کاربرد هشتگ آقای_آذر

1. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین گاه شقایق‌تر از انسان شدی ... روح ترک خورده‌ی کاشان شدی #آقای_آذر می‌دونید پرونده‌ی آخریم و نظر نمی‌دید؟ این قصه هم داره با کمک خدا آروم‌آروم به خط پایان می‌رسه:face-holding-back-tears::green-heart: _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک...
  2. میم پناه

در حال تایپ رمان دَردَم از یار اَست و دَرمان نیز هَم | مهسا پناهی نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین چه فرقی می‌کند من چند سر قلیان عوض کردم؟ برای قهوه‌چی‌ها، مرد، خاطرخواه‌تر بهتر #آقای_آذر _________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج...:green-heart:
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین چیزی نخواهم گفت باور کن گاهی سکوت، آینه‌ی داد است #آقای_آذر وَ بازگشت اسکاچی... ______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین در چشم‌هایم سوز می‌رفت و از گونه‌ها قندیل می‌آویخت #آقای_آذر از تبریک‌های شیرینی که گفتید و ممنونم و همه رو تا چند ساعت دیگه دونه‌دونه جواب می‌دم الآن عجله داشتم پست‌ها رو بذارم:intlove::x3::face-holding-back-tears::big-hug::intlove: ________________ جهت مشاهده متن کامل باید...
  5. میم پناه

در حال تایپ رمان دَردَم از یار اَست و دَرمان نیز هَم | مهسا پناهی نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین تو را به حرمت عشقت قسم بیا برگرد بیا و تلخ تر از این مکن دهان مرا #آقای_صباغ_نو_امید سلام به روی ماهتون که...:big-hug: حالتون چطوره؟ پ.ن مهم: مطالب پیش‌پست تا دو هفته‌ی آینده ویرایش و پاک می‌شوند. از اون‌جا که اغلبتون به پروفایلم سر نمی‌زنید، اینجا می‌گم که... خدا رو شکر...
  6. میم پناه

یاخیرالحافظین عقلم به من، قلبم گرفتاره تاریخِ روز آشنایی بود #آقای_آذر حال دلتون خوب... _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  7. میم پناه

یاخیرالحافظین در خانه‌ی من عشق خدایی می‌کرد بانوی هنر، هنرنمایی می‌کرد #آقای_آذر ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  8. میم پناه

یاخیرالحافظین می‌گفتم و می‌گفتم و گفتم نشنیدی و نشنیدم و گم شد #آقای_آذر _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart: یعنی حتی سوال "حضور نهال رو دوست دارید؟" رو جواب ندادید:banghead: خودم رو بزنم
  9. میم پناه

یاخیرالحافظین من زیستنم قصه ی مردم شده است ... یک تو، وسط زندگیم گم شده است #آقای_آذر اگر خواستید برام نظرهای قشنگتون بنویسید، اینجا منتظرتونم: https://forum.1roman.ir/members/21881/ حال دلتون خوب... و دوستتون دارم بالای پست‌ اول #دودواسکاچی گفتم چرا پست‌ها دیر شدن _________________ جهت...
  10. میم پناه

یاخیرالحافظین آتش بزن این قافیه ها سوختنی ست ... این شعر ِ پُر از داغ ِ تو آتش زدنی ست #آقای_آذر __________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  11. میم پناه

یاخیرالحافظین مجنون تو هستم که فقط گوش کنی ... بگذاری ام و باز فراموش کنی #آقای_آذر ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  12. میم پناه

یاخیرالحافظین لیلی مگذار از دَم ِ خود دود شوم ... لیلی مپسند این همه نابود شوم #آقای_آذر ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  13. میم پناه

یاخیرالحافظین لیلی تو بگو، حرف بزن، نوبت توست ... بعد از من و جان کندن من نوبت توست #آقای_آذر __________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  14. میم پناه

یاخیرالحافظین لیلی بنشین خاطره ها را رو کن ... لب وا کن و با واژه بزن جادو کن #آقای_آذر سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ از اون‌جا که این قصه رو با پست زیاد دوست دارید:x3: پست زیاد داریم:big-hug: ________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج...
  15. میم پناه

یاخیرالحافظین سرما اگر سخت است قلبی را ... آتش بزن درگیرِ داغش باش #آقای_آذر اگر نظرهای قشنگتون رو برام بنویسید،خوشحال و ممنونتون میشم:big-hug::green-heart: جا برای نوشتن نظر: https://forum.1roman.ir/members/21881/ ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید...
عقب
بالا