کاربرد هشتگ INTP

1. N

INTP منطق دان | INTP

چه چیزی باعث عصبانیت #INTP می‌شه ؟ احساسات زیاد ، افراد خودخواه ، احترام نذاشتن بهشون.
  2. اِنزوا؛

INTP منطق دان | INTP

...بهم ضرر میزدن اما باز ادامه میدادم. ولی الان همشون تموم شدن. و بخاطر اشتباهاتی که اونموقع کردم خیلی ناراحتم. و اعصابمو خورد میکنه. یوقتایی میگم الان بخاطر اون چیزا مسخرم میکنن. بخاطر اینکه میخواستن ترکم کنن ولی من التماس میکردم. و اونا حس قدرت میکردن. چطوری دیگه بهشون فکر نکنم :) از طرف یه...
  3. اِنزوا؛

MBTI فکت‌های کلی تایپ‌های MBTI

اگه تایپ‌ها هرچی دلشون میخواست میتونستن روی کارت ولنتاین بنویسن، چی مینوشتن؟ #intj : چون دوستت دارم خودت و آینده‌ات رو مفتی آنالیز میکنم. #INTP : پیام تو رو سین نمیکنم جواب ندم. حتما جواب میدم. انقدر دوستت دارم. #ENTP : میذارم گاه به گاه بعضی از بحث‌ها رو تو ببری. در این حد برام قابل...
  4. اِنزوا؛

INTP منطق دان | INTP

هر تایپ چطوری بقیه رو جاج میکنه؟ #INTP : اونها میزان منطقی بودن شما رو جاج میکنن. آدم‌هایی که موقع تصمیم‌گیری‌های مهم بچه‌بازی درمیارن یا بلد نیستن جدی باشن، کسایی که هرچیزی رو شخصی‌سازی میکنن و نمیشه یه بحث بی‌طرف باهاشون داشت و اونایی که منتظر نشستن تا با هر حرفی حس کنن بهشون توهین شده...
  5. N

...کشف مسائل سربسته و مرموز. ـ #ISTP ↜ حس آزادی و امنیت. ـ #ISFP ↜ داشتن یه دلیل برای شوق و انگیزه درونی. ـ #INFP ↜ نتایج خلاقانه توی هر زمینه. ـ #INTP ↜ حل کردن معماهای ذهنی. ـ #ESTP ↜ مورد اعتمادِ رفیق‌هاشون بودن. ـ #ESFP ↜ تاثیر مثبت گذاشتن روی بقیه. ـ #ENFP ↜ فعالیت های جدید و باحال انجام...
  6. N

...تایپ مطابق خواسته‌هاش پیش بره. ـ #ISFP ↜ کسی که بی تعصب و آزادانه از موسیقی، هنر و زیبایی ها لذت ببره. ـ #INFP ↜ کسی که صادقانه درکش کنه. ـ #INTP ↜ کسی که موقع به اشتراک گذاری افکار توسط این تایپ، قضاوتشون نکنه و براش جَو راحتی رو بسازه. ـ #ESTP ↜ کسی که باهاش همراهی کنه و شونه به شونه‌ی هم...
  7. Dark night

Type2 یاری‌گر | Type2

ادامه‌ی: #INTP های #type2 بخش دوم این افراد معمولاً خیلی منطقی و تحلیل‌گر هستن، اما در عین حال، یه قلب مهربون هم دارن و دوست دارن به دیگران خدمت کنن. این ترکیب میتونه باعث بشه که اونا به مشاوران خوبی تبدیل بشن.
  8. Dark night

Type2 یاری‌گر | Type2

این قسمت: #INTP های #type2 تیپ 2 انیاگرام به این INTP ها یه حس قوی از کمک کردن به دیگران و برقراری ارتباط میده. این یعنی نه تنها دوست داره دنیا رو بفهمه، بلکه دوست داره به دیگران هم کمک کنه تا بهتر زندگی کنن.
  9. N

...گاهی از وظیفشون خسته بشن. ـ #intj ↜ منطقی ترین ها هم، قلب و احساسات دارن! ـ #INFP ↜ مقید ترین ها هم، ممکنه اعتقاداتشون به لرزه در بیاد ـ #INTP ↜ قضاوت گر ترین ها هم، میتونن به شدت احساسی برخورد کنن. ـ #ISTP ↜ شجاع ترین ها هم، ترس های خودشون رو دارن. ـ #ISFP ↜ واقع بین ترین ها هم، ممکنه...
  10. Pingu

...#ISFJ, #ISFP, #ENFJ : خوشحال می‌شن و قبول می‌کنن تا باهم برین بیرون. ـ #ESTJ, #ENTJ, #ISTJ : بدون اینکه چیزی بگن در رو می‌بندن. ـ #intj, #INTP, #ISTP : حتی در رو باز نمی‌کنن. ـ #ESFP, #ESTP, #ENTP, #ENFP : خودشون کسی هستن که میان و پيشنهاد بیرون رفتن رو می‌دن. ـ #INFJ, #INFP : کلی سوال...
  11. Pingu

...از لحاظ ذهنی پر بار تره. ـ #INFP ↜ احتمالا از فیلم و فیکشن های فانتزی یا علمی-تخیلی لذت ببرن و صحنه‌های خاصش رو مدام توی ذهنشون تصور کنن. ـ #INTP ↜ از جمله کساییه که احتمالا با فلسفه کلاس های صبح مشکل داشته و زود سرش بد خلق میشه. ـ #ESTP ↜ از جمله کسایی که گذشتن از مشکلات و عبور از سوء...
  12. Dark night

INTP منطق دان | INTP

ویژگی سمی من اینه که پیش خودم فرض می‌کنم مردم شعور و عقل دارن و وقتی بهم می‌فهمونن ندارن عصبانی میشم #INTP
  13. Dark night

INTP منطق دان | INTP

#INTP احتمال اینکه توی ذهنش جوابت رو بده ولی یادش بره تایپ کنه بالاست
  14. Dark night

INTP منطق دان | INTP

#INTP از آدم‌هایی که بهش فضا نمیدن و سعی در کنترل کردنش دارن دوری می‌کنه
  15. Dark night

INTP منطق دان | INTP

#INTP ترس این تایپ : احمق تلقی شدن و از دست دادن عقلانیت
عقب
بالا