کاربرد هشتگ درام

1. پرینز اوپال

داستان کوتاه در حال تایپ مجموعه داستان کوتاه یک عدد مامان جلد اول روسری پُر از گربه | ف.زینلی کاربر انجمن یک رمان

به نام خالق رنگین کمان کد داستان: ۶۵۴ ناظر: @Céleste نام داستان: یک عدد مامان جلد اول روسری پُر از گربه نویسنده:ف.زینلی ژانر: #درام #فانتزی خلاصه: ما اینجا یک عدد مامان داریم که با وسایل خودش و وسایل خونه اش یه سری مشکلات داره البته نه از نوع معمولیکه همه باهاش در گیرن بلکه از نوع فانتزی. یعنی...
  2. Raina Hamilton

فن فیکشن فن فیکشن غوغای خموشان | شهرزاد قصه‌گو کاربر انجمن یک رمان

فن فیکشن: غوغای خموشان ژانر: #درام نام نویسنده: شهرزاد قصه‌گو کد: 63 خلاصه: ستاره‌ای درخشید؛ لیک درخشش او به چشم نیامد. ماهتاب تبسم کرد؛ اما چه کسی به تبسمش بها می‌داد؟ سنگ جلوی سیل را گرفت؛ لکن همه فقط سختی ظاهری‌اش را دیدند. و اکنون، سنگ از زمین و ماه و ستاره از آسمان، به هم پیوند می‌خورند تا...
  3. فاطمه بهار

درخواست تاپیک جامع درخواست جلد رمان و دلنوشته

درخواست جلد برای فن فیکشنم دارم. عکسی مد نظرم نیست. به سلیقه ی خودتون طراحی بشه. عنوان فن‌فیکشن: بابا‌لنگ‌ درازِ فراموشکارِ من ژانر: #درام برگرفته از: رمان بابالنگ دراز نویسنده: فاطمه بهار کد فن‌فیکشن: ۶۲ ناظر: @asi" خلاصه: "بابالنگ دراز فراموشکارِ من" داستان نامه‌های پرشورِ یک دختر جوان است...
  4. فاطمه بهار

درخواست تاپیک جامع درخواست جلد رمان و دلنوشته

سلام وقت به خیر. درخواست جلد برای فن فیکشن «بابالنگ درازِ فراموشکارِ من» عنوان فن‌فیکشن: بابا‌لنگ‌ درازِ فراموشکارِ من ژانر: #درام برگرفته از: رمان بابالنگ دراز نویسنده: فاطمه بهار کد فن‌فیکشن: ۶۲ ناظر: @asi" خلاصه: "بابالنگ دراز فراموشکارِ من" داستان نامه‌های پرشورِ یک دختر جوان است که...
  5. فاطمه بهار

فن فیکشن فن‌فیکشن بابا لنگ‌ دراز فراموش کار من | فاطمه بهار کاربر انجمن یک رمان

عنوان فن‌فیکشن: بابا‌لنگ‌ درازِ فراموشکارِ من ژانر: #درام برگرفته از: رمان بابالنگ دراز نویسنده: فاطمه بهار کد فن‌فیکشن: 62 خلاصه: "بابالنگ دراز فراموشکارِ من" داستان نامه‌های پرشورِ یک دختر جوان است که همواره چشم‌انتظار پست‌ها و توجه‌های بابالنگ دراز مرموزش است. اما این‌بار، بابالنگ دراز او...
  6. R.SHAHRAKI❁

انیمه دانلود انیمه ژاپنی راگنا کریمسون با زیرنویس فارسی Ragna Crimson 2023(آپدیت میشود)

نام: راگنا کریمسون | ژانر: #اکشن، #فانتزی، #معمایی، #ماجراجویی، #درام | سال انتشار: 2023 زبان: ژاپنی | تعداد قسمت‌‌ها: 24 اپیزود (فصل اول) | زیرنویس فارسی: دارد فرمت: MP4 | پخش از شبکه Tokyo MX ژاپن | امتیاز: 7.2 خلاصه داستان: در انیمه راگنا کریمسون Ragna Crimson 2023 در دنیایی که اژدهایان بر...
  7. خاکستر

وان شات وان‌شاتِ بوی فردا | Havva1376 کاربر انجمن یک‌رمان

نام وان‌شات: بوی فردا نام نویسنده: Havva ژانر: #درام خلاصه: زوج تازه عروس در هواپیما هستند؛ اما زن کمی ناراحت و عبوس به نظر می‌رسد. مرد برای به دست آوردن نظر او تلاش می‌کند.
  8. ^mahsa^

وان شات وان‌شات طلا با قاف| مهسا آریا کاربر انجمن یک رمان

عنوان: طلا با قاف ژانر: #اجتماعی #درام نویسنده: مهسا آریا خلاصه:یک زوج در محضر درحال طلاق گرفتن هستند، اما ناگهان حادثه‌ای غیرمنتظره‌ رخ می‌دها که طلاق بهم می‌خورد.
  9. Surin

داستان کوتاه در حال تایپ داستان کوتاه خاطره‌خوان | ن.بی‌ریا نویسنده انجمن یک رمان

عنوان: خاطره‌خوان ژانر: #عاشقانه #درام نویسنده: ن.بی‌ریا کد داستان: 585 ناظر: @asi" خلاصه: الکساندر از اختلالی رنج می‌برد که باعث می‌شود از لحظه‌ی تولد تمام جزئیات زندگی خود را به خاطر داشته باشد. او به همین دلیل از جنگ فرار می‌کند و در همین گیر و دار با تنها کسی که می‌تواند تمام مشکلاتش...
  10. R.SHAHRAKI❁

معرفی رمان‌های در حال تایپ

معرفی رمان در حال تایپ نام رمان: خون کور: پانیشرز نویسنده: @Kuroyami ژانر: #فانتزی #عاشقانه #درام خلاصه: آکامه بر خود می‌لرزید. با آنکه از خاندان سایه‌ها بود، از سایه‌هایی دیگر می‌هراسید. تمام عمرش را در ترس و واهمه گذرانده بود؛ اما دیگر بس بود. شمشیرش را برداشت و آماده‌ی بیرون رفتن از پیله‌ی...
  11. R.SHAHRAKI❁

معرفی رمان‌های در حال تایپ

معرفی رمان در حال تایپ نام رمان: فانتوم نویسنده: @ماهی قرمز؛ ژانر: #عاشقانه #اجتماعی #درام خلاصه: گذشته نمک می‌شود روی زخم، گریبان می‌گیرد از جنس خفگی، فکر اشغال می‌کند به شکلی طولانی و شبح‌گونه وارد ذهن می‌شود، می‌چرخد، می‌خندد، همه چیز را به هم می‌ریزد و می‌رود. تو می‌مانی و این به هم ریختگی...
  12. Kuroyami

نقد و بررسی نقد و بررسی رمان خون کور: پانیشرز | کورویامی کاربر انجمن یک رمان

نام رمان: خون کور: پانیشرز ژانر: #فانتزی #عاشقانه #درام نویسنده: کورویامی خلاصه: آکامه بر خود می‌لرزید. با آنکه از خاندان سایه‌ها بود، از سایه‌هایی دیگر می‌هراسید. تمام عمرش را در ترس و واهمه گذرانده بود؛ اما دیگر بس بود. شمشیرش را برداشت و آماده‌ی بیرون رفتن از پیله‌ی امنش شد. دیر یا زود باید...
  13. S

داستان کوتاه در حال تایپ داستان کوتاه منهاج | سین میم کاربر انجمن یک رمان

کد داستان کوتاه: 581 ناظر: @Raha~r نام داستان کوتاه: منهاج نویسنده: سین میم (سید سهیل موسوی) ژانر: #درام #عاشقانه خلاصه: منهاج مجموعه‌ای از سه داستان کوتاه می‌باشد که ضمن بیان گوشه‌‌هایی از رشادت‌ها و ایثارهای جمعی از رزمندگان دوران دفاع مقدس و عاشقان امام حسین(ع)، به بیان تفسیر اجمالی از آن...
  14. R.SHAHRAKI❁

سینمای خارجی دانلود فیلم افراد شیطان Devil’s Men 2023 WEB-DL

نام: افراد شیطان – Devil’s Men | ژانر: #اکشن، #جنگی، #مهیج، #درام | سال انتشار: 2023 زبان: انگلیسی | زیرنویس فارسی: دارد | زمان: 84 دقیقه | کیفیت: WEB-DL فرمت: MKV | محصول کشور آمریکا | امتیاز فیلم: 3.8 از 10 خلاصه داستان: فیلم افراد شیطان Devil’s Men 2023 در طول جنگ جهانی دوم روایت شده و در...
  15. R.SHAHRAKI❁

سریال ایرانی دانلود سریال تلویزیونی سنجرخان

کارگردان: محمدحسین لطیفی | ژانر: #تاریخی، #خانوادگی، #درام | تاریخ پخش: بهمن‌ماه 1402 تعداد قسمت‌ها: 26 اپیزود | مدت زمان هر قسمت: 45 دقیقه | کیفیت: HDTV فرمت: MKV | پخش از شبکه 1 سیما | تهیه‌کننده: حسین جلالی خلاصه داستان: سریال سنجرخان، روایتی از یک قهرمان کرد با همین نام است که از دوران...
عقب
بالا