالحافظین تهمینه ی من ترس من این است نباشد باب دلت این رستم بی‌رخش پر از غم #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون... میگم ممنون بابت نظرهای قشنگ و شیرینتون ولی انصافا بقیه‌تون که برام هیچی هیچی نمی‌نویسید، دلتون میاد؟ حال دلتون خوب... پست ۲ از ۳ ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید...
  9. میم پناه

یاخیرالحافظین گاهی عسلم گم شدن رخش بهانه است تهمینه شود همدم تنهایی رستم #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون که... تا دیدم سایت درست شده، گفتم بیام پست بذارم سه‌تا پست داریم... حالتون چطوره؟ دوستتون دارم پست ۱ از ۳ ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک...
  10. میم پناه

یاخیرالحافظین چند قرن است که یلدای من کهنه چنار...به غزل‌خوانی چشمان شما می‌گذرد #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون چندبار بگم دوستتون دارم؟ دوستتون دارم دوستتون دارم دوستتون دادم حال دلتون خوب پست ۳ از ۳ _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج...
  11. میم پناه

یاخیرالحافظین باد یک آه بلند است که گاهی دم عصر...نرم می‌آید و از بغض خدا می‌گذرد #آقای_عسکری سلامی دیگر به روی ماه خوشگلتون میگم https://forum.1roman.ir/threads/259752/#post-1648892 این قصه رو هم اگر دوست داشتید بخونید:xt3: پست ۲ از ۳ ________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو...
  12. میم پناه

یاخیرالحافظین باد می‌آید و از قافیه ها می‌گذرد...از غزل‌های من زخم‌نما می‌گذرد #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ میگم حدسی راجع به دودواسکاچی دارید؟ سه‌تا پست آماده دارم ولی اگر خدا کمک کنه بنویسم، یه پست دیگه هم تا آخر شب می‌ذارم:kissym: حال دلتون خوب پست ۱ از ۳...
  13. میم پناه

یاخیرالحافظین دست و پا بسته و رنجور به چاه افتادن به از آن است که در دام نگاه افتادن #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون که حالتون چطوره؟ میگم می‌دونید دوستتون دارم دیگه؟ هوم؟ حال دلتون خوب پست ۲ از ۲ __________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  14. میم پناه

یاخیرالحافظین شب دلواپسی‌ها هرقدر بی‌ماه‌تر بهتر که شاعر در شب موهای تو گمراه‌تر بهتر #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ میگم ممنوووووونم که برام پیام نوشتید:face-holding-back-tears:دوستتون دارم حال دلتون خوب پست ۱ از ۲ _______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو...
  15. میم پناه

یاخیرالحافظین دل نیست آنچه جز به هوای تو می‌تپد مجموعه‌ای‌ست از رگ و اینجور چیزها #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون که حالتون خوفه؟ میگم دوستتون دارم و حال دلتون خوب پست ۳ از ۳ آیا می‌دانید: نظر گذاشتن شما برای نوشتن قصه انگیزه ایجاد می‌کند؟ ______________________ جهت مشاهده متن کامل باید...
عقب
بالا