کاربرد هشتگ آقای_آذر

1. میم پناه

در حال تایپ رمان دَردَم از یار اَست و دَرمان نیز هَم | مهسا پناهی نویسنده افتخاری انجمن

یاخیرالحافظین تنهایی‌ام را شیـر خواهم داد اوضاع را تغییر خواهم داد #آقای_آذر میگم این همه پست نظر دادن داره دیگه؟ واقعا انتظار دارم نظراتون رو ببینم... حتی اون مهربونایی که خیلی کم افتخار میدن برام بنویسن:big-hug: دوستتون دارم... _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید...
  2. میم پناه

در حال تایپ رمان دَردَم از یار اَست و دَرمان نیز هَم | مهسا پناهی نویسنده افتخاری انجمن

یاخیرالحافظین در من دو جرعه زندگی مانده آن هم نجنبی زود می‌میرد #آقای_آذر ______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: پ.ن: فصل‌ها ویرایش و نام‌گذاری شدن
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین سیاره‌ای خاموش و متروکم در من حضوری گنگ مشهود است #آقای_آذر این هفته از #دودو_اسکاچی پست نذاشتم، خدا بخواد ویرایش کنم، میام می‌ذارم:big-hug: ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین دلخوش نکن، این متن چیزی نیست این شعرِ بی تصویر یعنی هیچ #آقای_آذر میگم که قصه رو دوست دارید؟ ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  5. میم پناه

یاخیرالحافظین وقتی خودت در خود گرفتاری هر گونه‌یِ زنجیر یعنی هیچ #آقای_آذر سلام دوباره به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ بریم برای تکمیل پست‌ها _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  6. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین از کدامین رُخ تزویر مرا می‌نگری از کدامین درِ جادو به تو برمی‌گردم #آقای_آذر دوستتون دارم... ______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  7. میم پناه

یاخیرالحافظین بین این مردمِ عاشق‌کُشِ معشوقه‌فروش مگذارم مگذارم مگذارم مگذار #آقای_آذر قصه رو دوست دارید؟ ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  8. میم پناه

یاخیرالحافظین پس از این بیت من و آینه در یک قابیم او همه ریزترین زیر و بَمَم را بلد است #آقای_آذر سلام به روی ماهتون که...:big-hug: حالتون چطوره؟ میشه واقعا خوب و دلگرم‌کننده همراه من و قصه باشید؟ عیدتون مبارک... ولنتاینتون هم مبارک... با این‌که انگار شما من رو دوست ندارید ولی من خیلی...
  9. میم پناه

یاخیرالحافظین ما دو آرایشِ جنگیم، ولی پشت به هم هیچ رزمی، کمر هیبت ما را نشکست #آقای_آذر حال دلتون خوب و میگم که این قصه #دردم_از_یار_است_و_درمان_نیز_هم خیلی عاشقانه‌س‌ها اگر ترکیب ژانر عاشقانه و درام رو دوست دارید، بخونیدش:intlove:، نهال #دوست_نداشتنت_مبارک هم مفصل حضور داره تو قصه نجلا و...
  10. میم پناه

یاخیرالحافظین غسل کن و نیت اعجاز کن باز مرا با خودم آغاز کن #آقای_آذر بالای «عشق دو پهلو» باید می‌گفتم ولی اینجا میگم ممنونم که نگاهتون رو به قصه‌ها دادید و با هر ژانری که نوشتم همراهم بودید و هستید... حال دلتون خوب... __________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل...
  11. میم پناه

یاخیرالحافظین شعله بکش بر شب تکراری‌ام مرده‌ی این گونه خود آزاری‌ام #آقای_آذر شما رو سفارش می‌کنم به خوندن ایشون: https://forum.1roman.ir/posts/1684295/ _________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  12. میم پناه

یاخیرالحافظین گاه شقایق‌تر از انسان شدی روح ترک‌خورده‌ی کاشان شدی #آقای_آذر سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart: شاهد رو بیشتر از همه‌ی پسرهام دوست دارم ولی شما می‌تونید هر کدوم از کاراکترها که...
  13. میم پناه

یاخیرالحافظین واژه‌ی در حنجره را تیغ کن زیر قدم‌ها تله تبلیغ کن #آقای_آذر دوستتون دارم و حال دلتون خوب...:green-heart: ______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  14. میم پناه

یاخیرالحافظین سرخ‌تر از شعر مگر دیده‌اید‌؟ ... لب بگشایید اگر دیده‌اید #آقای_آذر سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ چون پست‌های دوتا قصه‌ی دیگه هم هست، امشب فقط دوتا پست می‌ذارم از این قصه دوستتون دارم...:green-heart: __________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل...
  15. میم پناه

یاخیرالحافظین شکر آن را که میان من او صلح افتاد حوریان رقص کنان ساغر شکرانه زدند #آقای_آذر سلام به روی ماهتون... حال دلتون خوب... ________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
عقب
بالا