فال شب یلدا

کاربرد هشتگ ISTJ

1. Hani_Sk

MBTI فکت‌های کلی تایپ‌های MBTI

راز‌های جالب درباره‌‌ی تایپ‌های MBTI ـ #ISTJ ↜ از جمله کساییه که احتمالا داوطلب شدن برای حضور در یک برنامه تلویزیونی یا جمع بزرگ رو استرس‌آور بدونه. ـ #ISFJ ↜ از جمله کساییه که احتمالا از ویدیو گیم هایی با حالت یا اهداف گروهی لذت میبره. ـ #INFJ ↜ از جمله کساییه که اجازه گرفتن برای نزدیک شدن...
  2. Natanahi

...دیگران میگید، انعکاسی از چیزی هست که خودتون هستید! ـ #ESFP ↜ گول کلمات و حرف های آدم هارو نخورید، به رفتار اونا بیشتر از حرف هاشون دقت کنید ـ #ISTJ ↜ سعی کنید افرادی که باشما تفاوت های زیادی دارن رو هم درک کنید ـ #ISTP ↜ مهارت های دیگران هم میتونه مفید باشه و شما رو به جاهایی که دوست دارین...
  3. Natanahi

ISTJ تدارکاتچی | ISTJ

اگه istj هستی کتاب « سه قطره خون » و « مزرعه حیوانات » رو بخون . #ISTJ
  4. اِنزوا؛

ISTJ تدارکاتچی | ISTJ

ـ ISTJ: من آدم خسته کننده ای نیستم! کاش مردم بدونن من به همون اندازه که تلاش گر و قانونمند هستم، بلدم چطور خوش بگذرونم و تفریح کنم. منم تفریحاتی دارم که ازشون لذت ببرم، اون رباتی که از شخصیت من تو ذهنتون ساختید وجود خارجی نداره #ISTJ
  5. Natanahi

• چیزی که تایپ‌های MBTI رو مضطرب میکنه ـ #ISTJ ↜ توسط مردم و نگرش هاشون محاصره بشه. ـ #ISFJ ↜ اینکه اعمال یا حرف‌های گذشته‌اش واسش دردسر بشن، مجبور شه کاری که از انجامش پشیمونه رو به خاطر بیاره. ـ #INFJ ↜ یک دفعه به یه مهمونی یا قرارِ غیر منتظره دعوت بشه. ـ #intj ↜ ندونه پتانسیل های حقیقیش چه...
  6. Natanahi

• تایپ‌ های MBTI به کسی که کراش زده چه مشاوره‌ای میدن؟ ـ #ISFJ و #ENFJ ↜ دسته "فقط برو با کراشت صحبت کن، بقیه‌اش رو خدا کریمه" ـ #ISTJ و #ENTJ و #ESFJ ↜ دسته "حواست باشه زود وا ندی جلوش، صبر کن تا اون پا پیش بذاره" ـ #intj و #INFJ و #ISFP ↜ دسته "تورو جدت از من نپرس، من خودم موندم تو این...
  7. اِنزوا؛

ISTJ تدارکاتچی | ISTJ

تواضع و غرور نقطه مقابل همدیگه هستن ولی istj هردوش رو باهم داره! #ISTJ
  8. Amin~

...(Memoirs of a Geisha) ـ #ENFJ ↜ اثر پروانه ای (The Butterfly Effect) ـ #ISTP ↜ تامب رایدر (Tomb Raider) ـ #ESTP ↜ نامحدود (Limitless) ـ #ISTJ ↜ یادگاری (Memento) ـ #ESTJ ↜ سقوط شاهین سیاه (Black Hawk Down) ـ #ISFP ↜ مزایای گوشه گیر بودن (The Perks of Being a Wallflower) ـ #ESFP ↜...
  9. FARNIA

ISTJ تدارکاتچی | ISTJ

#ISTJ تیپ شخصیتی ISTJ ترجیح میده که بیشتر اوقات خودش رو به تنهایی یا با تعداد کمی از دوستان قدیمی و نزدیکش بگذرونه. افراد این تیپ شخصیتی معمولاً خیلی به خانواده و عزیزانشان وفادار هستند و به آن ها اهمیت زیادی میدهند و سعی میکنند برای آرامش آن ها کاری انجام دهند. افراد این تایپ بسیار خوددار...
  10. FARNIA

ISTJ تدارکاتچی | ISTJ

بدترین چیزی که احتمالاً می‌تونی به یه #ISTJ بگی اینه که : گنگ، تنبل و غیرقابل اعتماده. ISTJ ها احتمالاً سخت کوش ترین و قدردان ترین در بین تایپ‌های MBTI هستن. کارهای زیادی رو انجام می‌‌دن بدون اینکه درخواست زیادی در قبالش داشته باشن، اگرچه مطمئناً وقتی کسی متوجهشون بشه ازشون قدردانی می‌کنه...
  11. FARNIA

ISTJ تدارکاتچی | ISTJ

#ISTJ تایپ ISTJ دوست صمیمی می‌خواد که با اون‌ها وفادار و صادق باشه. اون‌ها کسی رو می‌خوان که ارزش‌های اون‌ها رو به اشتراک بگذاره و به انتخاب‌های زندگی ISTJ‌ها توهین نکنه. اینکه بتونن با کسی در مورد روزشون ارتباط برقرار کنن و فقط مکالمات آرامش بخش داشته باشن برای اون‌ها بسیار لذت بخشه. اون‌ها...
  12. fateme_sa

• دسته‌بندی تایپ‌های MBTI از لحاظ جوری که میشه توجهشون رو جلب کرد: ـ∽ #ISTJ و #ISFJ و #ENFJ و #ESFJ ↜ دسته اونایی که باید حواستون به خصوصیات و جزئیات ریز راجع بهشون باشه و با یادآوریشون نشون بدید براتون مهمن. نشون بدید که عادات، علایق، خط قرمز ها و شخصیتشون رو حفظ هستید. ـ∽ #intj و #ENTJ و...
  13. fateme_sa

تایپ‌ های MBTI توی زندان ـ #ISFJ ، #ISTJ ، #INFJ ، #INFP ↜ بهترین رفتارا رو میکنن تا زودتر آزادشون کنن. ـ #ESTJ ، #ESFJ ، #ENFJ ↜ نگهبانای زندان رو با خودشون متحد میکنن. ـ #ISTP ، #INTP ↜ سعی میکنن فرار کنن. ـ #intj ، #ENTP ، #ENTJ ↜ از طریق شبکه زیر زمینی تو زندان، سرمایه گذاری میکنن. ـ...
  14. fateme_sa

• نشانه‌ های کراش زدن درونگراها ـ #ISTJ ↜ سعی میکنه تماس چشمی مشتاقانه تر و عمیق تری با فرد مورد علاقه‌اش برقرار کنه. ـ #ISFJ ↜ مخلوطی از احساسات خوشحالی و خجالت دارن که نمیدونن چجوری بروزش بدن. ـ #INFJ ↜ تا وقتی خودش نخواد به کراشش اعتراف کنه، نم پس نمیده. ـ #intj ↜ به طرز کاملا پنهانی...
  15. fateme_sa

• قلب تایپ‌ های درونگرا متعلق به چه کسیه؟ ـ #ISTJ ↜ کسی که صادقانه به این تایپ احترام بذاره و بهش اعتماد داشته باشه. ـ #ISFJ ↜ کسی که حواسش به جزئیات رفتار و کارهای کوچیکی که این تایپ انجام میده هست. ـ #INFJ ↜ کسی که معتقد باشه این تایپ جالبه، به جای اینکه بهش بگه عجیبه. ـ #intj ↜ کسی که...
عقب
بالا