متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ XXTX

1. N

MBTI فکت‌های کلی تایپ‌های MBTI

៕ #Dialog ―――——— مردم همیشه فراموش میکنن که تو اسیب دیدی. Black butler #XXTX
  2. Hani_Sk

MBTI ■□طنزکده MBTI □■

https://imgurl.ir/uploads/d702486_VID_20230924_204327_174.mp4 #XXTX #XXFX
  3. مَتَرْسَکْ-

#Text ―――—— Do your best, all they can do is judge تو بهترین خودت باش، تنها کاری که اونا میتونن انجام بدن، قضاوت کردنه. ―――———―――———―― . #XXTX
  4. مَتَرْسَکْ-

#Dialog ―――——— وقتی آدم جوونه، فکر می‌کنه می‌تونه با خیلی‌ها ارتباط عاطفی برقرار کنه، ولی بعداً تو زندگی می‌فهمی از این اتفاق‌ها خیلی کم میافته. Before Sunset ―――———―――———―― #XXTX
  5. آبی پَرَست؛

៕ #Dialog ―――—―― در اين لحظه اگر من ماسكمو از دست بدم خودم رو هم از دست ميدم. Mekako city actors ―――—――———――——― #XXTX
  6. مَتَرْسَکْ-

#Dialog ―――—―― این ترسناک نیس؟ که چطور یه نفر میتونه این همه خرابی به بار بیاره. Tokyo ghoul ―――—――———――——― #XXTX
  7. مَتَرْسَکْ-

#Dialog - هیولا ها زیر تختت نیستن. اونا تو ذهنت خوابیدن. - Another #XXTX
  8. mel mel

៕ #fun ―――—— ‌ ـ #XXTX: ازت متنفرم :) ـ #XXFX: هیچوقت نمیتونم بگم در موردش جدی هستی یا شوخی میکنی.. ـ #XXTX: خوبه. ـ #XXFX: ارور 404*
  9. mel mel

៕ #Dialog ―――——— مهم نيست كه خوبی يا بد، مردم تو هر دو حالت قضاوتت ميكنن. Tokyo ghoul ―――———―――————― ᚚ . #XXTX
  10. mel mel

៕ #Text ―――—— If I trust u please don’t hurt me I barely ever trust anyone. اگه بهت اعتماد کردم بهم آسیب نزن چون من به ندرت به کسی اعتماد میکنم. ―――———―――———―― ᚚ . #XXTX
  11. mel mel

៕ #Dialog ―――——— خوابيدن خوبه. تو همه چيزو برای مدت كوتاهی فراموش ميكنی. Koe no katachi ―――———―――————― ᚚ . #XXTX
  12. mel mel

៕ #Dialog ―――——— هيچوقت از رو مهربونی مردم تصور نكن ازت خوششون مياد. گاهی تو فقط یه مورد هستی براشون وقتی حوصلشون سر رفته. Ao haru ride ―――———―――————― ᚚ . #XXTX
  13. mel mel

...a relationship for 2 yrs & feel nothin, or 3 months & feel everything. time is not a measure of quality, of infatuation, or love. تو میتونی 2 سال تو یه رابطه باشی و هیچ چیزی رو احساس نکنی، یا تو 3 ماه همه چیز رو احساس کنی. زمان، واحد اندازه گیری کیفیت، شیفتگی یا عشق نیست. ―――———―――———―― ...
  14. mel mel

៕ #Dialog ―――——— فرق دانایی و حماقت، اینکه دانایی محدودیت داره. Naruto ―――———―――————― #XXTX
  15. mel mel

៕ #Text ―――—— Do not impose yourself on anyone. Let the times know their worth. خودت را به کسی تحمیل نکن. بگذار روزگار آنها را از ارزشت باخبر کند. ―――———―――———―― ᚚ . #XXTX
عقب
بالا