متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ ESTP

1. Seta~

Type4 فردگرا | Type4

‌‌ادامه‌ی: #ESTP های #type4 بخش دوم: ممکنه یه طرفدار ورزش‌های گروهی باشن و همزمان به هنر و موسیقی هم علاقه داشته باشن. این ترکیب باعث میشه که اونا آدم‌های خیلی جذابی باشن، اما گاهی اوقات هم ممکنه به خاطر نیازشون به پذیرفته شدن دائمی دیگران، کمی احساس ناامنی کنن.
  2. Seta~

Type4 فردگرا | Type4

‌‌این قسمت: #ESTP های #type4 یه ESTP با تیپ چهار، ترکیب جالبی از هیجان‌خواهی و حساسیت رو داره. این افراد دنبال تجربه‌های جدید و هیجان‌انگیز هستن، اما در عین حال به احساسات خودشون خیلی اهمیت می‌دن و دوست دارن متفاوت و خاص باشن.
  3. Seta~

Type3 موفقیت‌گرا | Type3

‌‌ادامه‌ی: #ESTP های #type3 بخش سوم: البته این ترکیب هم مثل هر ترکیب دیگه ای، چالش‌هایی داره. ESTPهای تیپ 3 ممکنه گاهی اوقات بیش از حد به موفقیت و دستاوردهای شخصی اهمیت بدن و از روابط نزدیک با دیگران غافل بشن. همچنین ممکنه برای جلب توجه دیگران، به بزرگ‌نمایی یا حتی دروغگویی متوسل بشن.
  4. Seta~

Type3 موفقیت‌گرا | Type3

‌‌ادامه‌ی: #ESTP های #type3 بخش دوم: ESTP تیپ 3، معمولاً افراد با اعتماد به نفسی هستن که از چالش‌ها استقبال می‌کنن. اونا به راحتی می‌تونن خودشون رو با شرایط مختلف وفق بدن و به سمت اهدافشون حرکت کنن. این افراد معمولاً در کارهای گروهی موفق هستن و می‌تونن دیگران رو برای رسیدن به اهداف مشترک، تحریک کنن.
  5. Seta~

Type3 موفقیت‌گرا | Type3

‌‌این قسمت: #ESTP های #type3 ترکیب ESTP با تیپ 3 انیاگرام، یه ترکیب پویا و پرانرژی رو می‌سازه. این افراد معمولاً خیلی اجتماعی، عمل‌گرا و رقابتی هستن. با توجه به تیپ 3 انیاگرام، اونا به موفقیت و دستاوردهای شخصی اهمیت زیادی می‌دن و دوست دارن در مرکز توجه باشن. این ترکیب می‌تونه منجر به افرادی بشه...
  6. Seta~

Type2 یاری‌گر | Type2

‌‌ادامه‌ی: #ESTP های #type2 بخش دوم: این ترکیب می‌تونه منجر به افرادی بشه که هم در کار و هم در روابط اجتماعی موفق هستن و از کمک کردن به دیگران لذت می‌برن. البته گاهی اوقات ممکنه بین میل به استقلال و نیاز به تأیید دیگران، دچار تعارض بشن.
  7. Seta~

Type2 یاری‌گر | Type2

‌‌این قسمت: #ESTP های #type2 ترکیب ESTP با تیپ 2 انیاگرام، یه ترکیب جذاب و پرانرژی رو می‌سازه. این افراد معمولاً خیلی اجتماعی و اهل عمل هستن و دوست دارن مرکز توجه باشن. با توجه به تیپ 2 انیاگرام، اونا به نیازهای دیگران هم حساس‌اند و دوست دارن با کمک کردن به دیگران، مورد توجه و تأیید قرار بگیرن.
  8. Natanahi

ESTP کارآفرین | ESTP

چه چیزی باعث عصبانیت #ESTP می‌شه ؟ حرفای بی معنی ، تحقیر شدن ، احترام نذاشتن به آنها. زیاد حرف زدن و پرحرفی
  9. اِنزوا؛

MBTI فکت‌های کلی تایپ‌های MBTI

...من #INFJ تو انسان مورد علاقه منی. حالا میشه بیای بغلم؟ #ENFJ عشق بی‌حد و مرز من فقط برای توئه. #ENFP بیا با هم بریم تو فضا گم شیم. #ESTP میخوام تو پایه همه‌ کارام تا همیشه باشی. حله؟ #ESTJ اگه حتی نیاز بود ازت انتقاد کنم قول میدم ملایم و منطقی باشم. خوبه؟ #ISFP میتونی...
  10. Natanahi

...↜ حس آزادی و امنیت. ـ #ISFP ↜ داشتن یه دلیل برای شوق و انگیزه درونی. ـ #INFP ↜ نتایج خلاقانه توی هر زمینه. ـ #INTP ↜ حل کردن معماهای ذهنی. ـ #ESTP ↜ مورد اعتمادِ رفیق‌هاشون بودن. ـ #ESFP ↜ تاثیر مثبت گذاشتن روی بقیه. ـ #ENFP ↜ فعالیت های جدید و باحال انجام دادن. ـ #ENTP ↜ ماجراجویی‌های خفن. ـ...
  11. Natanahi

...ببره. ـ #INFP ↜ کسی که صادقانه درکش کنه. ـ #INTP ↜ کسی که موقع به اشتراک گذاری افکار توسط این تایپ، قضاوتشون نکنه و براش جَو راحتی رو بسازه. ـ #ESTP ↜ کسی که باهاش همراهی کنه و شونه به شونه‌ی هم قدم بردارن. ـ #ESFP ↜ کسی که بهش وایب خوبی بده، حس قشنگی ازش دریافت کنه. ـ #ENFP ↜ کسی که از...
  12. H

...تا باهم برین بیرون. ـ #ESTJ, #ENTJ, #ISTJ : بدون اینکه چیزی بگن در رو می‌بندن. ـ #intj, #INTP, #ISTP : حتی در رو باز نمی‌کنن. ـ #ESFP, #ESTP, #ENTP, #ENFP : خودشون کسی هستن که میان و پيشنهاد بیرون رفتن رو می‌دن. ـ #INFJ, #INFP : کلی سوال پیچتون می‌‌کنن که کجا قراره برید و چیکار کنید. آخر...
  13. H

...و صحنه‌های خاصش رو مدام توی ذهنشون تصور کنن. ـ #INTP ↜ از جمله کساییه که احتمالا با فلسفه کلاس های صبح مشکل داشته و زود سرش بد خلق میشه. ـ #ESTP ↜ از جمله کسایی که گذشتن از مشکلات و عبور از سوء تفاهمات براش راحت تر از بقیه‌ست. ـ #ESFP ↜ یه جا موندن میتونه به راحتی انرژیش رو تخلیه کنه و بعد...
  14. Natanahi

ESTP کارآفرین | ESTP

اگه estp هستی کتاب « تابستان » و « عادت های اتمی » رو بخون . #ESTP
  15. اِنزوا؛

ESTP کارآفرین | ESTP

ـ ESTP: هیچ کس جرعت نداره برای من قلدری کنه یا حقم رو پایمال کنه. من همیشه برای پس گرفتن حقم آمادم و نه تنها از خودم، بلکه از حق عزیزانم هم دفاع میکنم. همونقدر که شوخ هستم میتونم جدی باشم، اگه فکر میکنید آخر با این ریسک ها سرم رو به باد میدم سخت در اشتباهید؛ من بلدم در عین ریسک‌پذیر بودن سنجیده...
عقب
بالا