کاربرد هشتگ ESFP

1. amın

MBTI فکت‌های کلی تایپ‌های MBTI

៕ #fun ―――——— • وقتی تایپ‌ها توی یه جمع اجتماعی قرار می‌گیرن (اولین برخورد با غریبه‌ها): ـ #ENFP , #ESFP → همه رو با انرژی و هیجان جذب می‌کنن! وسط حرفاشون یه‌هو می‌زنن: «خودتو معرفی کن دیگه!» ـ #ENTP , #ENFJ → شروع می‌کنن به سوال پرسیدن و بحث کردن. انگار می‌خوان همه رو با نظر خودشون متقاعد...
  2. amın

...مودبشون یعنی: «یه حرکت دیگه کن ببین چی میشه » #intj , #ISTJ → ساکتن، فقط نگاه می‌کنن...اون نگاهشون کافیه تا همه بفهمن وارد محدوده‌ی خطر شدن. #ESFP , #ESFJ → زود واکنش نشون می‌دن، لحنشون عوض میشه، بعدم یه جمله‌ی پرکنایه می‌گن که کل جمع ساکت شه. #INFP , #ISFP → در لحظه هیچی نمی‌گن، ولی بعدش...
  3. amın

៕ #fact ―――—— • وقتی کسی تایپ‌های MBTI رو نادیده‌ می‌گیره ـ #ENFP , #ESFP → نادیده گرفته شدن براشون سخته چون از تأیید و تعامل انرژی می‌گیرن. اول شوخی می‌کنن تا فضا رو عوض کنن، ولی اگه ادامه پیدا کنه، واقعاً دلگیر می‌شن و خودشونو کنار می‌کشن. ـ #ENTP , #ENFJ → در ظاهر خونسرد، ولی در باطن...
  4. amın

៕ #fun ―――—— همون حرفایی که من با داد و فحش بهت میزنم رو، مشاور مودبانه و علمی‌تر بهت میگه، آخرشم ۸۰۰ تومن ازت میگیره. #ISFJ, #ESFJ, #ENFP, #ISFP, #ESFP, #INFP, #INFJ, #ENFJ ―――———―――————― #Tweet
  5. amın

៕ #fun ―――—— • وقتی کسی از تایپ‌های MBTI انتقاد می‌کنه ـ‌ #ENFP , #ESFP → اولش می‌خندن، بعد ۵ دقیقه بعد: «یعنی واقعاً من اون‌جوریم؟ » (درحالی‌که دارن تو آینه خودشونو آنالیز می‌کنن) ـ #ENTP , #ENFJ → فوری وارد بحث می‌شن: «باشه ولی بذار توضیح بدم چرا اونطوری گفتم!» (آخرش طرفو قانع می‌کنن که خودش...
  6. amın

៕ #fun ―――——— • وقتی تایپ‌ها توی یه جمع اجتماعی قرار می‌گیرن (اولین برخورد با غریبه‌ها): ـ #ENFP , #ESFP → همه رو با انرژی و هیجان جذب می‌کنن! وسط حرفاشون یه‌هو می‌زنن: «خودتو معرفی کن دیگه!» ـ #ENTP , #ENFJ → شروع می‌کنن به سوال پرسیدن و بحث کردن. انگار می‌خوان همه رو با نظر خودشون متقاعد...
  7. amın

...ولی حواست باشه از حد نگذری هی #ENFP ، اشکالی نداره اگه همیشه ترجیح میدی به ندای قلبت گوش بدی، ولی هیچوقت نزار احساساتت کامل کنترلت کنن. هی #ESFP ، اشکالی نداره اگه گاهی تو لذت بردن زیاده روی میکنی، ولی با این حال یادت باشه زیادی زندگی رو شل نگیری. هی #ISFP ، اشکالی نداره اگه داری عشق و...
  8. amın

...نکردن تو زندگی و کار دیگران ـ #ESTP : صریح و رک صحبت کردن بدون ترس از مخالفت دیگران ـ #ISFP : مرام و معرفت خیلی بالا تو دوستی و روابط ـ #ESFP : توانایی تبدیل یه موقعیت سخت و جدی به یه موقعیت شاد و آروم ـ #INFJ : احترام به عقاید و طرز فکر بقیه آدم ها ـ #ENFJ : بی تفاوت نبودن نسبت به...
  9. amın

...بروز نمیده هستن، احساس راحتی نمیکنن! ـ #ISFJ : اگه با شما قهر باشه و واستون اتفاق بدی بیفته، نگران میشه و سعی میکنه نامحسوس کمکتون کنه. ـ #ESFP : معمولا از بحث های علمی فلسفی و سیاسی خوشش نمیاد اما از حرف زدن درمورد روابط، آدما و فیلم هایی که دیده لذت میبره ـ #ISFP : زود حسودی میکنه،...
  10. N

ESFP سرگرم کننده | ESFP

چه چیزی باعث عصبانیت #ESFP می‌شه ؟ احساس گیر کردن یا خفگی ، تلف شدن وقتش ، دست کم گرفته شدن یا مسخره شدن‌ ، سبک زندگی غیرمتنوع.
  11. اِنزوا؛

...ببری. در این حد برام قابل تحملی. راضی باش. #ENTJ از تو یه کوچولو کمتر از بقیه بدم میاد. #ESFJ : تو باعث میشی درونم گرم و نرمالو شه. #ESFP بهت کلی توجه میکنم و میچلونمت. مطمئن باش. #ISTP اگه چیزی خراب شد خونه‌ات حتما خبرم کن باشه؟ من درستش میکنم تا نشونت بدم دوستت دارم. #ISTJ...
  12. N

...دلیل برای شوق و انگیزه درونی. ـ #INFP ↜ نتایج خلاقانه توی هر زمینه. ـ #INTP ↜ حل کردن معماهای ذهنی. ـ #ESTP ↜ مورد اعتمادِ رفیق‌هاشون بودن. ـ #ESFP ↜ تاثیر مثبت گذاشتن روی بقیه. ـ #ENFP ↜ فعالیت های جدید و باحال انجام دادن. ـ #ENTP ↜ ماجراجویی‌های خفن. ـ #ESTJ ↜ اینکه بدونه چقدر موثر، مفید و...
  13. N

...اشتراک گذاری افکار توسط این تایپ، قضاوتشون نکنه و براش جَو راحتی رو بسازه. ـ #ESTP ↜ کسی که باهاش همراهی کنه و شونه به شونه‌ی هم قدم بردارن. ـ #ESFP ↜ کسی که بهش وایب خوبی بده، حس قشنگی ازش دریافت کنه. ـ #ENFP ↜ کسی که از مصاحبت باهاش لذت ببره. ـ #ENTP ↜ کسی که حس شوخ طبعی زیرکانه‌ای داشته...
  14. Pingu

...قبول می‌کنن تا باهم برین بیرون. ـ #ESTJ, #ENTJ, #ISTJ : بدون اینکه چیزی بگن در رو می‌بندن. ـ #intj, #INTP, #ISTP : حتی در رو باز نمی‌کنن. ـ #ESFP, #ESTP, #ENTP, #ENFP : خودشون کسی هستن که میان و پيشنهاد بیرون رفتن رو می‌دن. ـ #INFJ, #INFP : کلی سوال پیچتون می‌‌کنن که کجا قراره برید و...
  15. Pingu

...کلاس های صبح مشکل داشته و زود سرش بد خلق میشه. ـ #ESTP ↜ از جمله کسایی که گذشتن از مشکلات و عبور از سوء تفاهمات براش راحت تر از بقیه‌ست. ـ #ESFP ↜ یه جا موندن میتونه به راحتی انرژیش رو تخلیه کنه و بعد از مدتی محصور شدن، احساس کلافگی و بد خلقی داشته باشه. ـ #ENFP ↜ احتمالا دلشون بخواد به یه...
عقب
بالا