متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ INTP

1. Dark night

INTP منطق دان | INTP

#INTP از آدم‌هایی که بهش فضا نمیدن و سعی در کنترل کردنش دارن دوری می‌کنه
  2. Dark night

INTP منطق دان | INTP

#INTP ترس این تایپ : احمق تلقی شدن و از دست دادن عقلانیت
  3. Dark night

INTP منطق دان | INTP

من همیشه سعی می‌کنم وجه‌ی خندون خودمو به مردم نشون بدم، چون وجه‌ی بد من بدتر از اونیه که تصورش بکنی #INTP
  4. Dark night

INTP منطق دان | INTP

#INTP: می‌تونه خیلی بی‌ احساس باشه و نخواد کسی رو درک کنه
  5. Dark night

INTP منطق دان | INTP

مردم بهم میگن خیلی خودمو می‌گیرم برای همین زیاد حرف نمیزنم ولی من می‌ترسم دهنمو وا کنمو معلوم شه یه تختم کمه #INTP
  6. Dark night

INTP منطق دان | INTP

#INTP به عنوان عنصر : باد
  7. Dark night

INTP منطق دان | INTP

از بیرون عجیب غریب و خشک به نظر میاد ولی از درون مهربون و زخم خوردس #INTP
  8. اِنزوا؛

INTP منطق دان | INTP

ـINTP: عصبانیم چون کلی از کارهام رو هم تلمبار شدن و این فشار زیاد باعث میشه ذهنم به حدی خسته بشه که مدام نیاز به خواب داشته باشم #INTP . ݁
  9. اِنزوا؛

INTP منطق دان | INTP

ـXXXX:اگه قرار بودINTP جمله باشه چی‌میشد؟ ـ MBTI: ¹. مدرسه واقعا بدرد نخور و بی‌فایدس ². من یه ایده ای دارم! ³. عشق فقط یه واکنش شیمیاییه ⁴. من بی ادب نیستم، فقط رکم ⁵. یه دلیل منطقی برای انجامش به من بده ⁶. بعدا انجامش میدم ⁷. خب، بستگی داره... #INTP
  10. اِنزوا؛

INTP منطق دان | INTP

یه #INTP زیباست مثل فضا و ستاره‌هاش
  11. اِنزوا؛

INTP منطق دان | INTP

اگه #INTP یه جرم آسمانی بود میشد "سیاه‌چاله" <پوچی، خطر و رمز و راز>
  12. اِنزوا؛

INTP منطق دان | INTP

ـINTP به عنوان یه چیز رندوم: غروب آفتاب، پتریکور (بویی شبیه بوی نم خاک که عاملش مرگه)، همیشه دنبال جواب درست بودن، هوای سرد، اولین روزهای زمستون، وقتی بالاخره همه چیز معنا پیدا میکنه، نوشتن افکار و اندیشه ها، گشتن دنبال کلمات مناسب برای بیان خودت، واقعا به چیزی علاقه‌مند بودن. #INTP
  13. اِنزوا؛

INTP منطق دان | INTP

با منطق پیش برو مثل یه #INTP
  14. اِنزوا؛

INTP منطق دان | INTP

کودک درونی INTP متفکر و کنجکاوه و دوست داره وسایل مختلف رو باز و قطعاتشون رو جدا کنه تا ببینه چطور کار می کنن. اون گاهی ساعت ها تو فکر فرو می ره و نظریه ها و ایده های مختلفی در مورد جهان و اجزای اون ارائه می کنه. این کودک درون عاشق یادگیریه و معمولا میتونیم اون رو در حال خوندن مقاله های علمی...
  15. اِنزوا؛

INTP منطق دان | INTP

گفتی INTP؟ همون تحلیل گرهای آروم و مرموزی که عطش زیادی برای کسب دانش های مختلف دارن و تو دنیایی از احتمالات تئوریک و محاسباتی زندگی می‌کنن؟ #INTP
عقب
بالا