کاربرد هشتگ آقای_عسکری

1. میم پناه

در حال تایپ رمان دَردَم از یار اَست و دَرمان نیز هَم | مهسا پناهی نویسنده افتخاری انجمن

یاخیرالحافظین من بلوطی پیر بودم پای یک کوه بلند نیمه‌م آتش سوخت، نیم دیگرم را باد برد #آقای_عسکری دوستتون دارم... و حال دلتون خوب... این قصه رو هم تو BNY ثبت‌نام کردم... برای هر دوتا قصه #دودو_اسکاچی و #دردم_از_یار_است_و_درمان_نیز_هم دعا کنید...:green-heart: _________________ جهت مشاهده...
  2. میم پناه

در حال تایپ رمان دَردَم از یار اَست و دَرمان نیز هَم | مهسا پناهی نویسنده افتخاری انجمن

یاخیرالحافظین شانه‌ات را دیر آوردی، سرم را باد برد خشت خشت و آجر آجر، پیکرم را باد برد #آقای_عسکری خوشحالم و خدا رو شکر می‌کنم قصه به دل تعداد کمی از دوست‌داشتنی‌ها که می‌خونن نشسته ولی فکر کنم دیگه هیچ‌وقت هم‌زمان دوتا کار رو پست‌گذاری نکنم چون در حق یکی‌شون اجحاف میشه ____________________...
  3. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین حس معصوم نگاه غرق در اعجاز را از دعاهای مفاتیح‌الجنان برداشته #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون که... دقت کردید زیاد پست گذاشتم دیگه:xt3::sugarwarez-004: حال دلتون خوب... ________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین دودلم اینکه بیاید من معمولی را سر و سامان بدهد یا سر و سامان ببرد #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون... جای سلیمانی بودن سخته حال دلتون خوب ______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  5. میم پناه

یاخیرالحافظین از عشق او بترس غزل مجلسش نرو امروز میهمانی یوسف ندیده‌هاست #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون... حال دلتون خوب... ______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  6. میم پناه

یاخیرالحافظین آه از عشق که یک مرتبه تصمیم گرفت: یوسف از چاه درآورده به زندان ببرد #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون قشنگ‌های من می‌تونید《نمی‌خواستم یک مقتول باشم》 و《دودو اسکاچی》 رو مقایسه کنید؟ یا به نظرتون با وجود ژانر جنایی مشترکشون، متفاوتن و نمیشه مقایسه‌شون کرد؟ حال دلتون خوب...
  7. میم پناه

یاخیرالحافظین هر نسیمی که نصیب از گل و باران ببرد می تواند خبر از مصر به کنعان ببرد #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون... ممنون نظرهای قند و نباتتونم...:face-holding-back-tears: حال دلتون خوب... _______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  8. میم پناه

برگزیده رمان عشق دو پهلو | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین چون سرمه می‌وزی قدمت روی دیده‌هاست لطف خط شکسته به شیب کشیده‌هاست #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون... حال دلتون خوب... پست‌ها زیاد شد فکر کنم، باقیش بمونه برای بعد _______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  9. میم پناه

یاخیرالحافظین کسوف ماه رخ داده ست یا بالا بلای من به روی چهره پاشیده است از ابریشم مویش؟ #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون... چون پست‌ها زیادن، من حرف نمی‌زنم خیلی حال دلتون خوب... _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  10. میم پناه

یاخیرالحافظین چون عاشقم و عشق بسان گدازه داغ پس دست می‌زنم به تمامی جیزها #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  11. میم پناه

یاخیرالحافظین دل نیست آنچه جز به هوای تو می‌تپد مجموعه‌ای‌ست از رگ و اینجور چیزها #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون... ممنون نظرهای قند و نباتتونم...:face-holding-back-tears: حال دلتون خوب... ______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  12. میم پناه

یاخیرالحافظین گیرم تمام شهر پر از سرمه‌ریزها خالی شده‌ست مصر دلم از عزیزها #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ قشنگ به فرهاد فحش دادید؟:sugarwarez-004::rof1lmao: حال دلتون خوب... _________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج...
  13. میم پناه

یاخیرالحافظین من کز شکوه روسری‌ات کم نمی‌کنم من، این من غبار، چرا می‌تکانی‌ام؟ #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون... پست‌ها زیاد شدن، هر وقت دلتون خواست بخونید و اگر دوست داشتید برام نظرهای قشنگ‌قشنگ و آبنباتی بنویسید:x3: ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل...
  14. میم پناه

یاخیرالحافظین اصلاً قبول حرف شما، من روانی‌ام من رعد و برق و زلزله‌ام، ناگهانی‌ام #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون... حنا و فرهاد اون زمان هر دو سادگی و خامی خودشون رو داشتن. ________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  15. میم پناه

یاخیرالحافظین من سرم بر شانه‌ات؟ یا تو سرت بر شانه‌ام؟ فکر کن خانم اگر باشم چه جوری بهتر است؟ #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون... ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
عقب
بالا