فال شب یلدا

کاربرد هشتگ ESFP

1. Natanahi

ESFP سرگرم کننده | ESFP

چه چیزی باعث عصبانیت #ESFP می‌شه ؟ احساس گیر کردن یا خفگی ، تلف شدن وقتش ، دست کم گرفته شدن یا مسخره شدن‌ ، سبک زندگی غیرمتنوع.
  2. اِنزوا؛

MBTI فکت‌های کلی تایپ‌های MBTI

...ببری. در این حد برام قابل تحملی. راضی باش. #ENTJ از تو یه کوچولو کمتر از بقیه بدم میاد. #ESFJ : تو باعث میشی درونم گرم و نرمالو شه. #ESFP بهت کلی توجه میکنم و میچلونمت. مطمئن باش. #ISTP اگه چیزی خراب شد خونه‌ات حتما خبرم کن باشه؟ من درستش میکنم تا نشونت بدم دوستت دارم. #ISTJ...
  3. Natanahi

...دلیل برای شوق و انگیزه درونی. ـ #INFP ↜ نتایج خلاقانه توی هر زمینه. ـ #INTP ↜ حل کردن معماهای ذهنی. ـ #ESTP ↜ مورد اعتمادِ رفیق‌هاشون بودن. ـ #ESFP ↜ تاثیر مثبت گذاشتن روی بقیه. ـ #ENFP ↜ فعالیت های جدید و باحال انجام دادن. ـ #ENTP ↜ ماجراجویی‌های خفن. ـ #ESTJ ↜ اینکه بدونه چقدر موثر، مفید و...
  4. Natanahi

...اشتراک گذاری افکار توسط این تایپ، قضاوتشون نکنه و براش جَو راحتی رو بسازه. ـ #ESTP ↜ کسی که باهاش همراهی کنه و شونه به شونه‌ی هم قدم بردارن. ـ #ESFP ↜ کسی که بهش وایب خوبی بده، حس قشنگی ازش دریافت کنه. ـ #ENFP ↜ کسی که از مصاحبت باهاش لذت ببره. ـ #ENTP ↜ کسی که حس شوخ طبعی زیرکانه‌ای داشته...
  5. Hani_Sk

...قبول می‌کنن تا باهم برین بیرون. ـ #ESTJ, #ENTJ, #ISTJ : بدون اینکه چیزی بگن در رو می‌بندن. ـ #intj, #INTP, #ISTP : حتی در رو باز نمی‌کنن. ـ #ESFP, #ESTP, #ENTP, #ENFP : خودشون کسی هستن که میان و پيشنهاد بیرون رفتن رو می‌دن. ـ #INFJ, #INFP : کلی سوال پیچتون می‌‌کنن که کجا قراره برید و...
  6. Hani_Sk

...کلاس های صبح مشکل داشته و زود سرش بد خلق میشه. ـ #ESTP ↜ از جمله کسایی که گذشتن از مشکلات و عبور از سوء تفاهمات براش راحت تر از بقیه‌ست. ـ #ESFP ↜ یه جا موندن میتونه به راحتی انرژیش رو تخلیه کنه و بعد از مدتی محصور شدن، احساس کلافگی و بد خلقی داشته باشه. ـ #ENFP ↜ احتمالا دلشون بخواد به یه...
  7. Natanahi

...میزنید بیشتر دقت کنید، یا قول ندید یا اگه قولی میدید بهش عمل کنید ـ #ESFJ↜ چیزی که درمورد دیگران میگید، انعکاسی از چیزی هست که خودتون هستید! ـ #ESFP ↜ گول کلمات و حرف های آدم هارو نخورید، به رفتار اونا بیشتر از حرف هاشون دقت کنید ـ #ISTJ ↜ سعی کنید افرادی که باشما تفاوت های زیادی دارن رو هم...
  8. Natanahi

ESFP سرگرم کننده | ESFP

اگه esfp هستی کتاب « پرونده شب توت فرنگی » و « طاعون » رو بخون . #ESFP
  9. اِنزوا؛

ESFP سرگرم کننده | ESFP

ـ ESFP: مردم فکر میکنن من همیشه خدا درحال خوشگذرونی و شادی یا تنبلیم، اما حقیقت اینه که هرچند اجتماعی هستم ولی از بقیه تنها ترم. انرژی زیادی دارم ولی میدونم کجا و چطور مصرفش کنم. میتونم به موقعش جدی یا عصبانی بشم و برای رسیدن به اهدافم برنامه ریزی و تلاش کنم پس خواهش میکنم انقدر سوالای چرت و...
  10. Natanahi

...مجبور بشه به یه مکان شلوغ پا بذاره. ـ #INTP ↜ اینکه مجبور باشه جواب یه چیزی رو بده. ـ #ESTP ↜ حس کنه دست و بالش بسته‌ست یا تحت کنترله. ـ #ESFP ↜ گوشیش فقط یک درصد شارژ داشته باشه یا اینکه کلاً دور از دسترسش باشه. ـ #ENFP ↜ یک دفعه‌ای با کراش یا فرد مورد علاقه‌اش برخورد کنه یا جلوش سوتی بده. ـ...
  11. Natanahi

..."حواست باشه زود وا ندی جلوش، صبر کن تا اون پا پیش بذاره" ـ #intj و #INFJ و #ISFP ↜ دسته "تورو جدت از من نپرس، من خودم موندم تو این مسائل..." ـ #ESFP و #ENFP ↜ دسته "به ما هم بگو طرف کیه شاید کراش زدیم، تک خوری بَده!" ـ #INTP و #INFP و #ESTJ و #ISTP ↜ دسته "بستگی داره رو کی کراش زده باشی. طرف...
  12. اِنزوا؛

ESFP سرگرم کننده | ESFP

گستاخی و حساس بودن نقطه مقابل همن ولی esfp هردوش رو باهم داره #ESFP
  13. Amin~

...#ESTP ↜ نامحدود (Limitless) ـ #ISTJ ↜ یادگاری (Memento) ـ #ESTJ ↜ سقوط شاهین سیاه (Black Hawk Down) ـ #ISFP ↜ مزایای گوشه گیر بودن (The Perks of Being a Wallflower) ـ #ESFP ↜ سینمایی Candy ـ #ISFJ ↜ سینمایی Forrest Gump ـ #ESFJ ↜ سینمایی The Notebook ―――———―――—――——―― ᚚ MBTISUB ...
  14. fateme_sa

...تا زودتر آزادشون کنن. ـ #ESTJ ، #ESFJ ، #ENFJ ↜ نگهبانای زندان رو با خودشون متحد میکنن. ـ #ISTP ، #INTP ↜ سعی میکنن فرار کنن. ـ #intj ، #ENTP ، #ENTJ ↜ از طریق شبکه زیر زمینی تو زندان، سرمایه گذاری میکنن. ـ #ESTP ، #ESFP ، #ISFP ، #ENFP ↜ به نوعی جنگ و دعواهای دسته جمعی زندان رو حل و فصل...
  15. N

...هل دهید. ـ #ESTJ ↜ حاوی مقادیر بالای پروتئین. ـ #INFP ↜ شکستنی! با احتیاط حمل شود. ـ #ENFP ↜ خطر مواد رادیواکتیو. ـ #INFJ ↜ مخصوص بزرگسالان. ـ #ENFJ ↜ حاوی مواد افزودنی. ـ #ISFP ↜ مناسب برای انواع پوست. ـ #ESFP ↜ صد در صد طبیعی. ـ #ISFJ ↜ حاوی مواد مغذی. ـ #ESFJ ↜ جنس فروخته شده پس گرفته نمیشود.
عقب
بالا