کاربرد هشتگ ESFP

1. N

MBTI فکت‌های کلی تایپ‌های MBTI

...میزنید بیشتر دقت کنید، یا قول ندید یا اگه قولی میدید بهش عمل کنید ـ #ESFJ↜ چیزی که درمورد دیگران میگید، انعکاسی از چیزی هست که خودتون هستید! ـ #ESFP ↜ گول کلمات و حرف های آدم هارو نخورید، به رفتار اونا بیشتر از حرف هاشون دقت کنید ـ #ISTJ ↜ سعی کنید افرادی که باشما تفاوت های زیادی دارن رو هم...
  2. N

ESFP سرگرم کننده | ESFP

اگه esfp هستی کتاب « پرونده شب توت فرنگی » و « طاعون » رو بخون . #ESFP
  3. اِنزوا؛

ESFP سرگرم کننده | ESFP

ـ ESFP: مردم فکر میکنن من همیشه خدا درحال خوشگذرونی و شادی یا تنبلیم، اما حقیقت اینه که هرچند اجتماعی هستم ولی از بقیه تنها ترم. انرژی زیادی دارم ولی میدونم کجا و چطور مصرفش کنم. میتونم به موقعش جدی یا عصبانی بشم و برای رسیدن به اهدافم برنامه ریزی و تلاش کنم پس خواهش میکنم انقدر سوالای چرت و...
  4. N

...مجبور بشه به یه مکان شلوغ پا بذاره. ـ #INTP ↜ اینکه مجبور باشه جواب یه چیزی رو بده. ـ #ESTP ↜ حس کنه دست و بالش بسته‌ست یا تحت کنترله. ـ #ESFP ↜ گوشیش فقط یک درصد شارژ داشته باشه یا اینکه کلاً دور از دسترسش باشه. ـ #ENFP ↜ یک دفعه‌ای با کراش یا فرد مورد علاقه‌اش برخورد کنه یا جلوش سوتی بده. ـ...
  5. N

..."حواست باشه زود وا ندی جلوش، صبر کن تا اون پا پیش بذاره" ـ #intj و #INFJ و #ISFP ↜ دسته "تورو جدت از من نپرس، من خودم موندم تو این مسائل..." ـ #ESFP و #ENFP ↜ دسته "به ما هم بگو طرف کیه شاید کراش زدیم، تک خوری بَده!" ـ #INTP و #INFP و #ESTJ و #ISTP ↜ دسته "بستگی داره رو کی کراش زده باشی. طرف...
  6. اِنزوا؛

ESFP سرگرم کننده | ESFP

گستاخی و حساس بودن نقطه مقابل همن ولی esfp هردوش رو باهم داره #ESFP
  7. amın

...#ESTP ↜ نامحدود (Limitless) ـ #ISTJ ↜ یادگاری (Memento) ـ #ESTJ ↜ سقوط شاهین سیاه (Black Hawk Down) ـ #ISFP ↜ مزایای گوشه گیر بودن (The Perks of Being a Wallflower) ـ #ESFP ↜ سینمایی Candy ـ #ISFJ ↜ سینمایی Forrest Gump ـ #ESFJ ↜ سینمایی The Notebook ―――———―――—――——―― ᚚ MBTISUB ...
  8. fateme_sa

...تا زودتر آزادشون کنن. ـ #ESTJ ، #ESFJ ، #ENFJ ↜ نگهبانای زندان رو با خودشون متحد میکنن. ـ #ISTP ، #INTP ↜ سعی میکنن فرار کنن. ـ #intj ، #ENTP ، #ENTJ ↜ از طریق شبکه زیر زمینی تو زندان، سرمایه گذاری میکنن. ـ #ESTP ، #ESFP ، #ISFP ، #ENFP ↜ به نوعی جنگ و دعواهای دسته جمعی زندان رو حل و فصل...
  9. U

...هل دهید. ـ #ESTJ ↜ حاوی مقادیر بالای پروتئین. ـ #INFP ↜ شکستنی! با احتیاط حمل شود. ـ #ENFP ↜ خطر مواد رادیواکتیو. ـ #INFJ ↜ مخصوص بزرگسالان. ـ #ENFJ ↜ حاوی مواد افزودنی. ـ #ISFP ↜ مناسب برای انواع پوست. ـ #ESFP ↜ صد در صد طبیعی. ـ #ISFJ ↜ حاوی مواد مغذی. ـ #ESFJ ↜ جنس فروخته شده پس گرفته نمیشود.
  10. fateme_sa

تایپ‌های MBTI توی کلاس ـ #ISTJ ، #ISFJ ، #INFJ ، #ESTJ ، #ENFJ ↜ به حرف معلم گوش میدن. ـ #ISFP ، #INTP ، #INFP ↜ واسه خودشون میرن تو فکر. ـ #ISTP ، #ESTP ، #ESFP ↜ شیطنت میکنن و زیر پوستی آتیش میسوزونن. ـ #ESFJ ، #ENFP ↜ با بغل دستیشون حرف میزنن. ـ #intj ، #ENTJ ، #ENTP ↜ با معلم بحثشون میشه.
  11. fateme_sa

نقاط قوت تایپ‌ های برونگرا در بهترین حالت: ـ #ESTP ↜ دارای ذهن باز، مطمئن، مشتاق، سخاوتمند، با احساس، شوخ‌طبع ـ #ESFP ↜ زیرک، خلاق، مشتاق، منعطف، مهربون، عمل‌گرا، پر احساس ـ #ENFP ↜ با محبت، صریح، بانمک، الهام‌بخش، حامی، درک بالا ـ #ENTP ↜ دقت بالا هنگام تجزیه و تحلیل، مطمئن، منعطف، ذهن...
  12. fateme_sa

...کسایی که ممکنه زیاد از حد سرِ یه موضوعی بمونن و آنالیزش کنن. ـ #INFP و #INTP و #ISFP و #ISTP و #ENFP ↜ دسته‌ی کسایی که ممکنه برنامه خواب نامنظم داشته باشن یا هر جا و هر زمان عشقشون میکشه بخوابن. ـ #ENTP و #ESTP و #ESFP ↜ دسته‌ی کسایی که ممکنه حرف بقیه رو کامل کنن و مهلت صحبت کردن بهشون ندن.
  13. fateme_sa

...↜ مدام ازشون بپرسید در رابطه با هر چیزی چه حسی دارن یا بخواید حرف بکشید. اگه کسی بخواد چیزی بگه خودش میگه، پرسیدن‌های مداوم اذیت کننده‌ست. ـ #ESFP ↜ در قبال هر چیزی که بهتون میگن هِی بگید "خب چرا؟" و اصلا حرفشو نپذیرید. ـ #ENFP ↜ فقط کافیه با سیستم آموزش قدیمی و عوامل محدود کننده توی یه...
  14. fateme_sa

...ـ #INFP ↜ یه رمان معروف می‌نویسه. ـ #INTP ↜ به یک سفر پیشگامانه برای گشت و گذار تو فضا می‌ره. ـ #ESTP ↜ برنده المپیک توی رشته های ورزشی. ـ #ESFP ↜ یه بازیگر یا خواننده ی مشهور می‌شه. ـ #ENFP ↜ ستاره ی ویدیوهای پربازدید توی اینترنت! ـ #ENTP ↜ پرده برداری از یه رسوایی سیاسی. ـ #ESTJ ↜...
  15. fateme_sa

...↜ جذابیت. ـ #INFP ↜ میتونن بالاترین حدِ هر چیز رو تصور کنن. ـ #INTP ↜طالب آگاهی و ذهنیت محدود ناشدنی. ـ #ESTP ↜ قدرت تاثیر گذاری بالا. ـ #ESFP ↜ اصالت. ـ #ENFP ↜ کنجکاوی. ـ #ENTP ↜ ارزش قائل شدن برای حقایق. ـ #ESTJ ↜ فداکاری و تعهد. ـ #ESFJ ↜ خوش فکر و واقع بین. ـ #ENFJ ↜ قدرت...
عقب
بالا