کاربرد هشتگ رهی_معيری

1. ~•°REZ-FA°•~

متون و دلنوشته‌ها متون و دلنوشته‌ها | رهی معیری

تا تـو مُرادِ من دهى، کُشته مرا فراقِ تـو تا تو به دادِ من رسى من به خدا رسيده‌ام *** خفتم بیاد یار در آغوش گل ولی آغوش گل کجا و بر و دوش او کجا؟ #رهی_معيری
  2. ~•°REZ-FA°•~

يا درد و غمی كه داده ای، بازش گير يا جان و دلی كه برده‌ای، بازم ده *** زلف و رخسار تو ره بر دل بیتاب زنند رهزنان قافله را در شب مهتاب زنند #رهی_معيری
  3. ~•°REZ-FA°•~

آن دم که با تو باشم محنت و غم سرآید و آن شب که بی‌ تو باشم جانم ز تن برآید *** مرا به باده نوشين نمی‌گشايد دل که مِى به کرمى آغوش يار بايد و نيست #رهی_معيری
  4. ~•°REZ-FA°•~

از نوشخند گرم تو آفاق تازه گشت صبح بهار این لب خندان نداشته است *** پای سروی، جويباری زاری از حد برده بود های‌های گريه در پای توأم آمد به‌ يــــاد! #رهی_معيری
  5. ~•°REZ-FA°•~

کیم من؟ آرزو گم کرده‌ای تنها و سرگردان نه آرامی نه امیدی نه همدردی نه همراهی ***‌ تا تو مراد من دهی کشته مرا فراق تو! تا تو به داد من رسی من به خدا رسیده‌ام... #رهی_معيری
  6. ~•°REZ-FA°•~

کز پی رسد بهار چو پاييز بگذرد...! *** بر لب من نِه لب نوشين كه جان بخشم ز شوق! ساغر مِی قدر اين نعمت نمی‌داند كه چيست #رهی_معيری
  7. ~•°REZ-FA°•~

چون زلف توأم جانا در عین پریشانی چون باد سحرگاهم در بی سر و سامانی من خاکم و من گردم من اشکم و من دردم تو مهری و تو نوری تو عشقی و تو جانی ای دل به سرد مهری دوران صبور باش #رهی_معيری
  8. ~•°REZ-FA°•~

کو هم‌نفسی که بوی درد آيد از او؟ صد پاره دلی که آهِ سرد آيد از او؟ می سوزم و لب نمی‌گشايم که مباد آهی کشم و دلی به درد آيد از او #رهی_معيری
عقب
بالا