فال شب یلدا

کاربرد هشتگ INTP

1. اِنزوا؛

INTP منطق دان | INTP

تو میگی intp ها افسردن! من میگم اونا زیادی تنهان... #INTP
  2. Amin~

MBTI ■□طنزکده MBTI □■

تازه دوزاریش افتاد #INTP #INFJ #intj
  3. Natanahi

INTP منطق دان | INTP

اگه intp هستی کتاب « مغازه جادویی » و « یادداشت های یک دیوانه » رو بخون . #INTP
  4. اِنزوا؛

INTP منطق دان | INTP

ـ INTP: آدمای اطرافم همیشه فکر میکنن که من آدم شلخته‌ایم در حالی که اتاق من در عین شلخته بودن نظم خاص و مخصوص خودش رو داره و فقط خودم میتونم تشخیصش بدم! در نتیجه من شلخته نیستم، این ذهن اوناست که توانایی درک نظم خاص من رو نداره. عجیب بودن من دلیل بر بد بودنم نیست، بلکه به معنی خاص بودنمه! #INTP
  5. Natanahi

MBTI فکت‌های کلی تایپ‌های MBTI

...به احساساتش حرف بزنه. ـ #ISFP ↜ اینکه ارائه یا سخنرانی داشته باشه. ـ #INFP ↜ بدون داشتن شناخت و اطلاعاتی، مجبور بشه به یه مکان شلوغ پا بذاره. ـ #INTP ↜ اینکه مجبور باشه جواب یه چیزی رو بده. ـ #ESTP ↜ حس کنه دست و بالش بسته‌ست یا تحت کنترله. ـ #ESFP ↜ گوشیش فقط یک درصد شارژ داشته باشه یا اینکه...
  6. Natanahi

...#ISFP ↜ دسته "تورو جدت از من نپرس، من خودم موندم تو این مسائل..." ـ #ESFP و #ENFP ↜ دسته "به ما هم بگو طرف کیه شاید کراش زدیم، تک خوری بَده!" ـ #INTP و #INFP و #ESTJ و #ISTP ↜ دسته "بستگی داره رو کی کراش زده باشی. طرف چقدر سرسخته؟ باید با سیاست بری جلو" ـ #ENTP و #ESTP ↜ دسته "برو تو کارش...
  7. اِنزوا؛

INTP منطق دان | INTP

زیرکی و سادگی نقطه مقابل همدیگه هستن ولی intp هردوش رو باهم داره! #INTP
  8. Kalŏn

INTP منطق دان | INTP

#INTP از اینکه ازشون یه سوال رو چندین و چندبار بپرسی متنفرن. به طور کل از سر و کله زدن با ادمهای احمق به طور جدی ای بدشون میاد و عصبی میشن.
  9. Kalŏn

INTP منطق دان | INTP

#INTP به طرز فکر معرکشون و منطق بی مثالشون معروفن، اونها منطقی ترین افراد دنیان
  10. Kalŏn

MBTI سازگاری تایپ‌های MBTI

براچی رابطه‌ی #INTP و #ENTP یه رابطه‌ی خیلی خوبه؟ - عاشق شکستن قوانینن (رفیقای ناباب) - درمورد همه چیز و همه کس بحث میکنن - خیلی شبیهن و رویاها و فکرهای خیالیشون هم مثل همه - فضولن(چیزهای زیادی رو باهم کشف میکنن) - خیلی نقد پذیرن - قیافه براشون مهم نیست و حساس نیستن - فکرهای متشابه زیادی...
  11. Amin~

៕ #fun ―――——— • تایپ‌های MBTI به عنوان آثار سینمایی یا سریالی مختلف: ـ #INTP ↜ ماتریکس (The Matrix) ـ #ENTP ↜ باشگاه مبارزه (Fight Club) ـ #INFP ↜ سرنوشت شگفت انگیز املی پولن (Amelie) ـ #ENFP ↜ آفتاب ابدی ذهن بی آلایش (Eternal Sunshine of the Spotless Mind) ـ #intj ↜ بازی اندر (Ender’s...
  12. Amin~

• وقتی خیال هر تایپ راحته که.... ـ #INTP ↜ وقتی خیالش راحته که بدونه میتونه ساعت ها انیمه ببینه و بازی کنه بدون اینکه کسی جلوشو بگیره. ـ #ENTP ↜ وقتی خیالش راحته که بدونه قراره بزودی چیزای جدیدی رو تجربه بکنه. ـ #intj ↜ وقتی خیالش راحته که بدونه مشکلاتش از کجان و بتونه اونارو رو حل بکنه. ـ...
  13. Dark king

#INFP #INTP #ISFP #ISTP
  14. fateme_sa

...بپرسید و سر صحبت رو با چیزهایی که جالب میدونن باز کنید. با پرسیدن نظرشون خواهید دید که از موضع خودشون، دیدگاه‌های مهمی برای گفتن دارن. ـ∽ #INTP ↜ دسته اونایی که باید چیزهای بانمک و باحالتون رو نشونشون بدید. ـ∽ #INFP و #INFJ و #ISFP و #ENFP ↜ دسته اونایی که باید به خواسته ها و ایده‌هاشون...
  15. fateme_sa

...، #INFJ ، #INFP ↜ بهترین رفتارا رو میکنن تا زودتر آزادشون کنن. ـ #ESTJ ، #ESFJ ، #ENFJ ↜ نگهبانای زندان رو با خودشون متحد میکنن. ـ #ISTP ، #INTP ↜ سعی میکنن فرار کنن. ـ #intj ، #ENTP ، #ENTJ ↜ از طریق شبکه زیر زمینی تو زندان، سرمایه گذاری میکنن. ـ #ESTP ، #ESFP ، #ISFP ، #ENFP ↜ به نوعی...
عقب
بالا