متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ آقای_فاضل

1. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین آدمی‌زادست و عشق و دل به هر کاری زدن آدم‌ست و سیب خوردن آدم‌ست و اشتباه #آقای_فاضل سلام به روی ماهتون... حال دلتون خوب و ممنون نظرهای شیرینتونم...:x3: اون‌هایی که ساکتن، واقعا نظری ندارن؟ ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج...
  2. میم پناه

یاخیرالحافظین بعدها تاریخ می‌گوید که چشمانت چه کرد؟ با من تنهاتر از ستارخان ِ بی‌سپاه #آقای_فاضل سلام به روی ماهتون که... قصه رو دوست دارید؟ حال دلتون خوب... _______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین چون شیر عاشقی که به آهوی پرغرور من عاشقم به دیدنت از تپه‌های دور #آقای_فاضل سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ میگم... هیچی. حال دلتون خوب ______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  4. میم پناه

در حال تایپ رمان عشق دو پهلو | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین یک بار به من قرعه عاشق شدن افتاد یک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه! #آقای_فاضل سلام به روی ماهتون که... حال دلتون خوب...:green-heart: _________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  5. میم پناه

در حال تایپ رمان عشق دو پهلو | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین با هرکه توانسته کنار آمده دنیا با اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه! #آقای_فاضل سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  6. میم پناه

یاخیرالحافظین من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنه تیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه #آقای_فاضل سلام به روی ماهتون... ممنون نظرهای قندونباتتونم...:face-holding-back-tears: حال دلتون خوب... ______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  7. میم پناه

یاخیرالحافظین بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرور پشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟ #آقای_فاضل سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ میگم طنز رو به ژانرها اضافه کنیم؟ کلا درام رو حذف کنم؟ حال دلتون خوب...:green-heart: _______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل...
  8. میم پناه

یاخیرالحافظین این کوزه ترک خورد! چه جای نگرانی است من ساخته از خاک کویرم که بمیرم #آقای_فاضل سلام به روی ماهتون... میگم پست‌ها رو تند نوشتم و احتمال داره نیاز به ویرایش داشته باشن ممنون نگاهتونم و دوستتون دارم... ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک...
  9. میم پناه

یاخیرالحافظین یا چشم بپوش از من و از خویش برانم یا تَنگ در آغوش بگیرم که بمیرم #آقای_فاضل سلام به روی ماهتون...:x3: اگر دوست داشتید برام نظرتون رو بنویسید...:face-holding-back-tears: _______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  10. میم پناه

یاخیرالحافظین یک قطره‌ی آبم که در اندیشه‌ی دریا افتادم و باید بپذیرم که بمیرم #آقای_فاضل سلام به روی ماهتون...:green-heart: ______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  11. میم پناه

یاخیرالحافظین در راه رسیدن به تو گیرم که بمیرم اصلاً به تو افتاد مسیرم که بمیرم #آقای_فاضل سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ خیلی صحبت نمی‌کنم و فقط پست می‌ذارم از هر دوتا قصه:kissym: _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  12. میم پناه

رتبه سوم BNY رمان روی موج اورارتو | مهساپناهی نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین موج عشق تو اگر شعله به دل‌ها بکشد رود را از جگر کوه به دریا بکشد #آقای_فاضل سلام دوباره به روی ماهتون... می‌دونید چقدر دوستتون دارم؟ عیدتون پیشاپیش مبارک... حال دلتون خوبه خوبه خوب... این مدت که نبودم خیلی به‌هم‌ریخته بودم... حتی نمی‌دونم میزان بی‌حوصلگی و خمودیم رو با چه...
  13. میم پناه

یاخیرالحافظین ما را کبوترانه وفادار کرده است آزاد کرده است و گرفتار کرده است #آقای_فاضل #آقای_امام_رضا سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ پنج دقیقه دیگه نه سال ۱۴۰۲ئه، نه ۱۴۰۳، چند ساعت بعدی معلقه انگار... خونه‌تکونی‌هاتون رو کردید؟ دلتون رو تکوندید؟ امسال چی‌ها و کی‌ها رو از دلتون...
  14. میم پناه

یاخیرالحافظین با هرکه توانسته کنار آمده دنیا با اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه! #آقای_فاضل سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ میگم #دودو_اسکاچی رو می‌خونید؟ حال دلتون خوب پست ۳ از ۳ __________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید...
  15. میم پناه

یاخیرالحافظین من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنه تیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه #آقای_فاضل سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ میگم تو مسابقه BNY شرکت کردم‌ها:xt3: ژانر عاشقانه ممنون حضور و همراهی تک‌تک شما مهربونام... دوستتون دارم... حال دلتون خوب پست ۲ از ۳ سه‌تا پست می‌تونم...
عقب
بالا