متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ آقای_عسکری

1. میم پناه

در حال تایپ رمان عشق دو پهلو | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین توی قرآن خوانده‌ام، یعقوب یادم داده است: دلبرت وقتی کنارت نیست کوری بهتر است #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون... _________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  2. میم پناه

در حال تایپ رمان عشق دو پهلو | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین عشق بعضی وقت‌ها از درد دوری بهتر است بی‌قرارم کرده و گفته صبوری بهتر است #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون...:face-holding-back-tears: حالتون چطوره؟ من خیلی حرف نمی‌زنم و فقط پست می‌ذارم اما شما اگر دوست داشتید نظرهای قشنگتون رو برام بنویسید:kissym: ________________________ جهت...
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین از ما گله کم کن که بپاشیم غزل را پیش قدم پاشنه‌هایی که بلند است #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون حال دلتون خوب پست ۳ از ۴ ۴تا پست می‌ذارم:xt3: _________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart: نوید طرفدار داره؟
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین چند قرن است که یلدای من کهنه چنار به غزل‌خوانی چشمان شما می‌گذرد #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون دوستتون دارم:green-heart: پست ۲ از ۳ ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  5. میم پناه

یاخیرالحافظین باد یک آه بلند است که گاهی دم عصر نرم می‌آید و از بغض خدا می‌گذرد #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ برای همدیگه دعا کنیم و حال دلتون خوب پست ۱ از ۳ ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  6. میم پناه

یاخیرالحافظین مورم، سیاوشانه به آتش نكش مرا یك ذره آفتاب و كمی ذره‌بین بس است #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون که... آقا میگم من بسی دوستتون می‌دارم ها! حال دلتون خوب پست ۳ از ۳ ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  7. میم پناه

یاخیرالحافظین عشق آمده‌ست عقل برو جای دیگری یك پادشاه حاكم یك سرزمین بس است #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون که... حالتون واقعنی چطوره؟ آقا من از همین تریبون آغاز ربیع‌الاول رو تبریک میگم وَ بابت استاد راهنما و کلا دانشگاه برام دعا کنید مسئله‌ی بعدی هم اینکه قبلا به بنده می‌گفتن تو مقطع دکترا...
  8. میم پناه

یاخیرالحافظین از این به بعد عزیز شما باش و شانه‌هات ما را برای گریه سر آستین بس است #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ ممنون نگاه و نظرهای قشنگ و شیرینتونم:x3:اصلا بضغی بدین صورت:face-holding-back-tears: (لطفا بضغی خوانده شود:xt3:) حال دلتون خوب پست ۱ از ۳ ________________...
  9. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین یك سینه حرف هست، ولی نقطه‌چین بس است خاتون دل و دماغ ندارم... همین بس است #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ هوم؟ ایزدپناه رو دوست دارید یا بهش مشکوکید؟ اون دوست‌داشتنی‌هایی که "نمی‌خواستم یک مقتول باشم" رو خوندن، اینجا بودن نبات و حافظ رو دوست دارن؟ اونایی که...
  10. میم پناه

یاخیرالحافظین مثل من فلک‌زده مثل من غریب در جای‌جای هفته اسیرند لحظه‌ها #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون... قصه رو دوست دارید؟ به دلتون می‌شینه؟ هیجان‌زده و کنجکاو می‌شید؟ دوستتون دارم... پست ۴ از ۴ ________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart...
  11. میم پناه

یاخیرالحافظین بی‌تو چقدر خردوخمیرند لحظه‌ها مثل من فلک‌زده پیرند لحظه‌ها #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون سخن کوتاه می‌کنم ولی شما برام بنویسید... خب؟:face-holding-back-tears: حال دلتون خوب پست ۳ از ۴ ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج...
  12. میم پناه

یاخیرالحافظین رفتی و باز هم به سکوتش نشانده‌ای حالا صدای او به خودش هم نمی‌رسد #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون مهربونا:intlove: میگم خیلی خیلی بابت اینکه همراه قصه‌اید... بابت اینکه برام پیام‌های قشنگ قشنگ می‌نویسید... ممنونم:x3: حال دلتون خوب پست ۲ از ۴ ___________________ جهت مشاهده متن...
  13. میم پناه

یاخیرالحافظین هر بار خواست چای بريزد نمانده‌ای رفتی و باز هم به سکوتش نشانده‌ای #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ هوم؟ میگم فکر می‌کنید نبات چی میشه؟ حافظ رو هنوز عاشق مهربون می‌بینید؟ حال دلتون خوب پست ۱ از ۴ _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید...
  14. میم پناه

یاخیرالحافظین تنهاييم از مرز جنون رد شده است خانم خودتان که خوب در جريانيد #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون که... الهی قصه به دلتون بشینه...:face-holding-back-tears: حال دلتون خوب پست ۴ از ۴ _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  15. میم پناه

یاخیرالحافظین آميزه‌ای از بهار و تابستانيد سبزيد پر از شکوه سروستانيد #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون حال دلتون خوب خواستم بگم اون مهربونایی که پیام می‌نویسن، هر دفعه هم که بنویسن من با ذوق می‌خونم... اون مهربونایی هم که نمی‌نویسن، اگر بنویسن، خوشحالم می‌کنن... دوستتون دارم پست ۳ از ۴ تصمیمم...
عقب
بالا