متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ XXTX

1. mel mel

MBTI فکت‌های کلی تایپ‌های MBTI

៕ #Dialog ―――——— دیگه معذرت نخواه، برای هیچی. چون باعث میشه هیچ ارزشی برای کسی نداشته باشی. American Horror Story ―――———―――————― ᚚ . #XXTX
  2. mel mel

៕ #Dialog ―――——— - پول هم مهمه. + پوله که مهمه..! Better Call Saul ―――———―――————― ᚚ . #XXTX
  3. mel mel

៕ #Dialog ―――——— وقتی دشمنت داره اشتباه میکنه مزاحمش نشو، منتظر باش. Moneyball ―――———―――————― ᚚ . #XXTX
  4. mel mel

៕ #Dialog ―――——— تو موهبت‌های زیادی داری و خشم یه موهبته! Vikings ―――———―――————― #XXTX
  5. Seta~

#Dialog ―――——— هیچوقت نذار زبونت تورو وارد مخمصه ای کنه که نتونی از پسش بر بیای! The Basketball Diaries ―――———―――————― #XXTX
  6. Seta~

#Dialog ―――——— آدم یه انتخاب داره و این انتخابه که از اون یه آدم میسازه. East Of Eden ―――———―――————― #XXTX
  7. Seta~

#Dialog ―――——— خنده داره، آدمایی که کمتر از همه راجع بهت میدونن، بیشتر از همه راجع بهت حرف میزنن. Tokyo ghoul ―――———―――————― #XXTX
  8. Seta~

#Dialog ―――——— موثر ترین راه برای کنار اومدن با درد اینه که در آغوش بگیریش، اینطوری هیچ قدرتی روت نداره. 99 Homes ―――———―――————― #XXTX
  9. Seta~

#Dialog ―――——— من بهترین دوست خودمم نمیذارم "من" بیوفته کمکش میکنم و خودمو دوست دارم. sakurasu no pet na kanojo ―――———―――————― #XXTX
  10. mel mel

*احساسی ها که تو هر موقعیتی ترجیح میدن از قلبشون پیروی کنن* همچنان منطقی ها در مواجه با قلبشون : پمپاژت رو بکن زر اضافی نزن #XXFX . ݁ #XXTX . ݁ #فان
  11. Amin~

INTP منطق دان | INTP

៕ #Dialog ―――——— اگه نمیتونی حقیقت رو تحمل کنی بهم نگو صادق باشم. Mekaku city actors ―――———―――————― #XXTX
  12. Amin~

ENTP مجادله گر | ENTP

៕ #Dialog ―――——— اگه نمیتونی حقیقت رو تحمل کنی بهم نگو صادق باشم. Mekaku city actors ―――———―――————― #XXTX
  13. Amin~

ISTP چیره‌دست | ISTP

14. Amin~

ESTP کارآفرین | ESTP

15. Amin~

INTJ معمار | INTJ

عقب
بالا