متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ XXFX

1. mel mel

MBTI فکت‌های کلی تایپ‌های MBTI

៕ #Text ―――— Be kind, be loving, be caring, be understanding, but never lose yourself in the process. مهربون باش، عاشق باش، مراقب باش، درک کن، اما هرگز خودتو تو این راه از دست نده. ―――———―――——――— . #XXFX
  2. Amin~

آموزشی تست شخصیت شناسی MBTI

៕ #Psychology ⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯ • منطقی‌ها و احساسی‌ها در رابطه عاطفی (T-F) یکی از دلایلی که رابطهٔ بین یک فرد منطقی XXTX با احساسی XXFX دچار تلاطم میشه «ترس از قضاوت شدن» هست. فرقی نداره کدوم یکی از طرفین چنین احساسی دارن. بهرحال حسِ این‌که من اگه فکرم رو بیرون بریزم، فهمیده نمیشم یا بدتر از اون...
  3. Amin~

آموزشی تست شخصیت شناسی MBTI

...و مهربون بودنشون افتخار میکنن. ∽ به طور طبيعی علاقه مند به راضی كردن ديگران هستن. ∽ ممكنه بيش از حد احساسی و عاطفی ارزيابی بشن. ∽ به ادب بيشتر از حقيقت بها میدن. ∽ معتقدن هر احساسی معتبره و معنی دار بودن، یا نبودنش مهم نیست. ∽ انگيزشون تحت تاثيرِ ميل به قدر دانی شدنه. ⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯ #XXFX
  4. mel mel

៕ #Dialog ―――——— اگه اونجوري كه باهام رفتار كردی باهات رفتار كنم ازم متنفر ميشی. #XXFX
  5. mel mel

៕ #Text ―――—— Everyone is good first, everyone loves first, everyone make time for you first. See for whom until the end like the first. همه اولش خوبن پ، همه اولش دوست دارن، همه اولش واست وقت میذارن. ببین واسه کی تا آخرش مثل اولی. #XXFX
  6. Seta~

#Dialog ―――——— من با اونام ولی اونا با من نیستن. World War Z ―――———―――——――— #XXFX
  7. N

#XXFX
  8. mel mel

៕ #Text ―――— Making others happy through kindness of speech is a sign of true greatness. -Paramahansa Yogananda خوشحال کردن دیگران با گفتار محبت آمیز نشانه ای از تکامل واقعی است. ―――———―――——――— ᚚ . #XXFX
  9. mel mel

៕ #Dialog ―――——— نمیتونی از اون چیزی که احساس می کنی فرار کنی پس این قدر تلاش نکن. The Flash ―――———―――——――— ᚚ @MBTISUB . #XXFX
  10. mel mel

៕ #Text ―――— Don’t abuse soft hearted persons, because too much pain will turn them into a cold one. از افراد خوش قلب‌ سو استفاده نکن، چون درد زیاد اونارو به یه آدم بی احساس و سرد تبدیل خواهد کرد. ―――———―――——――— #XXFX
  11. mel mel

៕ #Dialog ―――——— - داری چیکار میکنی؟ + دعا میکنم! - به کی؟ + هر کسی که گوش میکنه. Mad Max Fury Road ―――———―――——――— ᚚ . #XXFX
  12. Seta~

#Dialog ―――——— من فقط یه دختر آشفته ام که داره دنبال آرامش ذهنیش میگرده. Eternal Sunshine Of The Spotless Mind ―――———―――——――— #XXFX
  13. Seta~

#Dialog ―――——— حتی زمانیم که ازش متنفری هنوزم عاشقشی! The Orginals ―――———―――——――— #XXFX
  14. Seta~

#Dialog ―――——— عصبانیت باعث حماقتت میشه و حماقت هم به کشتنت میده! The Walking Dead ―――———―――——――— #XXFX
  15. mel mel

៕ #Dialog ―――——— هر روز تو مدرسه بهمون یاد میدن که چجوری مسئله ها رو حل کنیم ولی هیچکدوم اونا به درد حل کردن مسائل تو زندگی واقعی نمیخورن! The Thining ―――———―――———―― ᚚ . #XXFX حق تا ابد...
عقب
بالا