کاربرد هشتگ آقای_آذر

1. میم پناه

در حال تایپ رمان دَردَم از یار اَست و دَرمان نیز هَم | مهسا پناهی نویسنده افتخاری انجمن

یاخیرالحافظین من زیستنم قصه ی مردم شده است ... یک تو، وسط زندگیم گم شده است #آقای_آذر اگر خواستید برام نظرهای قشنگتون بنویسید، اینجا منتظرتونم: https://forum.1roman.ir/members/21881/ حال دلتون خوب... و دوستتون دارم بالای پست‌ اول #دودواسکاچی گفتم چرا پست‌ها دیر شدن _________________ جهت...
  2. میم پناه

در حال تایپ رمان دَردَم از یار اَست و دَرمان نیز هَم | مهسا پناهی نویسنده افتخاری انجمن

یاخیرالحافظین آتش بزن این قافیه ها سوختنی ست ... این شعر ِ پُر از داغ ِ تو آتش زدنی ست #آقای_آذر __________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین مجنون تو هستم که فقط گوش کنی ... بگذاری ام و باز فراموش کنی #آقای_آذر ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین لیلی مگذار از دَم ِ خود دود شوم ... لیلی مپسند این همه نابود شوم #آقای_آذر ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  5. میم پناه

یاخیرالحافظین لیلی تو بگو، حرف بزن، نوبت توست ... بعد از من و جان کندن من نوبت توست #آقای_آذر __________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  6. میم پناه

یاخیرالحافظین لیلی بنشین خاطره ها را رو کن ... لب وا کن و با واژه بزن جادو کن #آقای_آذر سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ از اون‌جا که این قصه رو با پست زیاد دوست دارید:x3: پست زیاد داریم:big-hug: ________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج...
  7. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین سرما اگر سخت است قلبی را ... آتش بزن درگیرِ داغش باش #آقای_آذر اگر نظرهای قشنگتون رو برام بنویسید،خوشحال و ممنونتون میشم:big-hug::green-heart: جا برای نوشتن نظر: https://forum.1roman.ir/members/21881/ ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید...
  8. میم پناه

یاخیرالحافظین می‌سوزم و می‌میرم و جان می‌گیرم ... با این همه هر بار زبان می‌گیرم #آقای_آذر قصه رو بخونید: عاشقانه درامه، اگر #دوست_نداشتنت_مبارک رو خوندید، احتمالا این رو هم دوست داشته باشید: https://forum.1roman.ir/threads/266668/ ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن...
  9. میم پناه

یاخیرالحافظین من ماجرای برف و بارانم ... شاید که پایی را بلغزانم #آقای_آذر سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ این‌که پنجشنبه جمعه پست نذاشتم، به این خاطر نبود که بابت لایک‌ها و نظراتی که نمی‌نویسید، غمم گین بود. ۱. به خاطر شلوغی آخر سال، کارهام باهم قاطی شدن. ۲. در نتیجه‌ی همین شلوغی...
  10. میم پناه

یاخیرالحافظین سارق شب‌های طلاکوب من...می‌شکنم می‌شکنم خوب من #آقای_آذر سلام به روی ماهتون... می‌خواستم زیاد پست بذارم ولی خب خیلی تعداد خواننده‌های قصه کمه و ذوقم کور شد ________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  11. میم پناه

یاخیرالحافظین آمده‌ام با عطش سال‌ها تا تو کمی عشق بنوشانی‌ام #آقای_آذر #آقای_بهمنی پیشاپیش شروع ماه رمضون رو تبریک میگم، فکر کنم یکشنبه شروعش باشه... به‌یاد دل‌های همدیگه باشیم...:green-heart: _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج...
  12. میم پناه

یاخیرالحافظین دلخوش گرمای کسی نیستم آمده‌ام تا تو بسوزانی‌ام #آقای_آذر #آقای_بهمنی آقای آذر تضمین شعر آقای بهمنی رو گفتن. سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ ببخشید دیر اومدم ممنونم که تو تاپیک سوژه‌سرا نظرهای قشنگتون رو گفتید... خدا رو شکر می‌کنم و خوشحالم که قصه رو دوست دارید و دوستتون...
  13. میم پناه

یاخیرالحافظین تنهایی‌ام را شیـر خواهم داد اوضاع را تغییر خواهم داد #آقای_آذر میگم این همه پست نظر دادن داره دیگه؟ واقعا انتظار دارم نظراتون رو ببینم... حتی اون مهربونایی که خیلی کم افتخار میدن برام بنویسن:big-hug: دوستتون دارم... _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید...
  14. میم پناه

یاخیرالحافظین در من دو جرعه زندگی مانده آن هم نجنبی زود می‌میرد #آقای_آذر ______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: پ.ن: فصل‌ها ویرایش و نام‌گذاری شدن
  15. میم پناه

یاخیرالحافظین سیاره‌ای خاموش و متروکم در من حضوری گنگ مشهود است #آقای_آذر این هفته از #دودو_اسکاچی پست نذاشتم، خدا بخواد ویرایش کنم، میام می‌ذارم:big-hug: ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
عقب
بالا