کاربرد هشتگ ISTJ

1. N

MBTI فکت‌های کلی تایپ‌های MBTI

...دیگران میگید، انعکاسی از چیزی هست که خودتون هستید! ـ #ESFP ↜ گول کلمات و حرف های آدم هارو نخورید، به رفتار اونا بیشتر از حرف هاشون دقت کنید ـ #ISTJ ↜ سعی کنید افرادی که باشما تفاوت های زیادی دارن رو هم درک کنید ـ #ISTP ↜ مهارت های دیگران هم میتونه مفید باشه و شما رو به جاهایی که دوست دارین...
  2. N

ISTJ تدارکاتچی | ISTJ

اگه istj هستی کتاب « سه قطره خون » و « مزرعه حیوانات » رو بخون . #ISTJ
  3. اِنزوا؛

ISTJ تدارکاتچی | ISTJ

ـ ISTJ: من آدم خسته کننده ای نیستم! کاش مردم بدونن من به همون اندازه که تلاش گر و قانونمند هستم، بلدم چطور خوش بگذرونم و تفریح کنم. منم تفریحاتی دارم که ازشون لذت ببرم، اون رباتی که از شخصیت من تو ذهنتون ساختید وجود خارجی نداره #ISTJ
  4. N

• چیزی که تایپ‌های MBTI رو مضطرب میکنه ـ #ISTJ ↜ توسط مردم و نگرش هاشون محاصره بشه. ـ #ISFJ ↜ اینکه اعمال یا حرف‌های گذشته‌اش واسش دردسر بشن، مجبور شه کاری که از انجامش پشیمونه رو به خاطر بیاره. ـ #INFJ ↜ یک دفعه به یه مهمونی یا قرارِ غیر منتظره دعوت بشه. ـ #intj ↜ ندونه پتانسیل های حقیقیش چه...
  5. N

• تایپ‌ های MBTI به کسی که کراش زده چه مشاوره‌ای میدن؟ ـ #ISFJ و #ENFJ ↜ دسته "فقط برو با کراشت صحبت کن، بقیه‌اش رو خدا کریمه" ـ #ISTJ و #ENTJ و #ESFJ ↜ دسته "حواست باشه زود وا ندی جلوش، صبر کن تا اون پا پیش بذاره" ـ #intj و #INFJ و #ISFP ↜ دسته "تورو جدت از من نپرس، من خودم موندم تو این...
  6. اِنزوا؛

ISTJ تدارکاتچی | ISTJ

تواضع و غرور نقطه مقابل همدیگه هستن ولی istj هردوش رو باهم داره! #ISTJ
  7. amın

...(Memoirs of a Geisha) ـ #ENFJ ↜ اثر پروانه ای (The Butterfly Effect) ـ #ISTP ↜ تامب رایدر (Tomb Raider) ـ #ESTP ↜ نامحدود (Limitless) ـ #ISTJ ↜ یادگاری (Memento) ـ #ESTJ ↜ سقوط شاهین سیاه (Black Hawk Down) ـ #ISFP ↜ مزایای گوشه گیر بودن (The Perks of Being a Wallflower) ـ #ESFP ↜...
  8. م

ISTJ تدارکاتچی | ISTJ

#ISTJ تیپ شخصیتی ISTJ ترجیح میده که بیشتر اوقات خودش رو به تنهایی یا با تعداد کمی از دوستان قدیمی و نزدیکش بگذرونه. افراد این تیپ شخصیتی معمولاً خیلی به خانواده و عزیزانشان وفادار هستند و به آن ها اهمیت زیادی میدهند و سعی میکنند برای آرامش آن ها کاری انجام دهند. افراد این تایپ بسیار خوددار...
  9. م

ISTJ تدارکاتچی | ISTJ

بدترین چیزی که احتمالاً می‌تونی به یه #ISTJ بگی اینه که : گنگ، تنبل و غیرقابل اعتماده. ISTJ ها احتمالاً سخت کوش ترین و قدردان ترین در بین تایپ‌های MBTI هستن. کارهای زیادی رو انجام می‌‌دن بدون اینکه درخواست زیادی در قبالش داشته باشن، اگرچه مطمئناً وقتی کسی متوجهشون بشه ازشون قدردانی می‌کنه...
  10. م

ISTJ تدارکاتچی | ISTJ

#ISTJ تایپ ISTJ دوست صمیمی می‌خواد که با اون‌ها وفادار و صادق باشه. اون‌ها کسی رو می‌خوان که ارزش‌های اون‌ها رو به اشتراک بگذاره و به انتخاب‌های زندگی ISTJ‌ها توهین نکنه. اینکه بتونن با کسی در مورد روزشون ارتباط برقرار کنن و فقط مکالمات آرامش بخش داشته باشن برای اون‌ها بسیار لذت بخشه. اون‌ها...
  11. fateme_sa

• دسته‌بندی تایپ‌های MBTI از لحاظ جوری که میشه توجهشون رو جلب کرد: ـ∽ #ISTJ و #ISFJ و #ENFJ و #ESFJ ↜ دسته اونایی که باید حواستون به خصوصیات و جزئیات ریز راجع بهشون باشه و با یادآوریشون نشون بدید براتون مهمن. نشون بدید که عادات، علایق، خط قرمز ها و شخصیتشون رو حفظ هستید. ـ∽ #intj و #ENTJ و...
  12. fateme_sa

تایپ‌ های MBTI توی زندان ـ #ISFJ ، #ISTJ ، #INFJ ، #INFP ↜ بهترین رفتارا رو میکنن تا زودتر آزادشون کنن. ـ #ESTJ ، #ESFJ ، #ENFJ ↜ نگهبانای زندان رو با خودشون متحد میکنن. ـ #ISTP ، #INTP ↜ سعی میکنن فرار کنن. ـ #intj ، #ENTP ، #ENTJ ↜ از طریق شبکه زیر زمینی تو زندان، سرمایه گذاری میکنن. ـ...
  13. fateme_sa

• نشانه‌ های کراش زدن درونگراها ـ #ISTJ ↜ سعی میکنه تماس چشمی مشتاقانه تر و عمیق تری با فرد مورد علاقه‌اش برقرار کنه. ـ #ISFJ ↜ مخلوطی از احساسات خوشحالی و خجالت دارن که نمیدونن چجوری بروزش بدن. ـ #INFJ ↜ تا وقتی خودش نخواد به کراشش اعتراف کنه، نم پس نمیده. ـ #intj ↜ به طرز کاملا پنهانی...
  14. fateme_sa

• قلب تایپ‌ های درونگرا متعلق به چه کسیه؟ ـ #ISTJ ↜ کسی که صادقانه به این تایپ احترام بذاره و بهش اعتماد داشته باشه. ـ #ISFJ ↜ کسی که حواسش به جزئیات رفتار و کارهای کوچیکی که این تایپ انجام میده هست. ـ #INFJ ↜ کسی که معتقد باشه این تایپ جالبه، به جای اینکه بهش بگه عجیبه. ـ #intj ↜ کسی که...
  15. U

...ـ #ENTP ↜ خطر برق گرفتگی! ـ #intj ↜ خطر مرگ! ـ #ENTJ ↜ محدوده‌ی حفاظت حیوانات وحشی. ـ #ISTP ↜ جنس دست ساز. ـ #ESTP ↜ در منزل امتحان نکنید! ـ #ISTJ ↜ به عقب بکشید/به جلو هل دهید. ـ #ESTJ ↜ حاوی مقادیر بالای پروتئین. ـ #INFP ↜ شکستنی! با احتیاط حمل شود. ـ #ENFP ↜ خطر مواد رادیواکتیو. ـ #INFJ ↜...
عقب
بالا