کاربرد هشتگ مهساپناهی

1. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] https://forum.1roman.ir/threads/270234/#post-1703164 سلاااااااااام به...

...مثل همیشه من تو تبلیغ تنبلم، پس اگر دوست دارید همراهم باشید اشتراک قصه رو فعال کنید و اگر خدا خواست و قصه به دلتون نشست به بقیه معرفی‌ش کنید... #یک_دقیقه_چیزی_از_ابد_کم_نمی_کند #حال_دلتون_خوب #مهساپناهی #میم_پناه #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم
  2. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] دوستتون دارم... #مهساپناهی #دودواسکاچی #حال_دلتون_خوب...

یاخیرالحافظین دوستتون دارم... #مهساپناهی #دودواسکاچی #حال_دلتون_خوب #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] + چرا؟ با همه مراجعینتون راحت صحبت می‌کنید؟ - صددرصد ولی تو چی می‌خوای...

یاخیرالحافظین + چرا؟ با همه مراجعینتون راحت صحبت می‌کنید؟ - صددرصد ولی تو چی می‌خوای بشنوی؟ اینکه یه استثنایی؟ #دودواسکاچی #مهساپناهی #میم_پناه #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] حتی شاید باید گچ دور دستم را باز می‌کردم و دوباره و دوباره آسیب...

...روحم درد می‌کند، کسی نمی‌فهمید چه‌قدر عذاب می‌کشم. اما اگر دستم از چند نقطه دیگر هم آسیب می‌دید، قطعا من این‌قدر زجر نمی‌کشیدم اما دردم از بیرون بزرگ دیده می‌شد و بیشتر به چشم می‌آمد. #دودواسکاچی #میم_پناه #مهساپناهی #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart...
  5. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] - می‌دونی الآن که چشمات مثل خودم شده فهمیدم من عاشق اون چیزی شدم که...

...- می‌دونی الآن که چشمات مثل خودم شده فهمیدم من عاشق اون چیزی شدم که پشت چشمته، پشت چشمات پر از حرفه، پر از حرفه و من نمی‌دونم چند هزار سال طول می‌کشه تا همه‌شون رو بخونم. #روی_موج_اورارتو #میم_پناه #مهساپناهی #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم
  6. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] از قوی بودن، خسته بودم، کم آورده بودم. این چند ماه و به خصوص این چند...

...زانوهای خم شده‌ی روحم را ببیند. دلم می‌خواست یک نفر از دور بیاید و مرا به نشستن دعوت کند، به خوابیدن، به فراموشی، به بی‌خیالی، به هر چیزی جز قوی بودن. #دودواسکاچی #نجوا_بهنام #مهساپناهی #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :458209-f12060c2c913aba8ccc50517d4698098: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم
  7. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] - می‌دونی چه‌قدر برای اومدنت صبر کردم؟ - ... - صد سال؟ دویست سال؟ سیصد...

...بود، پر از تور و شکوفه‌های سفید، دامنش مثل همیشه موج می‌زد و عجیب بود که در این باد و بوران احساس سرما نمی‌کردم. #روی_موج_اورارتو #میم_پناه #مهساپناهی #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :458209-f12060c2c913aba8ccc50517d4698098: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم #حال_دلتون_خوب #دوستتون_دارم_ها
  8. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] انگار از بالای یه دره افتادم پایین استخونام شکسته ولی مجبور شدم...

...می‌دونم که باید دست خدا رو بگیرم و مثل همیشه خودم رو بکشم بالا فقط خسته‌م نفسم تنگه سینه‌م سنگین ولی می‌دونم خدا هست... خدا هست... خدا هست... #میم_پناه_نوشت #مهساپناهی #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :458209-f12060c2c913aba8ccc50517d4698098: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم #حال_دلتون_خوب
  9. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] - آدم‌ها همیشه وقتی تو سایه‌ن، خود واقعی‌شون میشن. #دودواسکاچی...

یاخیرالحافظین - آدم‌ها همیشه وقتی تو سایه‌ن، خود واقعی‌شون میشن. #دودواسکاچی #میم_پناه #مهساپناهی #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :458209-f12060c2c913aba8ccc50517d4698098: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم
  10. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] یوسف زمزمه کرد: - مار از شونه بدش میاد، دم چونه‌ش سبز میشه. قابلیت رد...

...چرا دم چونه‌ی مار باید شونه سبز بشه؟ خیلی متفکر سر تکان داد: - راستش رو بخوای، این قسمتش برای خودم هم سواله. و روا بود که شانه‌های من هم از خنده بلرزد. #روی_موج_اورارتو #میم_پناه #مهساپناهی #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :458209-f12060c2c913aba8ccc50517d4698098: #اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد_وعجل_فرجهم
  11. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] - میگم جوابشون رو بده، چون الآن با خودت تو جنگی، نذار بقیه فکر کنن حق...

...جوابشون رو بده، چون الآن با خودت تو جنگی، نذار بقیه فکر کنن حق دارن هر حرفی بهت بزنن یا زیر سوال ببرنت. #دودواسکاچی #نجوا_بهنام #نبات_مشکات #میم_پناه #مهساپناهی #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :458209-f12060c2c913aba8ccc50517d4698098: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم #حال_دلتون_خوب...
  12. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] - تو علم روان‌شناسی میگن سربه‌سر آدم بی‌حوصله نذارید ولی من فکر...

...بی‌حوصله نذارید ولی من فکر می‌کنم، طرف بی‌حوصله‌تر میشه. مثل آب راکد، یه گوشه که بمونه، راکدتر میشه، خاک تهش می‌شینه، برگ‌های خشک هم روش. #دودواسکاچی #میم_پناه #مهساپناهی #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :458209-f12060c2c913aba8ccc50517d4698098: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم #حال_دلتون_خوب
  13. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] - یوسف این‌جور آدمی نیست، همه اذیتش کردن، هی چنگ انداختن یه گوشه از...

...- یوسف این‌جور آدمی نیست، همه اذیتش کردن، هی چنگ انداختن یه گوشه از دلش رو کندن ولی نمی‌دونم دلش چقدر بزرگ بوده که هنوزم انقدر گنده‌س و مهربونه. #میم_پناه #مهساپناهی #روی_موج_اورارتو #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :458209-f12060c2c913aba8ccc50517d4698098: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم
  14. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] + تقاص نامردی نامردها رو از خودت نگیر. #دودواسکاچی #میم_پناه...

یاخیرالحافظین + تقاص نامردی نامردها رو از خودت نگیر. #دودواسکاچی #میم_پناه #مهساپناهی #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :458209-f12060c2c913aba8ccc50517d4698098: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم
  15. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] - چیزهایی که هیچ‌وقت نگفته بودم و دوستشون نداشتم رو الآن و تو این اتاق...

...نکنه وقتی تو خواب بودی شکسته،‌ بیدار بشی و زندگی کنی. چاووش همین اول راه نشون داد مردی نیست که بشه بهش تکیه کرد، آدمی نیست که با خیال راحت دلت رو بسپری دستش. #دودواسکاچی #میم_پناه #مهساپناهی #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :458209-f12060c2c913aba8ccc50517d4698098...
عقب
بالا