نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

کاربرد هشتگ آقای_آذر

1. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین غسل کن و نیت اعجاز کن باز مرا با خودم آغاز کن #آقای_آذر بالای «عشق دو پهلو» باید می‌گفتم ولی اینجا میگم ممنونم که نگاهتون رو به قصه‌ها دادید و با هر ژانری که نوشتم همراهم بودید و هستید... حال دلتون خوب... __________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل...
  2. میم پناه

یاخیرالحافظین شعله بکش بر شب تکراری‌ام مرده‌ی این گونه خود آزاری‌ام #آقای_آذر شما رو سفارش می‌کنم به خوندن ایشون: https://forum.1roman.ir/posts/1684295/ _________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین گاه شقایق‌تر از انسان شدی روح ترک‌خورده‌ی کاشان شدی #آقای_آذر سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart: شاهد رو بیشتر از همه‌ی پسرهام دوست دارم ولی شما می‌تونید هر کدوم از کاراکترها که...
  4. میم پناه

در حال تایپ رمان دَردَم از یار اَست و دَرمان نیز هَم | مهسا پناهی نویسنده افتخاری انجمن

یاخیرالحافظین واژه‌ی در حنجره را تیغ کن زیر قدم‌ها تله تبلیغ کن #آقای_آذر دوستتون دارم و حال دلتون خوب...:green-heart: ______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  5. میم پناه

در حال تایپ رمان دَردَم از یار اَست و دَرمان نیز هَم | مهسا پناهی نویسنده افتخاری انجمن

یاخیرالحافظین سرخ‌تر از شعر مگر دیده‌اید‌؟ ... لب بگشایید اگر دیده‌اید #آقای_آذر سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ چون پست‌های دوتا قصه‌ی دیگه هم هست، امشب فقط دوتا پست می‌ذارم از این قصه دوستتون دارم...:green-heart: __________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل...
  6. میم پناه

یاخیرالحافظین شکر آن را که میان من او صلح افتاد حوریان رقص کنان ساغر شکرانه زدند #آقای_آذر سلام به روی ماهتون... حال دلتون خوب... ________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  7. میم پناه

یاخیرالحافظین تشنه کف کرده و تف دیده در عمق برهوت ناگهان زد به سرم دست رسانم به قنوت #آقای_آذر سلام به روی ماهتون...:face-holding-back-tears: ممنون نظرهای شیرینتونم...:face-holding-back-tears: __________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart...
  8. میم پناه

یاخیرالحافظین دوش دیدم که ملائک در میخانه زدند گل آدم بسرشتندو به پیمانه زدند #آقای_حافظ #آقای_آذر سلام به روی ماهتون:face-holding-back-tears: حال دلتون خوب... ______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  9. میم پناه

در حال تایپ رمان عشق دو پهلو | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین وقت سوسو زدن حسرت انسان شده بود قدسیان بر سر هم صحبتی‌ام چانه زدند #آقای_آذر سلام به روی ماهتون... با اینکه زیاد پست گذاشتم ولی به‌جای حساسش نرسیدیم. خدا بخواد بار بعد هم زیاد پست می‌ذارم و حتما دیگه به اون نقطه‌ی حساس و جواب سوالاتتون می‌رسیم:kissym: حال دلتون...
  10. میم پناه

در حال تایپ رمان عشق دو پهلو | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین زخم ازاین تیغ و تبر تا بخواهی خورده‌م عشق من اره‌ی تن تیزتری هم داری #آقای_آذر سلام به روی ماهتون... ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  11. میم پناه

یاخیرالحافظین زنده‌ام هر چه زدی تیغه به شریان نرسید خیز بردار ببینم خطری هم داری #آقای_آذر سلام به روی ماهتون...:face-holding-back-tears: __________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  12. میم پناه

یاخیرالحافظین این ق*م*ا*ر عاقبتش جان مرا می‌بازد با تو سرشاخ شدن دست قدر می‌خواهد #آقای_آذر سلام به روی ماهتون... _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  13. میم پناه

یاخیرالحافظین پشت یک میز خزیدیم که بازی بکنیم روبه‌رو بودن با عشق جگر می‌خواهد #آقای_آذر سلام به روی ماهتون که...:x3: چون می‌خوام از این قصه پست زیاد بذارم، دیگه حرف نمی‌زنم بالای پست‌ها حال دلتون خوب... ________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج...
  14. میم پناه

یاخیرالحافظین هر پسربچه که راهش به خیابان تو خورد یک شبه مرد شد و یکه به میدان زد و مُرد #آقای_آذر سلام به روی ماهتون... دوستتون دارم...:sugarwarez-004::green-heart: _______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  15. میم پناه

یاخیرالحافظین ماهِ بیرون زده از کنگره‌ی پیرهنم نکند خیز برم پنجه به خالی بزنم #آقای_آذر سلام به روی ماهتون... حال دلتون خوب...:green-heart: _______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
عقب
بالا